Κλιμακώνουμε την καμπάνια αλληλεγγύης και προετοιμαζόμαστε για κινητοποίηση στήριξης στις 15 Μάη.
Σας καλούμε:
1. Να προσυπογράψετε το κείμενο υπογραφών στέλνοντας όνομα, επώνυμο, ιδιότητα στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Για ενεργή στήριξη και συμμετοχή στην καμπάνια στείλτε τον αριθμό τηλεφώνου σας.
2. Καταθέστε το κείμενο υπογραφών στο διοικητικό συμβούλιο του σωματείου, της ένωσης, της κίνησης σας η στην συνέλευση των μελών σας και ζητήστε να υιοθετηθεί ως απόφαση-ψήφισμα αλληλεγγύης.
3. Διοργανώστε ενημερωτικές εκδηλώσεις στον χώρο η τη γειτονιά σας.
4. Προμηθευτείτε αφίσες, προκηρύξεις και αυτοκόλλητα για την καμπάνια.
5. Ενισχύστε οικονομικά αυτή την μάχη. Καταθέστε τις ενισχύσεις σας στην Εθνική Τράπεζα IBAN GR78 0110 1670 0000 1674 7083 265 ΚΩΔ. SWIFT ETHNGRAA-KΑΜΠΑΝΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ. Και ένα ευρώ μετράει!
Ακολουθεί το κείμενο υπογραφών το οποίο έχουν υπογράψει εκατοντάδες συνδικαλιστές, πανεπιστημιακοί, καλλιτέχνες και ακτιβιστές.
Όχι στην ανάκληση του καθεστώτος διεθνούς προστασίας του Τζαβέντ Ασλάμ
Η ανάκληση του ασύλου του Τζαβέντ Ασλάμ από τον ακροδεξιό υπουργό Μετανάστευσης Θ. Πλεύρη είναι μια ακραία ρατσιστική ενέργεια για να φιμώσει τον πρόεδρο της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος «η Ενότητα», διότι στέκεται όρθιος, εδώ και τριάντα χρόνια που βρίσκεται στην Ελλάδα, απέναντι στον ρατσισμό και τον φασισμό, την αδικία, τις διακρίσεις, την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των κατατρεγμένων προσφύγων και τον κοινωνικό αποκλεισμό των μεταναστών στους εργασιακούς χώρους, τις γειτονιές, τη θάλασσα και τη στεριά, από τη Μανωλάδα μέχρι το Ελληνικό, από την Πύλο μέχρι τη Χίο.
Αγωνίζεται σταθερά στο πλευρό των συνδικάτων, των φοιτητικών συλλόγων, των κινήσεων αλληλεγγύης και των φορέων της κοινωνίας των πολιτών. Είναι η φωνή που κατήγγειλε τις απαγωγές των 28 Πακιστανών από τα μυστικές υπηρεσίες το 2005, τις επιθέσεις των ναζί της Χρυσής Αυγής και τις δολοφονίες μεταναστών στα αστυνομικά τμήματα, όπως του Μοχάμεντ Καμράν.
Η κυβέρνηση, βάζοντας στο στόχαστρο της το πρόσωπο ενός βασικού μάρτυρα στη δίκη της Χρυσής Αυγής, των δολοφόνων του Σαχζάτ Λουκμάν και του Παύλου Φύσσα, δεν έχει κανένα ενδοιασμό στα ανοίγματα στην ακροδεξιά και προσφέρει υπηρεσίες στους χρυσαυγίτες.
Παράλληλα, κινεί διαδικασίες ποινικοποίησης και συκοφάντησης για να συγκαλυφθεί το έγκλημα στη Χίο με τους 15 νεκρούς. Σπίλωση του δικηγόρου Δημήτρη Χούλη, διότι υπερασπίζεται τους επιζώντες της Χίου, διεθνές ένταλμα σύλληψης του ακτιβιστή Τόμι Όλσεν, διότι κατέγραφε τις επαναπροωθήσεις στο Αιγαίο και απειλή δίωξης του δημοσιογράφου Χρήστου Αβραμίδη για ερώτηση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο.
Συναγωνίζεται σε ρατσιστική βαρβαρότητα τον Τραμπ, τους κεφαλοκυνηγούς της ICE να καταδιώκουν μετανάστες για απελάσεις, φτάνοντας στην εκτέλεση της Ρενέ Γκουντ και του Άλεξ Πρέττι στη Μινεάπολη. Στη Χίο, την Πύλο, όπως στα Τέμπη και τη Βιολάντα οι ζωές των ανθρώπων δε μετράνε.
Απαιτούμε την παύση της εκδικητικής ανάκλησης του καθεστώτος διεθνούς προστασίας του Τζαβέντ Ασλάμ. Είναι ώρα για νομιμοποιήσεις, άσυλο και απόδοση ιθαγένειας στους μετανάστες με μακρόχρονη ένταξη στην κοινωνία.
ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ
ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ «ΕΝΟΤΗΤΑ»

Ο Τζαβέντ Ασλάμ, πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος η “ΕΝΟΤΗΤΑ” κατέθεσε στις 15 Απρίλη στο Τμήμα Ανακλήσεων και Αποκλεισμού του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου προσφυγή κατά της απόφασης ανάκλησης του ασύλου του, κατόπιν πρωτοβουλίας του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Θ. Πλεύρη.