Wednesday, 19 October 2022 12:20

Υπουργέ κ Θεοδωρικάκο ακούς ;;;;

Written by
Rate this item
(0 votes)
malik ali 217 Σεπτέμβρη 2022
 
Υπουργέ κ Θεοδωρικάκο ακούς ;;;;
 
Στο ΑΤ Ομόνοιας, η αστυνομία σου, καλύπτει τους νεοναζί - δράστες και αρνείται να πάρει τη μήνυση του θύματος βαριάς ρατσιστικής βίας.
 
Το περασμένο Σάββατο 3.9.2022, ώρα 12 το βράδυ ο Mohammad Ali MALIK, μετανάστης από το Πακιστάν, δέχθηκε απρόκλητη και βάναυση ρατσιστική επίθεση από ομάδα τεσσάρων φασιστών.
 
Δύο από τους δράστες συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω από τους αστυνομικούς, ενώ άλλοι δύο διέφυγαν της σύλληψης. Οι δύο συλληφθέντες προσήχθησαν στο Α.Τ. Ομονοίας, όπως και ο Μαλίκ, προκειμένου να υποβάλει μήνυση κατά των δραστών της σε βάρος του επίθεσης.
 
Εκεί οι αστυνομικοί του Α.Τ. Ομονοίας προέτρεψαν το Μαλίκ να μην υποβάλει μήνυση κατά των δραστών γιατί «θα του έκαναν και εκείνοι μήνυση και δήθεν έτσι θα γλίτωνε το αυτόφωρο». Μάλιστα του είπαν να πάει το πρωί της Δευτέρας και να υποβάλει τότε τη μήνυση.
 
Πράγματι ο Μαλίκ πήγε τη Δευτέρα το πρωί να υποβάλει μήνυση κατά των δραστών, αλλά και τότε οι αστυνομικοί του είπαν να περάσει πάλι το βράδυ γιατί τότε είχε βάρδια ο αστυνομικός που είχε πάρει τις καταθέσεις την ημέρα της επίθεσης.
 
Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο Μαλίκ πήγε ξανά στο Α.Τ. Ομονοίας με δικηγόρο για να μάθει τα ονόματα των δραστών που ήδη από το Σάββατο είχε αναγνωρίσει ενώπιον των αστυνομικών, προκειμένου να υποβάλει τη μήνυση. Η απάντηση των αστυνομικών του τμήματος ήταν ότι δε μπορούσαν να του δώσουν τα στοιχεία των αναγνωρισμένων από το Μαλίκ δραστών, αλλά θα πρέπει να υποβάλει για αυτό αίτηση και να του χορηγηθούν ύστερα από 10 ολόκληρες ημέρες!
 
Ο Μαλικ πήγε και τρίτη φορά (!!!) στο Α.Τ. Ομονοίας το ίδιο βράδυ (5.9.2022) στις 22:15, όπως του είχανε πει οι αστυνομικοί και πάλι με δικηγόρο. Ζήτησε εκ νέου τα στοιχεία των δραστών που είχε αναγνωρίσει ως αυτουργούς της σε βάρος του επίθεσης, αλλά ο αρμόδιος αστυνομικός υπάλληλος αρνήθηκε να του τα δώσει !!!
 
Έτσι ο Μαλίκ αναγκάστηκε χθες 6.9.2022 να υποβάλει στο τμήμα ρατσιστικής βίας μήνυση κατά «αγνώστων» δραστών , ενώ εξ αρχής από το ίδιο βράδυ της επίθεσης είχε αναγνωρίσει τους δράστες!!! Και η αστυνομία τους ξέρει, αλλά αρνείται να τα δώσει στο Μαλικ και στο δικηγόρο του.
 
Κύριε Θεοδωρικάκο αν αυτό δεν είναι συγκάλυψη, ατιμωρησία και ανοχή δραστών ρατσιστικής και φασιστικής βίας από το Α.Τ. Ομονοίας και την Ελληνική αστυνομία τότε τι είναι;;
Οι δικηγόροι
Δ. Ζώτος
Ν. Κάστανος
Read 182 times Last modified on Wednesday, 19 October 2022 12:31

Latest from ΚΕΕΡΦΑ