Tuesday, 17 October 2017 07:22

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΗ, 6.30μμ πλατεία Κοραή Να ματαιώσουμε τα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Aυγής στον Πειραιά Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΗ, 6.30μμ πλατεία Κοραή  


Να ματαιώσουμε τα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Aυγής στον Πειραιά
Κλείστε τα Γραφεία των νεοναζί της Χρυσής Αυγής τώρα!
Να ξηλωθεί όλη η φασιστική συμμορία


Η ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής τολμά να μαζέψει τους υπόδικους δολοφόνους του Παύλου Φύσσα για να πραγματοποιήσει δήθεν εγκαίνια στα νέα γραφεία της στον Πειραιά, παρουσία του αρχηγού της Μιχαλολιάκου, την Παρασκευή 20 Οκτώβρη.
Είναι μία παρουσία πρόκληση για τα δημοκρατικά αισθήματα των εργαζόμενων και της  νεολαίας του Πειραιά. Ο Φύρερ Μιχαλολιάκος που ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, έρχεται να εγκαινιάσει τα νέα γραφεία ορμητήρια της ναζιστικής συμμορίας και να επιθεωρήσει τα τάγματα εφόδου της. Από αυτά τα Γραφεία ξεκίνησαν οι τραμπούκοι Χρυσαυγίτες που τόλμησαν να επιτεθούν σε αφισοκολλητές του σωματείου της ΠΕΝΕΝ τα ξημερώματα της Τετάρτης 10/10 στην πλατεία Τερψιθέας. Πέρισυ σε παρόμοια φιέστα τον Απρίλη είχαν επιτεθεί κατα αντιφασιτών και με σιδερόβεργα κατα δημοσιογράφων.
Ο Μιχαλολιάκος, την ώρα που εγκαταλείπουν την συμμορία του βουλευτές και περιφεριεακοί σύμβουλοι, θέλει να στείλει το μήνυμα ότι τα τάγματα εφόδου είναι εδω για να κρατήσει έτσι συσπειρωμένο το ναζιστικό πυρήνα που τα πλαισιώνει.
Από τα κεντρικά Γραφεία της Χρυσής Αυγής στη  Μεσογείων καταδιώχτηκε ο φοιτητής Αλέξης Λάζαρης και μόνο από τύχη είναι ζωντανός. Είναι στη φυλακή ο Ζέρβας, ο οποίος ήταν τότε μετακλητός υπάλληλος του Μιχαλολιάκου στη Βουλή!  Ο Μιχαλολιάκος έχει δώσει εντολή στα στελέχη του για αριστερούς και μετανάστες ότι “έξω από τα γραφεία περνάνε τρέχοντας ή δεν προλαβαίνουν να τρέξουν”.  
Δεν ανεχόμαστε τα τάγματα εφόδου του Πειραιά να συγκροτούνται σε γραφεία για να οργανώνουν τις δολοφονικές τους εξορμήσεις. Η θέση τους είναι στη φυλακή και όχι να κυκλοφορούν ελεύθεροι στους δρόμους τρομοκρατώντας και σκοτώνοντας. Λίγες ημέρες πριν οργανωμένη φασιστική συμμορία άνοιξε το κεφάλι του Ασφάκ Μαχμούτ, αντιπροέδρου της Πακιστανικής Κοινότητας την ώρα που εργάζονταν στα χωράφια στην Γκορυτσά Ασπροπύργου.
Είναι πλέον παλλαϊκό το αίτημα: να ευθυγραμμιστεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την απαίτηση της πλειοψηφίας, που δεν ανέχεται η Χρυσή Αυγή να χρησιμοποιεί Γραφεία-ορμητήρια για ρατσιστικές επιθέσεις κατά νέων και μεταναστών και αγωνιστών του εργατικού κινήματιος. Δεν είναι να δυνατόν να αποδέχονται στελέχη της κυβέρνησης, υπουργοί και βουλευτές, να φωτογραφίζονται με τους Κασιδιάρηδες σε στρατιωτικές ασκήσεις, όπως πρόσφατα στον “Παρμενίωνα”, λειτουργώντας ως πλυντήριο για την εγκληματική ναζιστική οργάνωση. Δεν είναι νόμιμο κόμμα αλλά εγκληματική οργάνωση ναζιστών που φοράει το μανδύα του κόμματος. Δεν είναι δυνατόν τα ΜΜΕ να τους δίνουν λόγο και το κράτος χρηματοδότηση.
Είναι ώρα να διαλυθούν όλα τα τάγματα εφόδου της  Χρυσής Αυγής, να κλείσουν τα γραφεία ορμητήρια στον Πειραιά και τις γειτονιές. Αποτελούν ορμητήρια για την ανασύνταξη της φασιστικής τρομοκρατίας που οδήγησε στο όργιο βίας κατά μεταναστών, συνδικαλιστών και αγωνιστών.
Καλούμε τα συνδικάτα, τα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια, τις κοινότητες μεταναστών, τις συλλογικότητες αλληλεγγύης στους πρόσφυγες, τους φοιτητικούς συλλόγους, τις οργανώσεις της αριστεράς στην αντιφασιστική συγκέντρωση της Παρασκευής 20/10 στις 6.30μμ στην πλατεία Κοραή.

Read 5041 times

Latest from ΚΕΕΡΦΑ