Thursday, 23 July 2020 15:13

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Στη φυλακή οι δολοφόνοι νεοναζί!

Written by
Rate this item
(0 votes)

20 07 23 Katadiki XA KEERFA posterΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Στη φυλακή οι δολοφόνοι νεοναζί!
Η ώρα της απόφασης στη δίκη της Χρυσής Αυγής πλησιάζει καθώς τέλος Αυγούστου ολοκληρώνονται  οι αγορεύσεις των συνηγόρων των νεοναζί και για το αντιφασιστικό κίνημα πρέπει να σημάνει συναγερμός!
Για να καταδικαστούν, επιτέλους, οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν και μαζί τους όλος ο παραστρατιωτικός μηχανισμός της εγκληματικής οργάνωσης που έβγαζε τάγματα εφόδου στους δρόμους για να τρομοκρατούν και να χτυπάνε μετανάστες, συνδικαλιστές και αγωνιστές των κινημάτων και της Αριστεράς.  Για να μπει τέρμα στην ασυλία που τους παρείχε ο κρατικός μηχανισμός. Για να μην απαλλαγούν, ούτε να πέσουν στα μαλακά οι φασίστες, παίρνοντας ξανά το πράσινο φως γα να βγουν από τις τρύπες τους, να εξασφαλίσουν εκατομμύρια χρηματοδότηση, να ανοίξουν γραφεία-ορμητήρια στις γειτονιές.  
Είναι μια ιστορική στιγμή,  πέντε και παραπάνω χρόνια από την έναρξη της δίκης τον Απρίλη του 2015, για να ακουστεί δυνατά το σύνθημα ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ φασισμός! Για να κλείσουμε το δρόμο στη μαύρη εναλλακτική που στη κρίση του μεσοπολέμου οδήγησε στο Ολοκαύτωμα, τη φρίκη της εξόντωσης εκατομμυρίων στα Άουσβιτς και στο μακελειό του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.
Δεν εφησυχάζουμε! Η καταδίκη της ΧΑ δεν είναι δεδομένη, παρά τα αδιάσειστα στοιχεία και το συνεχές σφυροκόπημα των μαρτύρων κατηγορίας που κατέθεσαν και στάθηκαν ηρωικά απέναντι στους δολοφόνους αψηφώντας τους τραμπουκισμούς, ακόμα και σε βάρος των δικηγόρων της Πολιτικής Αγωγής και της Μάγδας Φύσσα. Η προκλητική πρόταση της εισαγγελέως που επί της ουσίας, απαλλάσει την ηγεσία της ΧΑ αλλά και οι συνεχείς προσπάθειες της κυβέρνησης της ΝΔ να ελέγξει τους μηχανισμούς της δικαιοσύνης με κάθε λογής ακροδεξιούς, δείχνουν πόσο ... «ανεξάρτητα» και «αμερόληπτα» κινούνται οι δικαστικές αρχές. Την ίδια στιγμή διώκονται αγωνιστές με πλούσια αντιρατσιστική και αντιφασιστική δράση όπως ο δάσκαλος Τζεμαλή Μηλιαζήμ στην Ξάνθη και ο  Τζαβέντ Ασλάμ, Πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδας. Ο Τζαβέντ Ασλάμ, που είναι μάρτυρας κατηγορίας στην δίκη της ΧΑ, κινδυνεύει να βρεθεί χωρίς άσυλο και χαρτιά και με την απειλή της απέλασης  κατ’ εντολή της πακιστανικής Πρεσβείας, η οποία συνεργάζεται στενά με την ηγεσία  της ΧΑ και τον υπόδικο φύρερ Μιχαλολιάκο!
Χρειάζεται να συγκρουστούμε με την κυβέρνηση της ΝΔ που κλιμακώνει την ρατσιστική εκστρατεία κατά προσφύγων και μεταναστών με τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και τις απελάσεις, που παίζει συστηματικά το χαρτί του ρατσισμού για να διασπάσει και να αποπροσανατολίσει την οργή του κόσμου, νομιμοποιώντας ξανά τη δράση των φασιστικών συμμοριών στο πλευρό της Αστυνομίας. Το είδαμε πρόσφατα, με την εμφάνιση «αγανακτισμένων κατοίκων» στην Πλατεία Βικτώριας κατά των προσφύγων με την κάλυψη και την παρουσία του βουλευτή Μπογδάνου στο πλευρό του υπόδικου Κασιδιάρη!
Υπάρχει μια μακρά παράδοση κάλυψης της ακροδεξιάς, των φασιστών, των συνεργατών των ναζί, των δολοφόνων του Λαμπράκη και των πραξικοπηματιών της χούντας. Η μόνη εγγύηση ότι δεν θα επαναληφθούν τα ίδια στη δίκη της Χρυσής Αυγής είναι ο μαζικός αντιφασιστικός ξεσηκωμός. Η δύναμη του αντιφασιστικού κινήματος στους δρόμους επέβαλε την έναρξη της δίκης και την καταλυτική παρουσία της Πολιτικής Αγωγής μέσα στο δικαστήριο, οδήγησε στην ανοιχτή κρίση και την τριχοτόμηση της ΧΑ. Με αυτήν την δύναμη χρειάζεται να συνεχίσουμε για να επιβάλουμε και την οριστική καταδίκη της ναζιστικής συμμορίας.
Την ημέρα της απόφασης του δικαστηρίου θα πλημμυρίσουμε το Εφετείο με μια μαζική διαδήλωση και απεργία! Οι εργαζόμενοι και τα συνδικάτα, οι μαθητές και οι φοιτητές, οι μετανάστες και οι πρόσφυγες, αντιρατσιστές και αντιφασίστες, κινήσεις γυναικών και ΛΟΑΤΚΙ, το περιβαλλοντικό κίνημα, οι άνθρωποι των Γραμμάτων και των Τεχνών, κάθε δημοκράτης και δημοκράτισσα που στέκεται ενάντια στην φαιά πανούκλα του φασισμού, πρέπει να είναι εκεί! Για να νοιώσει το δικαστήριο την καυτή ανάσα της οργής της πλειοψηφίας για τα εγκλήματα των νεοναζί.
Ελάτε να οργανώσουμε μαζί αυτή την μάχη! Με συνελεύσεις και εκδηλώσεις στις γειτονιές, με ψηφίσματα και μαζικές υπογραφές, με δράσεις σε χώρους και γειτονιές. ‘Ολες και όλοι μαζί να σβήσουν οι ναζί!

Read 1584 times

Latest from ΚΕΕΡΦΑ