Friday, 06 July 2018 11:04

Όλες/οι στην αντιφασιστική συγκέντρωση Σάββατο 7 Ιούλη στις 6.30 μμ στην είσοδο των Φέρρυ-Μποτ στον Ωρωπό - ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ O ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ O ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΤΟΝ ΩΡΩΠΟ!

ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Όλες/οι στην αντιφασιστική συγκέντρωση Σάββατο 7 Ιούλη στις 6.30 μμ στην είσοδο των Φέρρυ-Μποτ στον Ωρωπό

14035451437950

Λίγες μέρες μετά τις απειλές Μπαρμπαρούση στη Βουλή για πραξικόπημα, οι υπόδικοι νεοναζί αντί να σαπίζουν στη φυλακή για τα εγκλήματά τους, οργανώνουν συγκέντρωση μίσους στον Ωρωπό στην πλατεία Ηρώων με ομιλητή τον φύρερ Μιχαλολιάκο και τον Κασιδιάρη. Είναι τεράστια πρόκληση να εμφανίζονται οι νοσταλγοί του Χίτλερ και της Χούντας σε μία περιοχή που εκατοντάδες αγωνιστές βασανίστηκαν κατά την περίοδο της δικτατορίας στις φυλακές Ωρωπού.

Δεν θα τους αφήσουμε! Το αντιφασιστικό και αντιρατσιστικό κίνημα, τα συνδικάτα, η Αριστερά και κάθε δημοκράτης και δημοκράτισσα δίνουμε βροντερή απάντηση και στον Ωρωπό και σε κάθε σημείο που προσπαθούν να χύσουν το φασιστικό τους δηλητήριο και να οργανώσουν επιθέσεις.

Στην αντιφασιστική συγκέντρωση καλεί η Επιτοπή Αγώνα Ωρωπού:«Στα προσφυγικά Νέα Παλάτια, στην πόλη που έκτισαν πριν από 100 χρόνια οι ξεριζωμένοι Μικρασιάτες, οι Φασίστες και οι Νεοναζί είναι ανεπιθύμητοι! Στον τόπο που την περίοδο της δικτατορίας μαρτύρησαν στις πολιτικές Φυλακές Ωρωπού εκατοντάδες αγωνιστές της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας δεν χωρούν χουντικοί και ρατσιστές! Όλος ο λαός του Ωρωπού λέει ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ! Καλούμε κάθε Δημοκράτη, κάθε Aντιφασίστα Aγωνιστή στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιήσουμε Το Σάββατο 7 Ιούλη 2018 στην είσοδο των Φέρρυ-Μποτ στις 18:30 ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ! Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! Επιτροπή Αγώνα Ωρωπού»

ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ

Τοπικές επιτροπές ΚΕΕΡΦΑ Βορείων

Read 3392 times

Latest from ΚΕΕΡΦΑ