Thursday, 06 June 2019 14:14

Ηχητικό ντοκουμέντο: καταγγελία για ρατσιστική βία αστυνομικών στο ΑΤ Μενιδίου

Written by
Rate this item
(0 votes)

amygdalezaΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΌΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ “Η ΕΝΟΤΗΤΑ”
ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ


Ηχητικό ντοκουμέντο: καταγγελία για ρατσιστική βία αστυνομικών στο ΑΤ Μενιδίου

Σε απεργία πείνας προχώρησαν 10 μετανάστες στο Αστυνομικό Τμήμα Μενιδίου. Με ηχητικό μήνυμα τους προς την ΚΕΕΡΦΑ καταγγέλλουν άσκηση ρατσιστικής βίας αστυνομικών σε βάρος τους ανήμερα της μεγάλης θρησκευτικής γιορτής των μουσουλμάνων, του Είντ, δηλαδή του τέλους του ραμαζανιού. Είναι μετανάστες χωρίς χαρτιά από το Πακιστάν, την Παλαιστίνη,  την Ινδία και την Αλβανία. Ένας μάλιστα ζει πολλά χρόνια στην Ελλάδα και ζει με Ελληνίδα υπήκοο με την οποία έχουν ένα παιδί.
Συγκεκριμένα, καταγγέλλουν ότι αστυνομικοί όχι μόνο αρνήθηκαν να τους ακούσουν όταν ζήτησαν να επικοινωνήσουν με τους συγγενείς και φίλους τους αλλά τους έβρισαν χυδαία. Έβγαλαν από το κρατητήριο τον Αμπντουλά και τον χτύπησαν με ρόπαλα και κλωτσιές.
Η κατάσταση είναι απαράδεκτη καθώς οι επιχειρήσεις σκούπα της Αστυνομίας έχουν γεμίσει τα κρατητήρια των αστυνομικών τμημάτων με μετανάστες χωρίς χαρτιά κρατώντας τους σε συνθήκες απάνθρωπες.
Αντί η κυβέρνηση να κλείσει την Αμυγδαλέζα και να δώσει χαρτιά σε όλους τους μετανάστες τους στοιβάζει ξανά στα κρατητήρια.
Ζητάμε από την κυρία Γεροβασίλη και την κυρία Παπακώστα να σταματήσουν τις επιχειρήσεις σκούπα και από την κυβέρνηση να δώσει χαρτιά σε όλους τους μετανάστες.
Να τιμωρηθούν οι ρατσιστές αστυνομικοί του ΑΤ Μενιδίου.

YΓ. Για να ακούσετε το ηχητικό κατεβάστε το από τα attachments παρακάτω.

Read 2348 times Last modified on Thursday, 06 June 2019 14:22

Latest from ΚΕΕΡΦΑ