Tuesday, 01 May 2012 15:07

ΓΥΡΝΑΜΕ ΤΗ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΪΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΕΤΡΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Α ΑΘΗΝΑΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Written by
Rate this item
(0 votes)

Kείµενο από τον ∆ηµοτικό σύµβουλο Αθήνας Κωνσταντίνου Πέτρο,
υποψήφιο βουλευτή Α’ Αθήνας µε την ΑΝΤΑΡΣΥΑ


Η ΑΘΗΝΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΟΡΜΗΤΙΚΑ 
ΓΙΑ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!
ΓΥΡΝΑΜΕ ΤΗ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΪΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Η Αθήνα, η πόλη που φιλοξένησε στους δρόµους της τα εκατοµµύρια των απεργών, των διαδηλωτών, των καταληψιών στα πανεπιστήµια και τα εργοστάσια και των αγανακτισµένων των πλατειών είναι ώρα να στείλει κορυφαίο και ιστορικό µήνυµα ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ!
ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.
Το 1% των Τραπεζιτών, των βιοµηχάνων, των µεγαλοκαρχαριών µαζί µε τη Τρόικα, την ΕΕ, το ∆ΝΤ και το ΝΑΤΟ δεν µπορούν να αποφασίζουν για τις ζωές µας! Είµαστε το 99%!
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ έχει ΣΧΕ∆ΙΟ εναλλακτικό στηριγµένο στη δύναµη των εργαζόµενων και όχι υπουργών, όσο αριστεροί και να είναι! ∆ιαγραφή του χρέους, κρατικοποίηση των Τραπεζών, έξοδος από την ΕΕ και το ευρώ και εργατικός έλεγχος παντού ώστε να κάνουµε εµείς κουµάντο και όχι το 1%. Εργατική δηµοκρατία και όχι ισχυρή κυβέρνηση αυτοδύναµη η συµµαχική.

Βρεθήκαµε ΜΑΖΙ στις απεργίες, τις διαδηλώσεις, τις καταλήψεις πλατειών κατά των Μνηµονίων της χρεοκοπίας που πραξικοπηµατικά ψήφισαν στη Βουλή ΠΑΣΟΚ, Ν∆, ΛΑ.Ο.Σ και πετσόκοψαν µισθούς και συντάξεις, δαπάνες για την παιδεία, την υγεία, την ασφάλιση και την πρόνοια, καταδικάζοντας σε µαζική ανεργία, ιδιαίτερα τη νεολαία και γκρεµίζοντας τα όνειρα της. Έχουµε φτάσει στο σηµείο να πεινάνε τα παιδιά στα σχολεία.
Βρεθήκαµε µαζί µε τους ανθρώπους που η κυβέρνηση του µαύρου µετώπου φρόντισε να χάσουν τις δουλειές τους και τα µαγαζιά τους, που τους ανάγκασε να τρώνε από τους σκουπιδοτενεκέδες και να ξεπαγιάζουν άστεγοι στους δρόµους.

∆ΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ Βενιζέλος, Σαµαράς, Καρατζαφέρης, Μπακογιάννη, Καµµένος. Είναι τσιράκια του κεφαλαίου και οι υποσχέσεις τους είναι κάλπικες. Τα µέτρα που προτείνουν για να ξεπληρωθεί το χρέος στους Τραπεζίτες και να παραµείνουµε στο ευρώ είναι αδιέξοδα. Κοιτάξτε τη κρίση που απλώνεται στην Ισπανία και την Ιταλία, είναι γενικευµένη κρίση όλου του συστήµατος! Μας ζητάνε στις εκλογές λευκή επιταγή για να γράψουν δισεκατοµµύρια περικοπών σε βάρος µας, µε νέα χαράτσια και κόψιµο µισθών.
∆εν έχουν σχέδιο για να βγούµε από τη κρίση παρά µόνο ετοιµάζονται να µας φορτώσουν νέες επιθέσεις στις ζωές µας.
∆ΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ!

Στην Αθήνα, τη ρηµαγµένη από την κρίση του καπιταλισµού παίζουν το χαρτί του ρατσισµού σε βάρος των µεταναστών για να µας κάνουν να ξεχάσουµε ΠΟΙΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗ ΚΡΙΣΗ, ΠΟΙΟΣ ΕΚΛΕΨΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΠΟΙΟΣ Ο∆ΗΓΕΙ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ, ΠΟΙΟΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ.
Ο Σαµαράς ωρύεται και καλεί τις ορδές του να «ανακαταλάβουν» την Αθήνα! Έχουν τροµάξει µε την άνοδο της αριστεράς και των αγώνων, τους οποίους θέλουν να σταµατήσουν και να χτυπήσουν! Θυµίζουν το 1958, τότε που ανέβαινε η Ε∆Α  και η τότε ∆εξιά προχωρούσε στη παρακρατική δράση µε την Καρφίτσα, τη βία και νοθεία στις εκλογές, τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαµπράκη και τελικά έφεραν τη χούντα. Τώρα µε τα στρατόπεδα συγκέντρωσης ναζιστικού τύπου, την αστυνοµοκρατία, τις επιθέσεις στις διαδηλώσεις µε ΜΑΤ και χηµικά, την καταπάτηση του ασύλου στα πανεπιστήµια, τις φασιστικές συµµορίες της Χρυσής Αυγής στο Άγιο Παντελεήµονα ανοίγουν τον ίδιο δρόµο της καταστολής της αριστεράς και της αντίστασης.
Θα τους αφήσουµε;
Η ψήφος στη Χρυσή Αυγή δεν είναι ψήφος τιµωρίας αλλά φιλί ζωής για το σάπιο πολιτικό σύστηµα και την πιο µαύρη µορφή του, εκείνη του χιτλερισµού και του φασισµού.
Είναι εφεδρεία του συστήµατος. Είναι παρακρατικοί, χουντικοί και καραµπινάτοι νεοναζί. Ο αρχηγός τους χαιρέτισε ναζιστικά στο ∆ηµοτικό Συµβούλιο της Αθήνας και ο κοινοτικός τους σύµβουλος είχε τα σύµβολα των SS. Έχουν σχέσεις µε το υπόκοσµο της µαφίας της νύχτας όπως έδειξε και η καταδίκη σε φυλάκιση υποψηφίου τους για εκτέλεση συµβολαίων θανάτου. Ο υπαρχηγός της συµµορίας είχε καταδικαστεί για απόπειρα δολοφονίας του φοιτητή ∆. Κουσουρή.
Προσφέρθηκαν σαν τραµπούκοι απεργοσπάστες στις Πανεργατικές απεργίες και τους φυγάδευσαν τα ΜΑΤ µέσα στη Βουλή! Κρατάνε την ελληνική σηµαία µόνο σαν µακρύ λοστό για να ανοίγουν κεφάλια αριστερών και µεταναστών. Στοχοποιούν αγωνιστές µε επικηρύξεις µέσω ναζιστικών ιστοσελίδων. Είναι φίλοι του νορβηγού νεοναζί Μπρέιβικ, του κήρυκα της µισαλλοδοξίας, της ισλαµοφοβίας και του αντιαριστερού µίσους που δολοφόνησε 76 νέους.

Ο Καµίνης είναι στήριγµα των κυβερνήσεων του Μνηµονίου και για αυτό συγκρουστήκαµε µαζί του. Στηρίξαµε την κατάληψη του ∆ηµαρχείου που τον ανάγκασε να µην απολύσει πάνω από δύο χιλιάδες συµβασιούχους. Αγωνιστήκαµε ενάντια στα φασιστικά πογκρόµ την ώρα που έκανε χειραψίες µε τον φύρερ των νεοναζί. Στηρίξαµε τους αυτοδιαχειριζόµενους χώρους, όπως η Αγορά της Κυψέλης, και καταγγείλαµε τα σχέδια εκκένωσής της από τον Καµίνη, την Αστυνοµία και τους Πλεύρηδες.
Στηρίξαµε τους αγώνες των αστέγων. Τους αγώνες ενάντια στα χαράτσια της ∆ΕΗ. Στηρίξαµε το δικαίωµα στη διαδήλωση, την κατάληψη της Πλατείας Συντάγµατος ενάντια στις άθλιες συκοφαντίες. Στηρίξαµε τους αγώνες για µην κλείσουν τα νοσοκοµεία, όπως το Γενικό Πατησίων, η Παµµακάριστος, να µη συγχωνευτούν και διαλυθούν σχολεία της γειτονιάς από τα εγκληµατικά σχέδια Λοβέρδου-∆ιαµαντοπούλου. ∆ιαδηλώσαµε στις γειτονιές ενάντια στα πογκρόµ και τις ρατσιστικές επιθέσεις της Χρυσής Αυγής υπερασπιζόµενοι τη νοµιµοποίηση και το άσυλο στους µετανάστες. Στηρίξαµε τους φοιτητές ενάντια στις επιθέσεις Καµίνη-Χρυσοχοΐδη κατά του ασύλου και των µεταναστών. ∆ιαδηλώσαµε κατά των στρατοπέδων συγκέντρωσης και των ρατσιστικών επιχειρήσεων σκούπας της ΕΛΑΣ.
Είναι ώρα τη φωνή που στήριξε την αντίσταση στο ∆ήµο της Αθήνας και σε όλη τη Ελλάδα να τη στείλουµε στη Βουλή! Τους εκλεγµένους βουλευτές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ µπορούµε να τους εµπιστευθούµε ότι θα είναι µαζί µας κόντρα στους εισαγγελείς, τα ΜΑΤ και τα χηµικά όταν θα βγούµε στην απεργία, τη κατάληψη και στο δρόµο για να καταργήσουµε τα µέτρα τους τον Ιούνη. Θα υπερασπιστούν τους φτωχούς και κατατρεγµένους, τους απολυµένους, τους άστεγους, τους µετανάστες.
Θα είναι µπροστά στο αγώνα για τη δηµοκρατία και τις ελευθερίες, συνεχίζοντας τη παράδοση της Αντίστασης στους ναζί, της εξέγερσης του Πολυτεχνείου ενάντια στη χούντα, της αντίστασης στη ∆εξιά που δολοφόνησε το Νίκο Τεµπονέρα. Θα είναι µπροστά στον αγώνα για µια άλλη κοινωνία σοσιαλιστική γυρνώντας σελίδα στις προδοσίες του ΠΑΣΟΚ των Κοσκωτάδων, των Τσοχατζόπουλων και των Πάγκαλων.
Τους γυρνάµε τη πλάτη, δεν τσιµπάµε στα διλήµµατα, προχωράµε µε την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις εκλογές και τους αγώνες µας!

Tηλέφωνο επικοινωνίας: 6932 828964, 210 3232871      email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Read 3948 times

Latest from ΚΕΕΡΦΑ