Thursday, 08 June 2017 11:45

Όλες/οι στο Athens Pride 2017, Σάββατο 10 Ιούνη, Πλατεία Συντάγματος Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

Pride-2017

Όλες/οι στο Athens Pride 2017
Σάββατο 10 Ιούνη, Πλατεία Συντάγματος

Στηρίζουμε και καλούμε σε μαζική συμμετοχή στο φεστιβάλ περηφάνιας Athens Pride για να παλέψουμε για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων, ενάντια στην ομοφοβία, την καταπίεση και τους φασίστες. Οι διακρίσεις με βάση το σεξουαλικό προσανατολισμό, το φύλο, το χρώμα, την εθνικότητα, τη θρησκεία έχουν σκοπό να διασπάσουν τον κόσμο που παλεύει ενάντια στη φτώχεια και τα μνημόνια. Δεν θα αφήσουμε να γίνουν οι ΛΟΑΤΚΙ+, οι γυναίκες, οι πρόσφυγες κι οι μετανάστες «αποδιοπομπαίοι τράγοι» ενός συστήματος που η κρίση του βυθίζει στη φτώχεια ένα ολόκληρο πλανήτη.


    Στη μάχη αυτή είμαστε πιο δυνατοί από ποτέ. Διαδηλώσαμε κατά εκατομμύρια στην Ελλάδα και διεθνώς ενάντια στον Τραμπ, τον πιο ανοιχτά ρατσιστή και σεξιστή πρόεδρο των ΗΠΑ, κάναμε τις μεγαλύτερες πορείες τη μέρα της γυναίκας 8Μάρτη, οργανώσαμε τεράστια αντιρατσιστική κοινή πορεία ντόπιων, μεταναστών και προσφύγων στις 18 Μάρτη, δεν αφήσαμε αναπάντητες τις επιθέσεις των φασιστών όπως στον Λάζαρη και στους μετανάστες στον Ασπρόπυργο και συνεχίζουμε…


Καλούμε όλον τον κόσμο που θα συμμετέχει στο φεστιβάλ στους επόμενους σταθμούς του αντιρατσιστικού και αντιφασιστικού κινήματος:


-Στην αντιφασιστική διαδήλωση στον Ασπρόπυργο το Σάββατο 17 Ιούνη 7μμ στην πλατεία Δημαρχείου, ώστε να σταματήσουν οι ρατσιστικές επιθέσεις στους μετανάστες εργάτες στη Γκορυτσά από τις φασιστικές συμμορίες κάτω από την κάλυψη της ΕΛΑΣ.

-Στήριξη στην απεργία των μεταναστών εργατών στην επιχείρηση Κ. Γεωργίου Α.Ε. ενάντια στις άθλιες συνθήκες εργασίας και τη ρατσιστική βία των αφεντικών.

-Καμπάνια για να κλείσουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής με κλιμάκωση μαζική διαδήλωση στην επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα το Σεπτέμβρη.

-Άσυλο και στέγη στους πρόσφυγες, να κλείσουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

-Αντίσταση στο σεξισμό, την ομοφοβία, τους ρατσιστικούς αποκλεισμούς.


Στο Φεστιβάλ θα λειτουργεί τραπεζάκι της ΚΕΕΡΦΑ με προκηρύξεις, αφίσες, κονκάρδες, κτλ από τις 12 το μεσημέρι, καθώς και οργανωμένο μπλοκ με πανό στη διαδήλωση. Καλούμε όλες και όλους να συμμετέχετε και να βοηθήσετε την παρέμβαση της ΚΕΕΡΦΑ στο Pride.
Τηλέφωνα επικοινωνίας 2103232871, 6932828964

Read 4424 times Last modified on Tuesday, 04 September 2018 07:06