Κεερφα-Keerfa-Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή
Με μεγάλη ανταπόκριση και επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αντιφασιστικές εκδηλώσεις της ΚΕΕΡΦΑ στην Αθήνα (Νίκαια, Πετράλωνα, Περιστέρι, Εξάρχεια, Ν. Φιλαδέλφεια, Παγκράτι) και τη Θεσσαλονίκη. Στα 10 χρόνια από τη στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η κυβέρνηση της ΝΔ, απλώνει ξεδιάντροπα το χέρι στους ναζί Σπαρτιάτες του Κασιδιάρη, προχωρά σε μαζικές δολοφονίες προσφύγων από την Πύλο μέχρι τη Δαδιά και αφήνει το Κασιδιάρη από τη φυλακή να εκλέξει συμβούλους στο Δήμο της Αθήνας. Φύσσα με αφορμή τα 10 χρόνια από τη φασιστική δολοφονία του Παύλου.
Ο δρόμος για να τσακίσουμε τη φασιστική απειλή περνάει μέσα από τον ενωτικό αγώνα των συνδικάτων και της νεολαίας, για να τσακίσουμε τις επιθέσεις της κυβέρνησης.
Απαιτούμε να ανοίξουν τα σύνορα, να πέσουν οι φράχτες, να κλείσουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, άσυλο και χαρτιά σε πρόσφυγες και μετανάστες. Οι πρόσφυγες είναι καλοδεχούμενοι, οι ζωές τους μετράνε!
Συνεχίζουμε στο πλευρό της πολιτικής αγωγής να δίνουμε τη μάχη για να τιμωρηθούν με μεγαλύτερες ποινές σε β’ βαθμό στη δίκη της Χρυσής Αυγής οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν.
Στηρίζουμε τη πρωτοβουλία δικηγόρων για να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα στη Πύλο.
Δυναμώνουμε το αντιφασιστικό και το αντιρατσιστικό κίνημα ξανά στους εργασιακούς χώρους, την εκπαίδευση, τις γειτονιές ώστε να μην αφήσουμε σπιθαμή εδάφους στους ναζί Σπαρτιάτες του Κασιδιάρη.
Δίνουμε δυναμικό παρών στο συλλαλητήριο στο Κερατσίνι στα 10 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, Δευτέρα 18 Σεπτέμβρη, Κερατσίνι, Μνημείο Παύλου Φύσσα, 5.30μμ.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=691499049686691&set=pcb.691500279686568