Print this page
Sunday, 13 September 2015 12:15

Φωτογραφίες από την αντιφασιστική διαδήλωση στον Πειραιά, που ματαίωσε τη φιέστα των ναζί της Χρυσής Αυγής Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

Mαταιώσαμε την φιέστα των ναζί στη Πλατεία Κοραή και συνεχίζουμε!

Έφτασε η ώρα να μιλήσει στη δίκη της Χρυσής Αυγής η οικογένεια του Παύλου Φύσσα-Αντιφασιστικό συλλαλητήριο, Δευτέρα 14/9, 8πμ, Φυλακές Κορυδαλλού

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΕΞΩ ΟΙ ΝΑΖΙ!

 Την Παρασκευή 11/9, το αντιφασιστικό κίνημα με την στήριξη σωματείων του Πειραιά, όπως η ΠΕΝΕΝ, το Σωματείο Εργαζόμενων ΟΛΠ, η Ομοσπονδία Καπνεργατών και το Σωματείο Εργαζόμενων του Παπαστράτου ματαίωσαν την ναζιστική φιέστα του Μιχαλολιάκου. Η Πλατεία Κοραή έμεινε ελεύθερη φιλοξενώντας δράσεις της Αλληλεγγύης Πειραιά, η οποία μάζευε τρόφιμα για τους πρόσφυγες. Τα ΜΑΤ επιχείρησαν να εμποδίσουν το αντιφασιστικό συλλαλητήριο αλλά η αποφασιστική στάση του κόσμου τους ανάγκασε να τα μαζέψουν και να φύγουν. Μια μαχητική διαδήλωση προς το Λιμάνι του Πειραιά έδειξε είναι πόλη αντιφασιστική, πόλη αλληλεγγύης στους πρόσφυγες. Συνεχίζουμε!

 Δήλωση του Πέτρου Κωνσταντίνου, δημοτικού συμβούλου Αθήνας, με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ

ΕΤΣΙ ΝΙΚΑΕΙ Η ΕΡΓΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ! ΦΙΑΣΚΟ ΤΩΝ ΝΑΖΙ, ΝΙΚΗ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ Η ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΦΙΕΣΤΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Μεγάλη ΝΙΚΗ του αντιφασιστικού και του εργατικού κινήματος η ματαίωση της κεντρικής προεκλογικής φιέστας των ναζί της Χρυσής Αυγής στην Πλατεία Κοραή.


Δεν πέρασε η πρώτη συμφωνία της Χρυσής Αυγής με την ΕΛΑΣ να κάνει τη φιέστα της στην Πλατεία, όπως μας ανακοίνωσε ο αστυνομικός διευθυντής Πειραιά, στις 9πμ.
Οι αντιφασίστες/στριες κατέλαβαν την Πλατεία από νωρίς και δεν επέτρεψαν στα ΜΑΤ να την εκκενώσουν, υλοποιώντας έτσι τη δεύτερη συμφωνία τους με τον Κασιδιάρη:"Εμείς κάνουμε συγκέντρωση στα Γραφεία μας- Τα Ματ διώχνουν τους αντιφασίστες από τη Πλατεία Κοραή." Μας έδειξαν μάλιστα έγγραφο του Δήμου Πειραιά, που τάχα επέτρεπε στα ΜΑΤ την εκκένωση της Πλατείας...Δεν πέρασαν οι απειλές και έτσι η Κασιδιαροπαρέα, ως καλά παιδιά του συστήματος έμειναν με τη συμφωνία στο χέρι που τους έστελνε, με την θέληση τους, στα Γραφεία τους. Απόμεινε ο Κασιδιάρης να χτυπιέται στους επικεφαλής της Αστυνομίας για να μας διώξουν...
Αυτή η νίκη ήταν αποτέλεσμα της ενωτικής δράσης σωματείων, όπως η ΠΕNΕΝ, η οποία πρωτοστάτησε, κινήσεων της αριστεράς, όπως η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, της αποφασιστικής πρωτοβουλίας της ΚΕΕΡΦΑ να γίνει το αντιφασιστικό συλλαλητήριο και πάνω από όλα της μεγάλης συμμετοχής νεολαίας και φοιτητών.
Ήταν ένα φιάσκο της ναζιστικής συμμορίας, που προσπαθεί να παραστήσει το αντιμνημονιακό κόμμα και να πλασαριστεί ως αντιπολίτευση κατά της αριστεράς, των συνδικάτων και των μεταναστών.
Η φωτογραφία με τη ΠΕΝΕΝ δείχνει ότι ΕΤΣΙ ΝΙΚΑΕΙ Η ΕΡΓΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ!

 

 

 

 

 

 

 

Read 4317 times

Latest from ΚΕΕΡΦΑ