Tuesday, 12 March 2024 15:26

Με μεγάλη συμμετοχή και πλούσια συζήτηση πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για το συλλαλητήριο στις 16 Μάρτη στη Νίκαια και τα Εξάρχεια.

Written by
Rate this item
(0 votes)

Κεερφα-Keerfa-Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή
Η αντιρατσιστική Ποιητική Βραδιά στα Εξάρχεια είχε θέμα «Να γίνουμε η φωνή των 600 πνιγμένων προσφύγων της Πύλου» που οργάνωσαν η Ομάδα Απόδραση στο Λόγο και την Τέχνη μαζί με την ΚΕΕΡΦΑ, με ομιλήτριες την Ευγενία Κουνιάκη, δικηγόρο υπεράσπισης των 9 ναυαγών της Πύλου και ΔΣ του ΔΣΑ και την Μαρία Φωκιανού, νομικό. Ακολούθησαν απαγγελίες αντιρατσιστικών ποιημάτων από αξιόλογους ποιητές και ποιήτριες που καλούσαν να υψώσουμε την φωνή μας ενάντια στη συγκάλυψη του εγκλήματος στην Πύλο και  να απαιτήσουμε την τιμωρία των ενόχων, την αποστολή καραβιών για διασώσεις και όχι φρεγάτες στην Ερυθρά και την κατάργηση των ρατσιστικών συμφωνιών της ΕΕ, ανοιχτά σύνορα και οι φασίστες να παραμείνουν στη φυλακή.
Η Ομάδα Απόδραση στο Λόγο και την Τέχνη θα διαδηλώσει στις 16 Μάρτη, στην Ομόνοια στις 3μμ, με το πανό των ανθρώπων των γραμμάτων και τεχνών κατά του φασισμού και του ρατσισμού.
12 Μάρτη 2024

Read 243 times Last modified on Tuesday, 12 March 2024 15:32

Latest from ΚΕΕΡΦΑ