Thursday, 26 July 2018 10:44

¨ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ" Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

https://www.facebook.com/keerfapage/

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ
ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ

Κραυγή διαμαρτυρίας μεταναστών απεργών πείνας στο κολαστήριο της Π.Ράλλη για την ρατσιστική αντιμετώπιση της ΑστυνομίαςΜετανάστες καταγγέλλουν στην ΚΕΕΡΦΑ και την Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος η “Ενότητα” τις απάνθρωπες συνθήκες κράτησης στο κολαστήριο της Πέτρου Ράλλη αλλά και τη βία αστυνομικών οργάνων, όταν ζητάνε να πάνε σε γιατρό.
Αναφέρουν ότι χτύπησαν ξανά και ξανά μετανάστες κρατούμενους επειδή απλά ζητάνε τα στοιχειώδη, από σαπούνι και οδοντόκρεμα μέχρι αξιοπρεπές φαγητό.
Καλούμε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να βάλει τέλος στην απάνθρωπη ρατσιστική μεταχείριση των μεταναστών μέσα στην Π.Ράλλη.
Οι μετανάστες και οι πρόσφυγες χρειάζονται άσυλο και χαρτιά και όχι φυλακές και απελάσεις.
Απαιτούμε να μπει τέλος στην αστυνομική αυθαιρεσία στη Π.Ράλλη και να αφεθούν ελεύθεροι οι μετανάστες που το μόνο τους αδίκημα είναι ότι δεν έχουν χαρτιά.
Ας μην φτάσουμε ξανά στις εποχές, όπου οι μετανάστες δεν μπορούσαν να κυκλοφορήσουν στο δρόμο λόγω της επιχείρησης Ξένιος Δίας, φυλακίζονταν και βασανίζονταν μέσα στη Αμυγδαλέζα και στα αστυνομικά τμήματα.Την απάντηση θα δώσουμε όλοι μαζί, ντόπιοι και μετανάστες στο μεγάλο αντιφασιστικό αντιρατσιστικό συλλαλητήριο στις 15 Σεπτέμβρη, στην Ομόνοια, 5μμ και τη συναυλία στο Σύνταγμα, 7μμ.

Read 4591 times

Latest from ΚΕΕΡΦΑ