Sunday, 17 March 2024 14:19

Δεν θα περάσει η απόπειρα φίμωσης της δημοσιογράφου Αναστασίας Γιάμαλη από τους Σπαρτιάτες του Κασιδιάρη

Written by
Rate this item
(0 votes)

anastasia giamaliΔεν θα περάσει η απόπειρα φίμωσης της δημοσιογράφου Αναστασίας Γιάμαλη από τους Σπαρτιάτες του Κασιδιάρη

«Η ζωή τα έφερε έτσι ώστε σε όλη τη δημοσιογραφική μου πορεία να έχω λάβει δυο εξώδικα. Ένα από τον Κωνσταντίνο Πλεύρη κι ένα χθες από τους «Σπαρτιάτες» και τον Βασίλη Στίγκα. Ο ίδιος κι οι βουλευτές των «Σπαρτιατών» με καλούν να ανακαλέσω εντός τριών ημερών τον χαρακτηρισμό «επίγονοι των χρυσαυγιτών» σε σχετική ανάρτηση μου για το κόμμα τους στις 2 Μαρτίου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ενημερώνω τον ίδιο, την κοινοβουλευτική του ομάδα αλλά και όσους στο μέλλον θεωρήσουν πως θα περιορίσω την σταθερά αντιφασιστική μου στάση, δράση και λόγο, πως παραμένω αμετακίνητη.
Εύχομαι από καρδιάς, η «κηροζίνη» του καταδικασμένου χρυσαυγίτη Κασιδιάρη να αποδειχθεί νοθευμένο καύσιμο που αργά η γρήγορα θα οδηγήσει το όχημα σε ανεπανόρθωτη βλάβη.»
Αναστασία Γιάμαλη, δημοσιογράφος KONTRA Channel ( ανάρτηση στο FB https://www.facebook.com/natasa.giamali )
Είναι πρόκληση να επιχειρούν τα ορφανά της Χρυσής Αυγής που βρήκαν στέγη στους Σπαρτιάτες
ναφιμώσουν την δημοσιογράφο Αναστασία Γιάμαλη διότι τους αποκάλεσε ως αυτό που πραγματικά είναι: «επίγονοι των χρυσαυγιτών.»
Οι «Σπαρτιάτες» του Κασιδιάρη δεν κατάφεραν να επιβάλουν
κυριακάτικη εκπομπή στο τηλεοπτικό σταθμό KONTRA Channel  όπου εργάζεται η δημοσιογράφος Αναστασία Γιάμαλη μετά τις αντιδράσεις του αντιφασιστικού κινήματος. Ήθελαν να χρησιμοποιήσουν το μικρόφωνο του τηλεοπτικού σταθμού με μεθόδους τύπου προπαγάνδας του Γκέμπελς  για να ακουστούν οι ρατσιστικές κραυγές κατά των προσφύγων, η υστερία giamali exodiki spartiatesκατά της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, το μίσος κατά του εργατικού κινήματος και της αριστεράς. Δεν τους πέρασε και με τον πιο θρασύδειλο τρόπο του εξώδικου στο οποίο υπάρχουν υπογραφές βουλευτών που στήριξαν οργανικά την Χρυσή Αυγή του Μιχαλολιάκου και του Κασιδιάρη διεκδικούν να επιβάλουν  λογοκρισία όπως στο ναζιστικό καθεστώς του Χίτλερ, όπως στην δικτατορία του Παπαδόπουλου.  Μας υπενθύμισαν την τακτική μηνύσεων της Χρυσής Αυτής κατά δημοσιογράφων και αγωνιστών της αριστεράς όταν είχαν τις πλάτες της κυβέρνησης Σαμαρά και την ασυλία της Αστυνομίας  ενώ έβγαζαν τα τάγματα εφόδου στις γειτονιές παριστάνοντας τους πατριώτες και τους αγανακτισμένους πολίτες.
Στις 16 Μάρτη διαδηλώσαμε κατά του φασισμού και του ρατσισμού, των δολοφονιών προσφύγων στη Πύλο και τη Δαδιά, κατά της κυβέρνησης που με τις πολιτικές των δολοφονικών επαναπροωθήσεων και του φράχτη ανοίγει το δρόμο στην ακροδεξιά και τους φασίστες. Απαιτήσαμε να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι της Πύλου.
Δεν θα αφήσουμε να κανονικοποιηθεί η παρουσία των  «Σπαρτιατών» επιγόνων της Χρυσής Αυγής που η κυβέρνηση της ΝΔ με τις τροπολογίες δήθεν αποκλεισμού από τις εκλογές τους άφησε να παριστάνουν το νόμιμο πολιτικό κόμμα.
Δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας στην αντιφασίστρια δημοσιογράφο Αναστασία Γιάμαλη. Kαλούμε την ΠΟΕΣΥ, την ΕΣΗΕΑ, την ΠΟΣΠΕΡΤ κάθε δημοκρατικά σκεπτόμενο άνθρωπο, να καταδικάσουν την προκλητική απόπειρα φίμωσης της δημοσιογράφου Αναστασίας Γιάμαλη και να απαιτήσουν να μη δοθεί ούτε ένα δευτερόλεπτου τηλεοπτικού χρόνου για την ρατσιστική, ομοφοβική, φασιστική προπαγάνδα των «Σπαρτιατών». Η ελευθερία του λόγου είναι αναφαίρετο δικαίωμα σε αυτούς την σέβονται, όχι σε αυτούς που την αντιστρατεύονται και στο καθεστώς που επιδιώκουν είναι πλήρως απαγορευμένη.  

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Read 768 times Last modified on Sunday, 17 March 2024 14:24

Latest from ΚΕΕΡΦΑ