Sunday, 10 September 2023 16:53

Ούτε στο Χλώρακα, ούτε στη Λεμεσό, ούτε στον Έβρο, ούτε πουθενά, τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά!

Written by
Rate this item
(0 votes)

Κεερφα-Keerfa-Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή
Χαιρετίζουμε τους αγωνιστές/τριες που διαδηλώνουν στη Λεμεσό και δίνουν τη μάχη για να εμποδίσουν τους ναζί του ΕΛΑΜ να ελέγχουν τους δρόμους και τις γειτονιές και να τρομοκρατούν την εργατική τάξη.
Το ρατσιστικό πογκρόμ των φασιστών εναντίον μεταναστών σε Πάφο και Λεμεσό θύμισε τη Νύχτα των Κρυστάλλων. Στοχοποίησαν επιλεκτικά μαγαζιά μεταναστών τα οποία έσπασαν και έκαψαν, ενώ ξυλοφόρτωσαν περαστικούς που είχαν σκούρο χρώμα δέρματος με την κάλυψη της αστυνομίας.
Η ρατσιστική πολιτική της κυβέρνησης  στην Κύπρο και του κοινοτικού συμβουλίου της Πάφου τους έδωσε την ευκαιρία να βγουν και να βιαιοπραγούν. Αλλά και η ελληνική κυβέρνηση που με τη ρατσιστική της πολιτική πνίγει πρόσφυγες, συναντιέται με τη Μελόνι, απλώνει το χέρι στους ναζί, έπαιξε ξεδιάντροπα το χαρτί του ρατσισμού.

Είναι αυτοί που καλλιεργούν το εθνικιστικό μίσος ενάντια στους Τουρκοκύπριους, την ώρα που στην Λευκωσία γινόταν μαζικό δικοινοτικό συλλαλητήριο για την Ειρήνη.
Όλοι-ες που παλέψαμε για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα συνεχίζουμε ενάντια στα επανεμφάνιση των ταγμάτων εφόδου και την κάλυψη τους από την ΕΛΑΣ.
 Οι κυβερνήσεις της δεξιάς σε Ελλάδα και Κύπρο προχωράνε σε ανοίγματα στην ακροδεξιά. Παίζουν το χαρτί του ρατσισμού σε βάρος των προσφύγων για να ξεφύγουν από την οργή των εργαζόμενων και της νεολαίας μπροστά στα αδιέξοδα τους να διαχειριστούν την οικονομική κρίση με την ακρίβεια και την κλιματική αλλαγή με τις καταστροφικές πυρκαγιές, σε περίοδο που κλιμακώνουν την εμπλοκή στο πόλεμο του ΝΑΤΟ με τη Ρωσία  στη Ουκρανία και στους ανταγωνισμούς με την Τουρκία στο Αιγαίο και την Α.Μεσόγειο για τον έλεγχο των ΑΟΖ και των εξορύξεων υδρογοναθράκων.
Αυτές οι πολιτικές στην Ελλάδα έφεραν το φρικιαστικό έγκλημα του πνιγμού στη Πύλο 600 προσφύγων με ένοχο το Λιμενικό και την απανθράκωση 27 προσφύγων στη Δαδιά με ευθύνη της ΕΛΑΣ, των συνοριοφυλάκων μαζί με τους κεφαλοκυνηγούς που σήκωσαν κεφάλι και άρχισαν να καταδιώκουν πρόσφυγες με το πράσινο φως που πήραν από τον Μητσοτάκη και τους υπουργούς του.
Τα συνδικάτα και η αριστερά σε Ελλάδα και Κύπρο χρειάζεται να μπουν στη μάχη ενάντια στις κυβερνήσεις της καταστροφής που αναζητούν αποδιοπομπαίους τράγους στους μετανάστες για να φορτώσουν τις αποτυχίες τους, να απαιτήσουν ανοιχτά σύνορα για τους πρόσφυγες, άσυλο και στέγη στις γειτονιές και να μπει τέλος στις ρατσιστικές επιθέσεις των φασιστών.
10 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, συνεχίζουμε στο δρόμο που μας έφερε να τσακίσουμε τη Χρυσή Αυγή. Με το εργατικό κίνημα μπροστά,μ εμαζίκό ενωτικό αντιφασιστικό κίνημα απαντάμε μαζικά στα πογκρόμ κατά των προσφύγων και τις επιθέσεις των φασιστών, παλεύουμε ενάντια στη κυβέρνηση και την Αστυνομία που τους καλύπτει.
Οι πρόσφυγες είναι καλοδεχούμενοι, οι ζωές τους μετράνε!
Πάρτε μέρος στις εκδηλώσεις της ΚΕΕΡΦΑ με ξεκίνημα την Τετάρτη 6 Σεπτέμβρη στη Ν.Φιλαδέλφεια, κεντρική πλατεία.
ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ
Υ.γ. νούσιμοι= νοήμονες
https://www.facebook.com/nneophytou/posts/1301239877425646/?vh=e&extid=MSG-UNK-UNK-UNK-FBL_GK0T-GK1C
2 Σεπτεμβρίου 2023

Read 264 times

Latest from ΚΕΕΡΦΑ