Tuesday, 09 November 2021 20:49

H ‘Ινγκεμποργκ Μπέγκελ ξεμπρόστιασε στο Μαξίμου τον ρατσισμό Μητσοτάκη και Ρούτε

Written by
Rate this item
(0 votes)

igeborg beugelH ‘Ινγκεμποργκ Μπέγκελ ξεμπρόστιασε στο Μαξίμου τον ρατσισμό Μητσοτάκη και  Ρούτε

Αξίζει ένας μεγάλος έπαινος στην  δημοσιογράφο Ινγεμποργκ Μπέγκελ , η οποία έκανε την δουλειά της τιμώντας το λειτούργημα του δημοσιογράφου, ξεμπροστιάζοντάς τα ψέμματα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τις παράνομες μεθόδους επαναπροωθήσεων στα σύνορα, τα διαβόητα pushbacks και για την εξαθλίωση των προσφύγων στα στρατόπεδα.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσα στην έκρηξη θυμού του, που δείχνει πανικό και αμετροεπή αλαζονεία, τα παραδέχτηκε άλλωστε περιγράφοντας τα pusbacks ως παρεμπόδιση των βαρκών των προσφύγων και επιστροφή στη Τουρκία.
Η παρέμβαση της Ολλανδής δημοσιογράφου έδωσε φωνή στους κατατρεγμένους πρόσφυγες, γυναίκες και παιδιά, στα σύνορα της ΕΕ-φρούριο που αντιμετωπίζονται με απανθρωπιά ως εχθροί και αποδιομπαίοι τράγοι για τις αποτυχίες των κυβερνήσεων στη διαχείριση της πανδημίας που έσπειρε το θάνατο σε χιλιάδες, την επιβολή πολιτικών εξαθλίωσης της μεγάλης πλειοψηφίας των εργαζομένων.  
Η μεγάλη προσβολή στο Μαξίμου είναι η ίδια η παρουσία του Μητσοτάκη και όχι οι εύστοχες ερωτήσεις της Ινγκεμποργκ Μπέγκελ.
Η ΚΕΕΡΦΑ στηρίζει τους αγώνες των προσφύγων στα στρατόπεδα και το κίνημα της αλληλεγγύης το οποίο έχει μπεί στο στόχαστρο της κυβέρνησης της ΝΔ με μια σειρά προκλητικών διώξεων και δικών κατά ανθρώπων που διέσωσαν στη θάλασσα από τον πνιγμό πρόσφυγες.
Είναι ώρα να ακουστεί πλατιά και  στην Ελλάδα η αλήθεια για τις ρατσιστικές πολιτικές ΄της ΕΕ και του Μητσοτάκη που δολοφονούν πρόσφυγες στα σύνορα και τους εξοντώνουν στα στρατόπεδα του θανάτου, όπως στις περιπτώσεις του Μάκι Ντιαμπατέ, της Μιμί Μουκάγιε και του Ιμπραήμ Εργκιούν.
Στην πορεία του Πολυτεχνείου θα δώσουμε την απάντηση μας στη κυβέρνηση των ρατσιστικών δολοφονιών και των ψεμάτων, στις 17 Νοέμβρη, με προσυγκέντρωση στη Πλατεία Κλαυθμώνος στις 2.30μμ.
Από το 20λεπτο και μετά
https://www.youtube.com/watch?v=FvL6GvnygyU&t=1511s

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Read 761 times

Latest from ΚΕΕΡΦΑ