Tuesday, 02 June 2020 13:24

Διαδήλωση αλληλεγγύης στην εξέγερση στις ΗΠΑ ενάντια στο ρατσισμό! Τετάρτη 3 Ιούνη, 6.30μμ, Σύνταγμα και πορεία στην πρεσβεία των ΗΠΑ

Written by
Rate this item
(0 votes)

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Διαδήλωση αλληλεγγύης στην εξέγερση στις ΗΠΑ ενάντια στο ρατσισμό!
Τετάρτη 3 Ιούνη, 6.30μμ, Σύνταγμα και πορεία στην πρεσβεία των ΗΠΑ

Δεν αναπνέουμε όσο υπάρχει ρατσισμός!
Δικαιοσύνη για τον Τζώρτζ Φλόϊντ!
Ο Τραμπ είναι ο πρώτος τρομοκράτης!
Τραμπ και Μητσοτάκης συνεταίροι στο ρατσισμό και τις δολοφονίες μεταναστών!

Στην καρδιά του πιο ισχυρού κράτους στον Πλανήτη,τις ΗΠΑ, η δολοφονία από αστυνομικούς του Αφροαμερικανού Τζώρτζ Φλόϊντ ξεσήκωσε θύελλα οργής για την ταξική ανισότητα, την καταπίεση και βέβαια τις ρατσιστικές διακρίσεις. Θυμίζει τις μέρες οργής στην Ελλάδα του 2008 όταν αστυνομικός δολοφονούσε τον 16χρονο Αλέξη Γρηγορόπουλο.
Ο Πλανητάρχης Τραμπ έτρεξε να κρυφτεί στο καταφύγιο του την ώρα που χιλιάδες διαδηλωτές έκραζαν την οργή τους έξω από τον Λευκό Οίκο. Μάλιστα, δήλωσε ότι θα κατεβάσει το στρατό στους δρόμους και θα κηρύξει παράνομες τις αντιφασιστικές οργανώσεις ως τρομοκρατικές!!! Κοίτα ποιος μιλάει! Ο πρώτος τρομοκράτης που έχει βάψει τα χέρια του στο αίμα εκατομμυρίων με τους πολέμους των ΗΠΑ.
Εκατομμύρια σε όλες τις πόλεις των ΗΠΑ βγήκαν καθημερινά στους δρόμους απαιτώντας να μπει τέλος στο ρατσισμό και τις δολοφονίες της αστυνομίας.

Ο Τραμπ με την άνοδο του στην προεδρεία των ΗΠΑ έδωσε αέρα στα πανιά των ρατσιστών, της ακροδεξιάς και των φασιστών σε όλο τον Πλανήτη. Οι πολιτικές του ρατσισμού, με την ισλαμοφοβία στην πρώτη γραμμή, τον χυδαίο σεξισμό,την απανθρωπιά κατά των φτωχών με την στέρηση ιατρικής περίθαλψης, την προκλητική απόρριψη λήψης μέτρων για την κλιματική αλλαγή, πήγε χέρι-χέρι με τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις στην Μ.Ανατολή, την Αφρική, την Ασία και την Λ.Αμερική. Έχτισε το ρατσιστικό τείχος με το Μεξικό, φυλάκισε τα παιδιά των μεταναστών αποχωρίζοντας τα από τις μανάδες τους , απαγόρευσε την είσοδο από 6 μουσουλμανικές χώρες. Έδωσε το πράσινο φως στο κάθε αστυνομικό να πυροβολεί στο ψαχνό χωρίς αφορμή δολοφονώντας εκατοντάδες μαύρους Αμερικανούς.
Βρέθηκε όμως αντιμέτωπος με μαζικά κινήματα υπεράσπισης των δικαιωμάτων των μεταναστών και τω γυναικών.
Οι ομογάλακτοι του Τραμπ στην Ευρώπη από τον Ορμπαν μέχρι το Μητσοτάκη, προχώρησαν σε κλείσιμο συνόρων, χτίσιμο στρατοπέδων συγκέντρωσης, επίθεση κατά των μεταναστών και των προσφύγων. Η εκστρατεία του Μητσοτάκη στον Εβρο με τις δολοφονίες μεταναστών, τις παράνομες απελάσεις στον Εβρο, τους βασανισμούς μεταναστών στα σύνορα και τα αστυνομικά τμήματα συμπληρώνεται απο την απανθρωπιά του πετάγματος στο δρόμο με τις εξώσεις 11.000 προσφύγων οικογενειών και παιδιών, από τα καμπ και τα διαμερίσματα του προγράμματος ΕΣΤΙΑ.
Θα δώσουμε την απάντηση μας δυναμώνοντας το κίνημα αλληλεγγύης στους πρόσφυγες, για ανοικτά σύνορα, άσυλο και χαρτιά για όλους, για να καταργηθεί το πρόγραμμα εξώσεων του Μηταράκη.
Την Πέμπτη 11 Ιούνη στις 7μμ στη Ταράτσα της οδού Αιόλου 47 θα γίνει Ανοικτή Σύσκεψη για την οργάνωση μεγάλου συλλαλητηρίου στα τέλη Ιούνη σε συντονισμό με το διεθνές κίνημα.
Ενώνουμε την φωνή μας με το κίνημα στις ΗΠΑ που φωνάζει “οι ζωές των μαύρων μετράνε” και διαδηλώνουμε την Τετάρτη 3 Ιούνη στις 6.30μμ στο Σύνταγμα και πορεία στην πρεσβεία των ΗΠΑ.

Read 1490 times Last modified on Tuesday, 02 June 2020 13:27

Latest from ΚΕΕΡΦΑ