Tuesday, 27 April 2021 13:03

Έξω οι συκοφάντες νεοναζί της εγκληματικής οργάνωσης ΧΑ από τα δημοτικά συμβούλια

Written by
Rate this item
(0 votes)

ΚΕΕΡΦΑ-Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή
Έξω οι συκοφάντες νεοναζί της εγκληματικής οργάνωσης ΧΑ από τα δημοτικά συμβούλια
 Οι Ναζί προσπαθούν να ξαναβγούν από τον υπόνομο , με  τον μόνο τρόπο πού ξέρουν και μπορούν ,  με ψέματα και συκοφαντίες κατά της αριστεράς
 Σήμερα 19-4-2021  στη συνεδρίαση του  Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων , η Ουρανία Μιχαλολιάκου , δημοτική σύμβουλος με την  καταδικασμένη ως εγκληματική οργάνωση , ναζιστική  Χρυσή Αυγή,   εξέμεσε  όσο ναζιστικό δηλητήριο είχε κατά  του  Πέτρου Κωσταντίνου , Δημοτικού συμβούλου με την παράταξη « Ανταρσία στις Γειτονιές της Αθήνας»
 Ζήτησε  το λόγο  πριν από την ημερήσια διάταξη , επικαλούμενη  προσχηματικά , το θέμα του εμπρησμού της  MARFIN ,  μόνο και μόνο για να  πει  εν γνώσει της  ψέματα  και συκοφαντίες ότι δήθεν ο σύμβουλος της Ανταρσία  «ήταν παρών στις δολοφονίες».  Η αισχρή συκοφαντία , ευτυχώς συνάντησε την αντίδραση όλων των δημοκρατικών   παρατάξεων του δήμου Αθηναίων , εκτός  βέβαια , από τους ομογάλακτους της Χρυσής Αυγής.
Είναι αδιανόητο να παρουσιάζονται τα σύμβολα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής στα δημοτικά συμβούλια προσβάλλοντας την μνήμη των δολοφονημένων από τα τάγματα εφόδου, του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν.
   Εκτός από την αυτονόητη προσφυγή στη δικαιοσύνη για όσα αισχρά ψέματα και συκοφαντίες κατά  του Πέτρου Κωσταντίνου εκστόμισε η ναζίστρια  Ουρανία Μιχαλολιάκου, χρειάζεται,  άμεσα   να  φροντίσουμε να παρθούν όλα τα μέτρα  για να μπεί τέλος στις νέες προκλήσεις των ναζί . .  

  Να εφαρμοστεί, με όλα τα αναγκαία πρακτικά μέτρα,   η απόφαση του Α τριμελούς Εφετείου της Αθήνας  της 7 Οκτωβρίου 2020 με την οποία καταδικάστηκαν   η ηγεσία και τα βασικά στελέχη της ΧΑ  για διεύθυνση και ένταξη στην  εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή
 Να κλείσουν ΤΩΡΑ όλα τα γραφεία- ορμητήρια εγκληματικών δράσεων  της  εγκληματικής οργάνωσης  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  .
Να παυθεί η Ουρανία Μιχαλολιάκου και οι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι της  καταδικασμένης ως εγκληματικής οργάνωσης «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ,  με εφαρμογή τού άρθρου 237 ΔΚΚ , σύμφωνα με το οποίο «..  δημοτικοί  και περιφερειακοί σύμβουλοι, ……. επιτρέπεται να παυθούν για σοβαρούς λόγους δημόσιου συμφέροντος, με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών ….»  και είναι προφανώς προς το δημόσιο συμφέρον , να μην υπάρχουν  ορκισμένα μέλη και στελέχη , καταδικασμένης  ναζιστικής εγκληματικής  οργάνωσης στα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια .
Ο Δήμαρχος  Mπακογιάννης  και οι περιφερειάρχες να  εκκινήσουν τις διαδικασίες  παύσης τους και να σταματήσουν κάθε διευκόλυνση  στους  δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους της  εγκληματικής οργάνωσης.  
  Ο Χρυσοχοίδης να  συλλάβει τον  φυγόδικο , καταδικασμένο ναζί  Χ Παππά  ,  αντί να κυνηγά τη νεολαία από τις πλατείες  .
Ο  υπουργός δικαιοσύνης Τσιάρας να   φροντίσει για την άμεση ψήφιση της άρσης της ασυλίας του  καταδικασμένου  για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης Ι .Λαγού  , αντί  να καθυστερεί τη διαδικασία  άρσης της ασυλίας , στέλνοντας  αμετάφραστες χιλιάδες σελίδες   στη αρμόδια επιτροπή της  Ευρωβουλής.   
Να πούμε όχι στη συνεχιζόμενη  ανοχή και συγκάλυψη  της κυβέρνησης Μητσοτάκη   σε όλα  τα απομεινάρια   της Χρυσής Αυγής και του φασιστικού  συρφετού και να   απαιτήσουμε την άμεση εφαρμογή της καταδικαστικής απόφασης  του Α τριμελούς Εφετείου της Αθήνας  της 7 Οκτωβρίου 2020.  
 Ζητάμε την άμεση και απόλυτη καταδίκη των φασιστικών  κραυγών του Βελόπουλου , πού τόλμησε να ζητήσει  , μέσα στη Βουλή  την αναβίωση  των τόπων εξορίας για τους  αγωνιστές της  αριστεράς .
Ποτέ ξανά φασισμός
Πέτρος Κωνσταντίνου, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας, επικεφαλής Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας, συντονιστής της ΚΕΕΡΦΑ

Read 616 times Last modified on Tuesday, 27 April 2021 13:08

Latest from ΚΕΕΡΦΑ