ΚΕΕΡΦΑ

ΚΕΕΡΦΑ

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

 

Mεγαλειώδεις κινητοποιήσεις στην επέτειο της δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Συνεχίζουμε!

 Συγκλονιστικές σε παλμό, όγκο και ξεχειλίζοντας από αντιφασιστική οργή  και διάθεση ήταν οι κινητοποιήσεις στον ένα χρόνο από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη. Δεκάδες χιλιάδες διαδήλωσαν σε πάνω από πενήντα πόλεις πλημμυρίζοντας τους δρόμους με αντιφασιστικά συνθήματα και στέλνοντας τα μήνυμα ότι είναι ώρα να τελειώνουμε με τους νεοναζί δολοφόνους της Χ

Οι γονείς του Παύλου Φύσσα, η μητέρα του Μάγδα και ο πατέρας του, ο μεταλλεργάτης Τάκης, ήταν ψυχή των κινητοποιήσεων, βρέθηκαν μπροστά μαζί με τις χιλιάδες των αντιφασιστών. Έκαναν το πόνο τους κάλεσμα αγώνα. Το κάλεσμα του πατέρα του Παύλου Φύσσα την ώρα των αποκαλυπτηρίων της προτομής του Παύλου άγγιξε τις καρδιές όλων μας: «Να σταθούμε κατά της φασιστικής απειλής. Είμαστε εδώ για να σταματήσουμε το φασισμό και ό,τι τον γεννά! Αθάνατος!»

 Συγκλονιστική ήταν η στιγμή που η μητέρα του Παύλου, Μάγδα μίλησε με το Χαντίμ Χουσείν, τον πατέρα του δολοφονημένου  στα Πετράλωνα από χρυσαυγίτες, Σαχζάτ Λουκμάν.

 Η ΚΕΕΡΦΑ έδωσε δυναμικό παρών και στο Κερατσίνι και σε όλες τις πόλεις που τίμησαν την επέτειο της δολοφονίας του Παύλου. Με πλήθος προσυγκεντρώσεις στο Λεκανοπέδιο ενωθήκαμε με χιλιάδες εργαζόμενους, φοιτητές, μαθητές στο πλευρό των γονέων και των φίλων του  Παύλου Φύσσα. Βαδίσαμε μαζί με την κίνηση των φίλων και της οικογένειας του Παύλου  «Δεν ξεχνάμε», την διαδρομή ζωής Κερατσίνι-Κορυδαλλός-Πλατεία Μέμου-Παγκόσμιας Ειρήνης του μουσικού Παύλου Φύσσα στις γειτονιές της Αμφιάλης και της Κοκκινιάς, σε μια πορεία τεσσάρων χιλιομέτρων με τον κόσμο στα μπαλκόνια να χειροκροτεί, με πολλούς να ενώνονται με το πλήθος νέων ανθρώπων που φώναζε ασταμάτητα συνθήματα: «Όλοι μαζί να σβήσουν οι ναζί», «από την Ελλάδα ως το Πακιστάν, τιμούμε το Παύλο και το Σαχζάτ Λουκμάν», «Κάτω τα όπλα από όλο τον Πλανήτη, στους άνεργους δουλειά και στους αστέγους σπίτι»,  «Παύλο ψυχάρα άναψε φωτιά και ζέστανε τους άστεγους σε κάθε γειτονιά», «γνώση, παιδεία, ελευθερία, έξω οι φασίστες από όλα τα σχολεία»

          Στη συναυλία του «Δεν Ξεχνάμε» στο Σύνταγμα την επόμενη μέρα, καλλιτέχνες έσμιξαν τις φωνές τιμής στον Παύλο Φύσσα με καλέσματα για μάχη ενάντια στο φασισμό. Η ΚΕΕΡΦΑ κινητοποίησε με κάλεσμα της, βρέθηκε εκεί και χαιρέτησε στη συναυλία καλώντας να δώσουμε συνέχεια, για να μπουν φυλακή οι νεοναζί δολοφόνοι του Παύλου και να οργανώσουμε διεθνή απάντηση στο φασισμό.

         Αποδοκιμάζουμε την ομάδα που στο τέλος της συναυλίας επιτέθηκαν σε καλλιτέχνες προκαλώντας επεισόδιο με δικαιολογίες ότι είναι «πιο αντιφασίστες» από τους φίλους του Παύλου.

 Τεράστια επιτυχία είχαν οι διαδηλώσεις παντού. Αν στο Κερατσίνι βρέθηκαν οι καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών και στην συναυλία στο Σύνταγμα οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, στη Πάτρα, οι εργάτες Γης της Ν.Μανωλάδας έβαλαν τη δικιά τους σφραγίδα με μαζική παρουσία ζητώντας την επανάληψη της δίκης-παρωδίας που αθώωσε τα αφεντικά στα φραουλοχώραφα και τους μπράβους τους που πυροβόλησαν δεκάδες εργάτες. .

 Οι μαζικές εκδηλώσεις της 18 και 19 Σεπτέμβρη βάλανε στο στόχαστρο την συγκυβέρνηση και τις προσπάθειες των Μπαλτάκων της ΝΔ να ρίξουν στα μαλακά τη συμμορία των νεοναζί.

 Μπροστά μας έχουμε να δώσουμε μεγάλες μάχες. Για να γίνει η δίκη των δολοφόνων της εγκληματικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής, να καταδικαστούν για όλα τα εγκλήματα των ταγμάτων εφόδου και να μπουν ισόβια στη φυλακή. Να αποκαλυφθούν όλοι όσοι έδωσαν κάλυψη στη Χρυσή Αυγή με την αστυνομία και τους κρατικούς μηχανισμούς, υπουργοί και εφοπλιστές που τους χρηματοδότησαν.  Να δώσουμε έτσι  ώθηση στον αγώνα για να ξηλωθεί η νεοναζιστική συμμορία των ταγμάτων εφόδου που επιχείρησαν να χτίσουν στις γειτονιές οι χρυσαυγίτες.

 Την ώρα που στην Ευρώπη, και ιδιαίτερα στην Γαλλία, ξεπροβάλλει η απειλή του φασισμού, οι αντιφασιστικές διαδηλώσεις έστειλαν το μήνυμα ότι μπορούμε να τους φράξουμε το δρόμο παντού.

 Η συνέχεια αυτής της προσπάθειας θα γίνει με την μεγάλη Διεθνή αντιφασιστική συνάντηση στην Αθήνα στις 11 και 12 Οκτώβρη. Συμμετέχουν οργανώσεις όπως το κίνημα Ενωθείτε Ενάντια το Φασισμό από τη Βρετανία που προτείνει νέα παγκόσμια μέρα δράσης κατά του φασισμού στις 21 Μάρτη 2015 και το γαλλικό κίνημα που οργανώνει κινητοποίηση στις 29 Νοέμβρη κατά του συνεδρίου των φασιστών της Λεπέν στην Λυών.

Το αντιφασιστικό κίνημα έχει ανάγκη από δυνατή οργάνωση και ξεκαθάρισμα στο προσανατολισμό του, κάτι που μπορεί να γίνει στην ίδια την Πανελλαδική Συνέλευση που διοργανώνει  η ΚΕΕΡΦΑ στα πλαίσια του διήμερου 11-12 Οκτώβρη, το κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ στο Ρούφ. Ο νέος κόσμος από τα σχολεία, τα πανεπιστήμια, τις γειτονιές, από το χώρο της τέχνης και της μουσικής που μπήκε ορμητικά στο κίνημα με αφορμή τον ένα χρόνο από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, είναι μια ελπιδοφόρα εξέλιξη.

 Η ΚΕΕΡΦΑ αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τον θαυμασμό της για το κουράγιο και την αποφασιστικότητα των γονιών του Παύλου που με την παρουσία τους και τα καλέσματα αγώνα μάς έκαναν όλους υπερήφανους. Η θυσία του Παύλου δεν πάει χαμένη, αλλά είναι σύμβολο της αντίστασης στον φασισμό.

 Αυτές οι κινητοποιήσεις μάς κάνουν αισιόδοξους ότι μπορούμε να νικήσουμε!

 

Eπικοινωνία με: Πέτρο Κωνσταντίνου, συντονιστής της ΚΕΕΡΦΑ, 6932828964

 

Η Πανελλαδική Αντιφασιστική Συνάντηση και η Διεθνής Συνάντηση κατά του φασισμού και του ρατσισμού στις 11 και 12 Οκτώβρη, αμέσως μετά τις κινητοποιήσεις στον ένα χρόνο από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, θα δώσει  συνέχεια στην δράση του αντιφασιστικού και του αντιρατσιστικού κινήματος που βρίσκεται μπροστά στη μεγάλη πρόκληση της δίκης των νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Θα τιμωρηθούν επιτέλους οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και θα αρχίσει το ξήλωμα της ναζιστική συμμορίας ή θα καταφέρει να διασωθεί με τις πλάτες των Μπαλτάκων της ΝΔ και των επιχειρηματιών που την στηρίζουν;

 Η ΝΔ προωθεί αλλαγή του Ποινικού Κώδικα ώστε να βγουν αμέσως από τη φυλακή οι Μιχαλολιάκοι.! Κυνηγάνε τους ψήφους των νεοναζί στη Βουλή για να εκλέξουν τον επόμενο πρόεδρο της Δημοκρατίας! Η Αστυνομία συγκαλύπτει ξανά τη δράση τους στα πρόσφατα ρατσιστικά χτυπήματα ενώ με τις ρατσιστικές και ομοφοβικές κραυγές των βουλευτών της ΝΔ ανοίγουν το δρόμο για νέες επιθέσεις. Είναι ώρα να τους φράξουμε τον δρόμο!

  Έχουμε ώρα να κλιμακώσουμε τη δράση του κινήματος ώστε να μην αφήσουμε τη παραμικρή ανάσα στη συμμορία των νεοναζί να σηκώσει κεφάλι. Στην δίκη της Χρυσής Αυγής, μέσα και έξω από τις αίθουσες των δικαστηρίων, χρειάζεται να φροντίσουμε να κυριαρχήσει η φωνή διαμαρτυρίας της οικογένειας και των φίλων του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα και όχι οι υστερικές κραυγές των νοσταλγών του Χίτλερ.

 Η συγκυβέρνηση τους στρώνει το χαλί με τις ρατσιστικές της πολιτικές. Έφτασαν να αθωώσουν τα αφεντικά της Ν.Μανωλάδας που πυροβόλησαν τους εργάτες Γης στα φραουλοχώραφα και να βάλουν στο αρχείο την έρευνα για τους πνιγμένους στο Φαρμακονήσι. Την ίδια ώρα στα στρατόπεδα συγκέντρωσης βασανίζονται πρόσφυγες και παρατείνεται η κράτηση τους πέρα από το δεκαοκτάμηνο. Οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις κλιμακώνονται ξανά και οι πρόσφυγες γεύονται τους πικρούς καρπούς με τη νέα εκστρατεία ρατσισμού και ισλαμοφοβίας στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ.

 Μπορούμε να στείλουμε το μήνυμα της αντίστασης παντού!

Στη Διεθνή Αντιφασιστική Συνάντηση, στις 12 Οκτώβρη,  έρχεται η κίνηση UniteAgainstFascism με πρόταση να οργανώσουμε νέα διεθνή μέρα δράσης κατά του φασισμού και του ρατσισμού στις 21 Μάρτη 2015. Θα πάρουν μέρος κινήματα από αρκετές χώρες.

 Καλούμε τους εργαζόμενους, τους φοιτητές, τους μαθητές, όλους τους αγωνιστές που υπερασπίζονται τις δημοκρατικές ελευθερίες και τα δικαιώματα να συμμετέχουν στην αντιφασιστική συνάντηση για οργανώσουμε μαζί τις μεγάλες μάχες που βρίσκονται μπροστά μας, για να τσακίσουμε τη φασιστική απειλή.

 Να μην αφήσουμε τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής να κατοχυρώσουν την ασυλία για τα εγκλήματα και τις δολοφονίες που διέπραξαν. Να μην αφήσουμε τη κυβέρνηση να μας διασπάσει με τις ρατσιστικές πολιτικές, την ισλαμοφοβία στην επιδίωξη της να μπει πιο βαθιά στους πολέμους στην Μ.Ανατολή και την Ουκρανία.

 Να είστε όλες και όλοι εκεί!

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 Σάββατο 11/10, 3μμ-5μμ

Πώς παλεύουμε ενάντια στο ρατσισμό και την ισλαμοφοβία.

Ομιλητές:  Θανάσης Καμπαγιάννης ,δικηγόρος  πολιτική αγωγή στη δίκη της Χρυσής Αυγής, Δέσποινα Κωστοπούλου, καθαρίστριες Υπουργείου Οικονομικών, Μαυραγάνη Γεωργία, σκηνοθέτης, Λίτον Χαν, Ένωση μεταναστών Εργατών Γης Ν.Μανωλάδας, Ουρανία Μπίρμπα, δημοτικός σύμβουλος Πάτρας, Ψαρά Μαρία, δημοσιογράφος, Σουγκράν Μπίμπι, μητέρα του Σαχζάτ Λουκμάν

Σάββατο 11/10, 5.30μμ-8μμ

Πως κλιμακώνουμε τη πάλη ενάντια στους νεοναζί της Χρυσής Αυγής;

Ομιλητές: Πέτρος Κωνσταντίνου, συντονιστής ΚΕΕΡΦΑ, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας, Δημήτρης Ζώτος, δικηγόρος πολιτική αγωγή στη δίκη της Χρυσής Αυγής, Προκόπης Παπαστράτης, πανεπιστημιακός-ιστορικός, Βασίλης Κουκαλάνι, σκηνοθέτης-ηθοποιός, Άρης Χατζηστεφάνου, δημοσιογράφος, Δημήτρης Ψαράς, δημοσιογράφος-συγγραφέας, Νίκη Αργύρη, ΚΕΕΡΦΑ

Σάββατο 11/10, 8.30μμ

 Βραδιά με μουσική και εθνικές κουζίνες

Κυριακή 12/10 11πμ-4μμ

Διεθνής αντιφασιστική συνάντηση

Ομιλητές: Γουάιμαν Μπένετ, Ενωθείτε Ενάντια στο Φασισμό Βρετανίας, Ντενί Γκοντάρντ, συμμετέχει στη κίνηση CONEX της Γαλλίας,  Stop στον ρατσισμό και τον εθνικισμό Τουρκίας, Ενωμένοι Ενάντια στο Φασισμό Καταλωνίας, Κριστίν Μπέργκεν, Πόλη Ελεύθερη από ρατσισμό-Δανία , Τζαβέντ Ασλάμ, επικεφαλής Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος η Ενότητα, Δημήτρης Χριστόπουλος, αντιπρόεδρος Διεθνούς Ομοσπονδίας Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, Κώστας Παπαδάκης, δικηγόρος, Πέτρος Κωνσταντίνου, συντονιστής ΚΕΕΡΦΑ, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας

 18 ΣΕΠΤΈΜΒΡΗ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ  ΣΤΙΣ 6ΜΜ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ.  ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 5ΜΜ

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΖΕΙ! ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΝΑ ΞΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ!

 Στη διαδήλωση στο Κερατσίνι θα παραστεί η οικογένεια του Σαχζάτ Λουκμάν, η μητέρα του Σουγκράν Μπίμπι και ο πατέρας του Χαντίμ Χουσείν. Θα βρεθούν στο τόπο δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στη τελετή αποκάλυψης του μνημείου του Παύλου Φύσσα την Πέμπτη 18 Σεπτέμβρη στις 3μμ.  

 Εργαζόμενοι, φοιτητές, μαθητές ετοιμάζονται να δώσουν δυναμικό παρών στις διαδηλώσεις στον ένα χρόνο από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τάγμα εφόδου των νεοναζί της Χρυσής Αυγής.

 Οι αποκαλύψεις για τη δράση των ταγμάτων εφόδου των νεοναζί της Χρυσής Αυγής, στο Πέραμα κατά των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ και στην Αμφιάλη, όπου ο Ρουπακιάς δολοφόνησε σε οργανωμένη επίθεση τον Παύλο Φύσσα, προκαλούν την αγανάκτηση όλων για την συνεχιζόμενη ανοχή στην προκλητική δράση τους που συνεχίζεται με νέες επιθέσεις.

 Η ΝΔ και οι Μπαλτάκοι κάνουν το κάθε τι ώστε να αναβάλλεται ο ορισμός της δίκης των δολοφόνων και των ηθικών αυτουργών της συμμορίας μεθοδεύοντας την αθώωση και την απαλλαγή τους, ακόμη και με αλλαγή του Ποινικού Κώδικα. Τα κουκιά τους στη Βουλή για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας ώστε να διασωθεί η κυβέρνηση των μνημονίων και των αντεργατικών επιθέσεων είναι πολυτιμότερα από την υπεράσπιση της δημοκρατίας και των ελευθεριών που απειλούνται από τους νεοναζί.

 Έτσι κι αλλιώς η συνέχιση της διερεύνησης της δράσης των ταγμάτων εφόδου φτάνει στα Υπουργεία, στην Αστυνομία και σε ένα ολόκληρο πλέγμα του κρατικού μηχανισμού που συγκάλυπτε για χρόνια τη ναζιστική συμμορία και τις επιθέσεις της.

 Καλούμε τους Δήμους, τα συνδικάτα, τους φοιτητικούς συλλόγους, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, να στηρίξουν αποφασιστικά τα αντιφασιστικά συλλαλητήρια για να στείλουμε το μήνυμα στη συγκυβέρνηση των μνημονίων της φτώχειας, της ανεργία και του ρατσισμού ότι δεν ανεχόμαστε παιχνίδια με τους νεοναζί.

 

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΚΥΨΕΛΗ: Πλ. Βικτώριας,3μμ
ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ: Σταθμός Άνω Πατησίων, 3μμ
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Μετρό Αμπελοκήπων, 3μμ
ΕΞΑΡΧΕΙΑ: Πλ. Εξαρχείων( Τέρμα Θεμιστοκλέους), 3μμ
ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ: ΗΣΑΠ Πετραλώνων, 3μμ
ΚΟΥΚΑΚΙ: ΜΕΤΡΟ Συγγρού-Φιξ, 3μμ
ΚΑΛΛΙΘΕΑ:  ΗΣΑΠ Καλλιθέας, 3μμ
ΚΟΛΩΝΟΣ: Μεταξουργείο, 3μμ
---------------------------------------------------------------------------------
ΒΥΡΩΝΑΣ-ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ: ΜΕΤΡΟ Ευαγγελισμού, 3μμ
ΖΩΓΡΑΦΟΥ: Πλ.Γαρδένιας,3μμ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ:  ΜΕΤΡΟ Ελληνικού, 3μμ
Ν.ΣΜΥΡΝΗ: Τραμ Ν. Σμύρνης, 3μμ
ΜΑΡΟΥΣΙ: ΗΣΑΠ Μαρούσι, 3μμ
Ν.ΙΩΝΙΑ-: Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟ:  ΗΣΑΠ Ν. Ιωνίας, 3μμ
Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ:  ΗΣΑΠ Περισσού, 3μμ
ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ- ΧΑΛΑΝΔΡΙ: ΜΕΤΡΟ Αγ. Παρασκευής, 3μμ
ΒΡΙΛΗΣΙΑ: ΜΕΤΡΟ Πλακεντίας, 3μμ
ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ: Προαστιακός, 3μμ

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, ΙΛΙΟΝ, ΚΑΜΑΤΕΡΟ:Λ. Θηβών - Λακιώτης, 3μμ

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Μετρό Ανθούπολης, 3μμ

Ο κατάλογος μεγαλώνει από ώρα σε ώρα.

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Τηλ.2103232871, 6932828964

 

Το μεγαλύτερο έγκλημα ρατσιστικής εργοδοτικής τρομοκρατίας σε βάρος των εργατών Γης της Ν.Μανωλάδας δεν χωράει σε κανένα αρχείο!

Συλλαλητήριο στις 18 Σεπτέμβρη στη Πάτρα αλληλεγγύης στους  εργάτες Γής Ν.Μανωλάδας και ένα χρόνο από τη δολοφονία Παύλου Φύσσα

 

Εντυπώσεις επιχειρεί να δημιουργήσει ο Αλέξης Κούγιας , δικηγόρος του Νίκου Βαγγελάτου, στην εταιρία του οποίου απασχολήθηκαν οι δεκάδες εργάτες γης που δέχτηκαν πυροβολισμούς με καραμπίνες από τους μπράβους του στις 17 Απρίλη 2014.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι προετοιμασίες για τον αντιφασιστικό Σεπτέμβρη στο ένα χρόνο από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Προγραμματίζονται μεγάλες διαδηλώσεις και συναυλίες στις 18 Σεπτέμβρη στο Κερατσίνι, σε όλη την Ελλάδα και σε πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες έξω από ελληνικές πρεσβείες.

Στις 18 Σεπτέμβρη στο Κερατσίνι στις 6μμ στον τόπο δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, καλείται Παναττικό συλλαλητήριο και θα γίνει πορεία που θα πλημμυρίσει τους δρόμους με  χιλιάδες κόσμου.

Στις 3μμ, η κίνηση ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, οι φίλοι και η οικογένεια του Παύλου Φύσσα θα προχωρήσουν σε αποκαλυπτήρια μνημείου στη Π.Τσαλδάρη 60 και αμέσως μετα στις 4μμ πραγματοποιούν καλλιτεχνική εκδήλωση.

Μάλιστα, ετοιμάζονται να βαδίσουν προς την Πλατεία Παγκόσμιας Ειρήνης στο Κορυδαλλό όπου θα αφήσουν χιλιάδες μπαλόνια να πετάξουν στον ουρανό.

Στις 19 Σεπτέμβρη η κίνσηη ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ πργανω΄νει μεγάλη συναυλάι στο Σύνταγμα στις 5μμ.

Απευθύνουμε κάλεσμα συσπείρωσης και αποφασιστικής δράσης ώστε να εμποδίσουμε τα σχέδια που εξυφαίνει η κυβέρνηση προκειμένου να αφεθούν ελεύθεροι οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα μέσω της αλλαγής του Ποινικού Κώδικα.

Τα τάγματα εφόδου, όπως αυτό του Ρουπακιά, που δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα, ήταν ενταγμένα στη δομή τρόμου των νεοναζί προκειμένου να τσακιστεί η αντίσταση για λογαριασμό των επιχειρηματιών, των εφοπλιστών και των Τραπεζιτών. Είναι οι ίδιοι που επιχείρησαν να διαλύσουν τα συνδικάτα στη Ζώνη με την επίθεση κατά των μελών του ΠΑΜΕ.

Δεν πρέπει να  επιτρέψουμε στη ΝΔ των Μπαλτάκων να παίζει παιχνίδια στη Βουλή με τα κουκιά των νεοναζί βουλευτών προκειμένου να εκλεγεί πρόσεδρος της Δημοκρατίας και να συνεχίσει τις επιθέσεις με τα Μνημόνια της φτώχειας και της ανεργίας.

 

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ, 7.30μμ,

7Ος ΟΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΖΕΙ!

18/9 Διαδηλώνουμε σε όλη την Ελλάδα και στην Ευρώπη

  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΑΓ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, 6.30 ΜΜ

 

 Καλούμε τα συνδικάτα και τους φοιτητικούς συλλόγους, τους μαθητές στα σχολεία, να κάνουν δικιά τους υπόθεση τις αντιφασιστικές κινητοποιήσεις του Σεπτέμβρη στο ένα χρόνο από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα κηρύσσοντας απεργίες, προχωρώντας σε αποχές και καταλήψεις, απαιτώντας να μπουν οι φυλακή οι νεοναζί δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής.

 

Ένα  χρόνο  από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ξεσηκωνόμαστε!

Όλοι και όλες εμείς, οι εργαζόμενοι που εξοργιστήκαμε από τις απολύσεις των καθαριστριών, το κλείσιμο της ΕΡΤ, τις απολύσεις των διαθέσιμων, την αξιολόγηση στο δημόσιο,  την απόφαση σκάνδαλο του δικαστηρίου της Πάτρας που αθώωσε τα αφεντικά της φράουλας στη Ν. Μανωλάδα που πυροβόλησαν δεκάδες μετανάστες εργάτες Γης, τις περικοπές στους μισθούς και στις συντάξεις θα δώσουμε δυναμικό παρών στα καλέσματα για ένα αντιφασιστικό Σεπτέμβρη: με συλλαλητήρια στο Κερατσίνι και σε όλη την Ελλάδα στις 18 Σεπτέμβρη και μεγάλη συναυλία από τη κίνηση ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ την οικογένεια και τους φίλους του Παύλου Φύσσα.

 
ΚΕΕΡΦΑ – Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή Θεσσαλονίκης

Ένας χρόνος από την δολοφονία του Παυλου Φύσσα

Πως συνεχίζει το αντιφασιστικό κίνημα

Ομιλητές: 

-Πέτρος Κωνσταντίνου, συντονιστής της ΚΕΕΡΦΑ και δημοτικός σύμβουλος Αθήνας

-Θανάσης Καμπαγιάννης, δικηγόρος από την πολιτική αγωγή στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Θα χαιρετήσουν από την κίνηση "ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ"

Ομιλητές: Ιάσωνας Χανδρινός, ιστορικός, Θανάσης Καμπαγιάννης, πολιτική αγωγή στη δίκη της Χρυσής Αυγής, ΤinyJackalMistaRude, Πρωτοβουλία «Δεν ξεχνάμε», Κατερίνα Θωίδου, δημ. σύμβουλος με την « Ανταρσία στην Κοκκινιά», Σεβαστή Μωραιτίνη, Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά

Ομιλητές: Πέτρος Κωνσταντίνου, συντονιστής ΚΕΕΡΦΑ, Θανάσης Καμπαγιάννης, δικηγόρος πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής, Θανάσης Διαβολάκης, "Ανταρσία στο Λιμάνι", Μπάμπης Μανουσιάδης, δημ.Σύμβουλος "Άλλος δρόμος", Ραμπάπ Χασάν, Αιγυπτιακή Κοινότητα, ΜistaRude, Πρωτοβουλία "Δεν ξέχναμε"

Τυπώστε ελεύθερα και μοιράστε σε συναδέλφους στη δουλειά, συμμαθητές και συμφοιτητές, σε γείτονες και φίλους!

Πατήστε αμέσως παρακάτω READ MORE και θα ανοίξει συνημμένη η προκήρυξη της Αθήνας. Τις επόμενες ώρες θα ανέβουν και για άλλες πόλεις

Page 1 of 45