Thursday, 12 May 2022 10:46

Σχέδιο ψηφίσματος Οι φασίστες στη φυλακή – όχι στις ρατσιστικές επιθέσεις! Απεργούμε και διαδηλώνουμε Τετάρτη 15 Ιούνη

Written by
Rate this item
(0 votes)

sxedio syndikata

Σχέδιο ψηφίσματος
Οι φασίστες στη φυλακή – όχι στις ρατσιστικές επιθέσεις!
Απεργούμε και διαδηλώνουμε Τετάρτη 15 Ιούνη
8πμ σταθμός μετρό Αμπελοκήπων και πορεία στο Εφετείο

Στις 15 Ιούνη ξεκινά στο Εφετείο η  δίκη της Χρυσής Αυγής σε δεύτερο βαθμό. Είναι μια  μάχη που αφορά το εργατικό κίνημα, τη νεολαία, όλον τον κόσμο που ξεσηκώθηκε για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική οργάνωση και πλημμύρισε τη Λ. Αλεξάνδρας έξω από το Εφετείο τον Οκτώβρη του 2020.
Δεν χωράει κανένας εφησυχασμός! Οι συμμορίες των νεοναζί επιχειρούν να εμφανιστούν ξανά με τάγματα εφόδου, όπως δείχνουν οι πρόσφατες φασιστικές επιθέσεις σε βάρος μεταναστών στα Πατήσια, τα Πετράλωνα, τον Κόκκινο Μύλο. Τους ανοίγει το δρόμο η κυβέρνηση, που στριμωγμένη από την αγανάκτηση και την οργή για την ακρίβεια, την πανδημία και την εμπλοκή στον πόλεμο της Ουκρανίας στο πλευρό του ΝΑΤΟ, κλιμακώνει την ρατσιστική εκστρατεία σε βάρος προσφύγων και μεταναστών.
Με την αποφασιστική μας παρουσία μέσα και έξω από το Εφετείο δεν θα αφήσουμε περιθώρια να υπονομευτεί η ιστορική επιτυχία της πρωτόδικης απόφασης καταδίκης και  φυλάκισης του σκληρού πυρήνα των νεοναζί. Αντίθετα, διεκδικούμε να αυξηθούν οι ποινές για όσους έχει ασκηθεί έφεση από τον Εισαγγελέα.
Στις 15 Ιούνη καλούμε στάση εργασίας 8 πμ – 11 πμ, συμμετέχουμε και στηρίζουμε την κινητοποίηση στο Εφετείο, με προσυγκέντρωση 8 πμ στο Μετρό Αμπελοκήπων. Ποτέ ξανά φασισμός!

Read 626 times Last modified on Tuesday, 31 May 2022 09:24

Latest from ΚΕΕΡΦΑ