Wednesday, 21 April 2010 12:31

Νέο φασιστικό κρούσμα στα Χανιά Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

Το νέο φασιστικό κρούσμα την Κυριακή ενάντια σε μαθητές, που έκαναν γκράφιτι στην Αγία Μαρίνα μετά από προτροπή του Δήμου Νέας Κυδωνίας, επιβεβαιώνει ότι τα φασιστοειδή δεν είναι κάποιοι υπερπατριώτες, αλλά θρασύδειλοι τραμπούκοι. Δεν διστάζουν να χτυπάνε μετανάστες, να χαράζουν σβάστικες με ξυράφια σε γυναίκες, να απειλούν μαθητές.

Είναι Χιτλερικοί (άλλωστε “εθνικοσοσιαλιστές” δήλωσαν στο δικαστήριο κάποιοι από τους Χρυσαυγίτες που καταδικάστηκαν πρόσφατα για απειλή και οπλοκατοχή) και αν τους δοθεί η δυνατότητα θα επιτεθούν σε οποιονδήποτε δεν ταιριάζει στα αρρωστημένα πρότυπά τους, σε κάθε εργατική ή νεολαιΐστικη κινητοποίηση. Το τελευταίο διάστημα έχουν στοχοποιήσει τους μαθητές που συμμετείχαν μαζικά στο πανεκπαιδευτικό αντιφασιστικό συλλαλητήριο της 8 Μάρτη, γράφοντας ρατσιστικά συνθήματα σε σχολεία και τώρα απειλώντας αυτούς που συμμετείχαν σε δραστηριότητα του Δήμου Νέας Κυδωνίας!
Το γεγονός ότι η αστυνομία δεν μπορεί να βρει τους δράστες πολλών φασιστικών επιθέσεων των τελευταίων μηνών και η αυθόρμητη σύλληψη των επτά Χρυσαυγιτών από τον κόσμο στις 9 Μάρτη στην αγορά, αναδεικνύει την ανάγκη για εγρήγορση του αντιρατσιστικού κινήματος και όλου του δημοκρατικού λαού των Χανίων.
Για να πετάξουμε τους νεοναζί έξω από τα σχολεία, τις γειτονιές, τα χωριά μας. Για να βγει εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή και όλες οι ναζιστικές συμμορίες. Για να ξηλώσουμε από το στρατό και τα σώματα ασφαλείας όσους προσβλέπουν σε νέες χούντες, όπως είδαμε στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα.
Χανιά 19-4-2010

Read 2576 times