Saturday, 27 June 2015 10:50

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ 5Ης ΙΟΥΛΗ! Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Τηλ.6932828964, 2103232871

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ  ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ 5Ης ΙΟΥΛΗ!

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΙΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ.

ΝΑ ΞΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

 Το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα για την συμφωνία των εκβιαστών της ΕΕ, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ χρειάζεται να στηριχτεί από όλους, όσους δίνουμε μάχες ενάντια στην αδικία, το ρατσισμό και το φασισμό.

            Έχουμε συγκρουστεί με τις πολιτικές της λιτότητας και των μνημονίων των Τροϊκανών χρόνια ολόκληρα στο πλευρό των εργατικών αγώνων, διότι έσπειραν την φτώχεια, την ανεργία και την εξαθλίωση και με τις πολιτικές του ρατσισμού, που πήγαν μαζί τους χέρι-χέρι και άνοιξαν το δρόμο στους φασίστες σε όλη την Ευρώπη, από τη Χρυσή Αυγή μέχρι τη Μαριν Λεπέν.

            Η ρατσιστική Ευρώπη- φρούριο και η ισλαμοφοβία οδήγησαν σε πνιγμούς χιλιάδων προσφύγων στα νερά της Μεσογείου. Οι Σαμαροβενιζέλοι ξεδίπλωσαν ρατσιστικές εκστρατείες και η Αστυνομία στα χρόνια των δικών τους κυβερνήσεων  έκανε πλάτες στους ναζί της Χρυσής Αυγής για να επιτίθονται με τάγματα εφόδου στις γειτονιές μας. Η ρατσιστική τους κληρονομιά δεν έχει ξηλωθεί ακόμη!

            Με τους θεσμούς εντός Ελλάδος και ΕΕ έχουμε να συγκρουστούμε και όχι να συμβιβαστούμε! Οι συμβιβασμοί δυναμώνουν τους εκβιασμούς και οδηγούν στη ενίσχυση της λιτότητας και του ρατσισμού, ανοίγοντας παραπέρα το δρόμο στο φασισμό. Με τέτοιες λογικές φτάσαμε στην διατήρηση των στρατοπέδων συγκέντρωσης, σε ιθαγένεια για τα μισά μόνο παιδιά των μεταναστών δεύτερης γενιάς και σε καμία νομιμοποίηση των μεταναστών. Ακόμη χειρότερα, φτάσαμε  να υπάρχουν σχέδια ίδρυσης  πολεμικής βάσης στα Δωδεκάνησα για το κυνηγητό των προσφύγων και μεγαλύτερης εμπλοκής στους πολέμους στην Μ.Ανατολή, στο πλευρό μάλιστα του Ισραήλ!

            Είναι ώρα, μαζί με την καταψήφιση της εκβιαστικής συμφωνίας,  που προτείνουν τα γεράκια της ΕΕ, του ΔΝΤ και της ΕΚΤ να προχωρήσουμε σε λύσεις εργατικές όπως η διαγραφή του χρέους, η κρατικοποίηση των Τραπεζών, ή έξοδος από ΕΕ και ευρώ. Μαζί με αυτό τον αγώνα κλιμακώνουμε την πάλη κατά του ρατσισμού και του φασισμού.

            Απομονώνουμε τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής, που παριστάνουν τους αντιμνημονιακούς πατριώτες ενώ είναι ναζιστική εγκληματική οργάνωση. Κανένα βήμα στους φασίστες στην ΕΡΤ και στα ΜΜΕ. Να μην τους επιτρέψουμε να βρωμίζουν τις γειτονιές μας με παρελάσεις τρόμου.

Διεκδικούμε την πλήρη ικανοποίηση των αιτημάτων του αντιρατσιστικού και αντιφασιστικού κινήματος. Θέλουμε να δικαιωθεί  το κίνημα που δίνει μάχη για να καταδικαστούν οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής και να μπουν για πάντα στη φυλακή. Το κίνημα που αγωνίζεται για ιθαγένεια για όλα τα παιδιά χωρίς αποκλεισμούς,  να κλείσουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, να φύγει ο φράχτης στον Έβρο και η FRONTEX από το Αιγαίο. Το κίνημα που συγκρούεται με τους ρατσιστικούς αποκλεισμούς και τις διακρίσεις σε βάρος των Ρομά, των ομοφυλόφιλων και των αναπήρων. Το κίνημα που διεκδικεί νομιμοποίηση των μεταναστών και άσυλο στους πρόσφυγες.

            Καλούμε όλο αυτό το κίνημα να στηρίξει ολόψυχα το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της 5ης Ιούλη και να απαιτήσει από την κυβέρνηση να πάρει πίσω τις υποχωρήσεις στους θεσμούς αλλά και να ξηλώσει όλη την άθλια ρατσιστική κληρονομιά, που μας άφησαν στο πέρασμα τους ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Πέτρος Κωνσταντίνου, συντονιστής ΚΕΕΡΦΑ, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Read 7542 times

Latest from ΚΕΕΡΦΑ