Tuesday, 07 April 2020 15:01

Ηχητικό ντοκουμέντο:Νέα απεργία πείνας μεταναστών εργατών στο ΑΤ Γλυφάδας ενώ συνεχίζεται για 4η μέρα στο ΑΤ Περιστερίου

Written by
Rate this item
(0 votes)

ΚEEΡΦΑ-Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή

https://www.facebook.com/keerfapage/videos/2994476503994956/

Ηχητικό ντοκουμέντο:Νέα απεργία πείνας μεταναστών εργατών στο ΑΤ Γλυφάδας ενώ συνεχίζεται για 4η μέρα στο ΑΤ Περιστερίου

Δεκαεννέα μετανάστες εργάτες κρατούνται στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας μετά από τις επιχειρήσεις σκούπα της Αστυνομίας εφαρμόζοντας τον νέο ρατσιστικό νόμο της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Πολλοί περιμένουν αν εκδικαστεί η υπόθεση τους στα δικαστήρια.
Μάλιστα στις 22 Φλεβάρη συνελήφθη με τα ρούχα της δουλειάς μετανάστης οικοδόμος που ζει στην Ελλάδα 19 χρόνια και έχει εκατοντάδες ένσημα οικοδομής, όχι όμως όσα απαιτεί ο νόμος, μη λαμβάνοντας υπόψη του την υψηλή ανεργία στο κλάδο.
Αυτή την στιγμή, η ανησυχία για την διάδοση του κορονοϊού είναι μεγάλη αφού τεστ δεν γίνονται σε όσους μπαίνουν στην φυλακή.
Στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας,ο χώρος κράτησης είναι απαράδεκτος χωρίς επαρκή εξαερισμό ενώ μέτρα για το κορονοϊό είναι ανύπαρκτα.
Τι περιμένει η κυβέρνηση για να τους αφήσει ελεύθερους και να δώσει χαρτιά σε όλους;α αρχίσει η μετάδοση του κορονοϊού στα τμήματα και στα στρατόπεδα και να θρηνήσουμε θύματα;
Δεν είναι απαράδεκτος συνωστισμός η κράτηση 19 ανθρώπων σε ένα κελί κύριε Τσιόδρα και κύριε Χαρδαλιά;
Απαιτούμε την απελευθέρωση όλων των μεταναστών χωρίς χαρτιά, να νομιμοποιηθούν άμεσα και να πάνε στα σπίτια τους. Απαιτούμε την εκκένωση όλων των καμπ και να πάνε τώρα οι πρόσφυγες σε ξενοδοχεία και καμπ.
Η ΚΕΕΡΦΑ σας καλεί να στηρίξετε και να βοηθήσετε τον αγώνα αυτό τώρα. Επικοινωνήστε στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. και στο τηλ 6932828964 Yπογράψτε στην καμπάνια μας.
http://www.antiracismfascism.org/index.php/2693-campaign

Read 1786 times

Latest from ΚΕΕΡΦΑ