


Βίντεο https://www.facebook.com/reel/1242159634651356
Χιλιάδες διαδηλωτές και διαδηλώτριες πλημμύρισαν τους δρόμους της Αθήνας το Σάββατο 14 Μαρτίου, στην πορεία από το Πολυτεχνείο προς τα Προσφυγικά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
Με συνθήματα όπως «Κάτω τα χέρια απ’ τα Προσφυγικά», «Νίκη στον αγώνα των Προσφυγικών – Όχι στην ανάπλαση των αφεντικών» και «Θα νικήσουμε», η κινητοποίηση έστειλε ηχηρό μήνυμα ότι η υπεράσπιση των Προσφυγικών είναι συλλογική υπόθεση. Το ίδιο και οι αγώνες που έχουμε μπροστά μας το επόμενο διάστημα: καμία εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο, λεφτά για την υγεία και όχι για πολεμικούς εξοπλισμούς, σύνορα ανοιχτά για την προσφυγιά, αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης για όλες και όλους.
Ο αγώνας συνεχίζεται! Μαζί να πορευτούμε και στη διεθνή ημέρα κινητοποιήσεων στις 28 Μαρτίου, με κάλεσμα συγκέντρωσης στο Σύνταγμα, 3μμ.
ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ
14/3/2026
