Tuesday, 17 January 2017 13:24

Συγκέντρωση κατά του Τραμπ και αλληλεγγύης στο κίνημα στις ΗΠΑ, Σάββατο, 21 Γενάρη, Σύνταγμα, 4μμ. Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)



ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Συγκέντρωση κατά του Τραμπ και αλληλεγγύης στο κίνημα στις ΗΠΑ,
Σάββατο, 21 Γενάρη, Σύνταγμα, 4μμ.

  • STOP στον ΤΡΑΜΠ, τον πλανητάρχη του πολέμου, του ρατσισμού, του σεξισμού, του κέρδους
  • Από τον Έβρο μέχρι το Μεξικό, γκρεμίστε τους φράχτες
  • Κλείστε τις βάσεις, ανοίξτε τα σύνορα
  • Καλοδεχούμενοι οι πρόσφυγες
  • Φέρτε τους όλους τώρα στην Αθήνας και στις πόλεις, κλείστε τα στρατόπεδα προσφύγων στα νησιά
  • Στη Φυλακή οι δολοφόνοι νεοναζί της Χρυσής Αυγής

Στον Τράμπ, τον πλανητάρχη του πολέμου, του ρατσισμού, του σεξισμού, της απληστείας των πολυεθνικών, του κέρδους απαντάμε με την παγκόσμια αντίσταση. Κινήματα από όλη την Ευρώπη συντονιστήκαμε σε ένα γύρο διαδηλώσεων κατά του Τράμπ σε αλληλεγγύη με το κίνημα στις ΗΠΑ που ξεσηκώνεται κατά του Τράμπ: Βρετανία, Ιρλανδία, Γερμανία, Λισσαβώνα, Δανία, Ολλανδία, Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Καναδάς, Αυστραλία.


Ήδη ο Τράμπ φρόντισε να προκαλέσει ανατριχίλα με τις φιλοπόλεμες κραυγές κατά της Κίνας, με την εξαγγελία ότι θα στήσει φράχτη με το Μεξικό και θα το αναγκάσει να τον πληρώσει, ότι θα βάλει περιορισμούς στην ζωή των μουσουλμάνων στις ΗΠΑ αλλά και θα συνεχίσει το κυνηγητό των μαύρων υποστηρίζοντας τις θεωρίες της λευκής υπεροχής.
Ξέρουμε καλά τι σημαίνουν οι φράχτες στην Ευρώπη από τον Έβρο μέχρι το Καλέ. Ένα χρόνο μετά τις μεγαλειώδης διαδηλώσεις στον Έβρο, όταν χιλιάδες πολιορκήσαμε τα σύνορα ζητώντας να ανοίξουν, δυστυχώς ο φόρος αίματος μεγάλωσε στην Μεσόγειο, με τους 4750 πνιγμένους πρόσφυγες. Η FRONTEX και το ΝΑΤΟ πνίγουν πρόσφυγες που επιχειρούν να ξεφύγουν από το ρημαγμένο Χαλέπι και την Μοσούλη.
Βγαίνουμε στο Σύνταγμα κατά του ρατσισμού διεκδικώντας να μπεί τέλος εδώ και τώρα στον εγκλεισμό στα παγωμένα στρατόπεδα συγκέντρωσης και τον αυθαίρετο αποκλεισμό στα νησιά του Αιγαίου.
Φέρτε τους πρόσφυγες τώρα στην Αθήνα και τις άλλες πόλεις, κλείστε τα στρατόπεδα στα νησιά. Οι πρόσφυγες είναι καλοδεχούμενοι.
 Με αυτή την κινητοποίηση στέλνουμε προειδοποίηση και στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι στο όνομα μας δεν δεχόμαστε αγκαλιές με τον Τράμπ, τα γεράκια του και τα τσιράκια του στην περιοχή μας από το Νετανιάχου μέχρι το Σίσυ. Μάλιστα ο Νίκος Κοτζιάς δεν έχασε χρόνο και έτρεξε να συναντήσει το επιτελείο των γερακιών του Τράμπ, τον Μ.Φλύν ( ο ομογάλακτος της Κοντολίζα Ράις...) και τον Πρίμους, τον ακροδεξιό προσωπάρχη του Λευκού Οίκου προσφέροντας ισλαμοφοβία, αντιτουρκικό σωβινισμό, βάσεις και στρατόπεδα. Λέμε κλείστε τις βάσεις, διώξτε το ΝΑΤΟ, ανοίξτε τα σύνορα!
Βγαίνουμε για να βάλουμε τέλος στην φασιστική απειλή. Η άνοδος Τράμπ έχει φουντώσει τα πανιά της ακροδεξιάς στην Ευρώπη μπροστά στις εκλογές στη Γαλλία, την Ολλανδία και την Γερμανία. Παλεύουμε παντού για να τους κλείσουμε το δρόμο. Διεκδικούμε να πάνε φυλακή οι δολοφόνοι νεοναζί της Χρυσής Αυγής.
Ξεσηκώνουμε ένα γύρο κινητοποιήσεων κατά του Τράμπ και ετοιμαζόμαστε για την διεθνή κινητοποίηση κατά του ρατσισμού και του φασισμού στις 18 Μάρτη, με συλλαλητήριο στην Ομόνοια στις 3μμ.

Read 2375 times Last modified on Tuesday, 04 September 2018 07:06