ΚΕΕΡΦΑ

ΚΕΕΡΦΑ

Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2015 06:49

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΚΕΕΡΦΑ-ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

 

Κυκλοφορήστε παντού με τα αυτοκόλλητα της ΚΕΕΡΦΑ.

Βρείτε τα στο 6932828963 και 2103232871

Βίντεο

Ψηφίζουμε

ΟΧΙ στη Συμφωνία

στο δημοψήφισμα

5 Ιούλη

 

https://www.youtube.com/watch?v=XIixv4lFpMc

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Στις 9 Ιούλη διαδηλώνουμε στις φυλακές Κορυδαλλού στις 8πμ

για να μπουν στη φυλακή για πάντα οι δολοφόνοι ναζί της Χρυσής Αυγής

Στις 5 Ιούλη ψηφίζουμε ΟΧΙ στη συμφωνία.

Όχι στην Ευρώπη-φρούριο της λιτότητας και του ρατσισμού

Στις 9 Ιούλη συνεχίζεται η δίκη των δολοφόνων ναζί της Χρυσής Αυγής, με την πολιτική αγωγή να παρίσταται στο πλευρό των θυμάτων και για την εγκληματική οργάνωση.

Αυτό αναγνώρισε εξ άλλου η απόφαση του δικαστηρίου με την οποία αποδέχτηκε την παράσταση πολιτικής αγωγής για τις επιμέρους εγκληματικές πράξεις (Φύσσας, Αιγύπτιοι, ΠΑΜΕ) αλλά και για την εγκληματική οργάνωση, μόνον όμως κατά όσων κατηγορούνται και για τις δύο πράξεις. Το δικαστήριο όμως δεν έκανε δεκτή την παράσταση πολιτικής αγωγής κατά του αρχηγού, των ηγετικών στελεχών και των βουλευτών που κατηγορούνται μόνο για την διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης.

Το δικαστήριο θα έπρεπε να επιτρέψει την παρουσία της πολιτικής αγωγής για όλους τους κατηγορούμενους και για όλες τις κατηγορίες.

Με την παρουσία μας στη δίκη μπορούμε να επιβάλουμε ότι θα ακουστούν οι μάρτυρες και τα θύματα, θα αναδειχθούν οι ευθύνες της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής και δεν θα πέσουν στα μαλακά.

Την Πέμπτη 9 Ιούλη είναι πιθανό να αρχίσει την κατάθεση του ο πατέρας του Παύλου Φύσσα. Χρειάζεται να βρεθούμε στο πλευρό του. Είναι επίσης η μέρα που θα εμφανιστούν όλοι μάρτυρες και το δικαστήριο θα κρίνει αν η δίκη θα έχει πλήρη δημοσιότητα και κάλυψη από τα ΜΜΕ.

Καλούμε τους εργαζόμενους και την νεολαία, την αριστερά, τα συνδικάτα, τους μαζικούς φορείς και τα δημοτικά συμβούλια να μην επιτρέψουν τις μεθοδεύσεις να πέσει στα μαλακά η ναζιστική εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής και να πλασαριστεί σαν «νόμιμο πολιτικό κόμμα».

Αυτές τις μέρες, που δίνουμε τη μάχη για να ψηφιστεί μαζικά το ΟΧΙ στην Συμφωνία των εκβιαστών της ΕΕ, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ δεν αφήνουμε την παραμικρή χαραμάδα για να ξεπροβάλλει η ναζιστική προπαγάνδα, καλυμμένη με τον μανδύα του «αντιμνημονιακού» κόμματος.

Θα συνεχίσουμε την μάχη για να αποκαλυφθεί η ναζιστική δολοφονική δράση της Χρυσής Αυγής, να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι στη δίκη αλλά και θα κλιμακώσουμε τη δράση στους δρόμους και στις γειτονιές ξανά να μην βγουν ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ τα τάγματα εφόδου.

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

H απόφαση του δικαστηρίου για την αποβολή των αντιφασιστών δικηγόρων, από την παράσταση της πολιτικής αγωγής στην εκδίκαση των ευθυνών της ηγεσίας της ναζιστικής Χρυσής Αυγής -η οποία διεύθυνε την εγκληματική οργάνωση και σχεδίαζε τις ρατσιστικές και φασιστικές επιθέσεις- βάζει εμπόδια στην αποκάλυψη τόσο της δράσης των ναζί όσο και των σχέσεων κάλυψης που είχαν από το κρατικό μηχανισμό, τα υπουργεία και τα εφοπλιστικά γραφεία.

Αποτελεί βήμα σε αντίθετη κατεύθυνση από τη διεξαγωγή μιας δίκαιης δίκης και γι’ αυτό ήταν δικαιολογημένες οι άμεσες αντιδράσεις της οικογένειας του Παύλου Φύσσα. Είναι μια μεθόδευση που αφήνει ανοικτή την προοπτική να πέσουν στα μαλακά οι δολοφόνοι ναζιστές της Χρυσής Αυγής, να «καθαρίσουν» με την τιμωρία των κατώτερων ιεραρχικά, που εκτέλεσαν τις δολοφονικές επιθέσεις και να τη βγάλει καθαρή η ηγεσία της Χρυσής Αυγής.

Το δικαστήριο δεν τόλμησε να αναγνωρίσει αυτό, που ολόκληρη η κοινωνία βλέπει. Την απεχθή δράση μιας ναζιστικής οργάνωσης που δεν μπορεί να υπάρχει χωρίς εγκλήματα, χωρίς δολοφονίες μεταναστών, αντιφασιστών και συνδικαλιστών.

Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015 04:54

WIR STIMMEN NEIN ! NEIN ZUM ABKOMMEN

NEIN ZUR FESTUNG EUROPA des Rassismus und der AUSTERITÄT

DIE MÖRDER DER CHRYSSI AVGI ZERSCHLAGEN

  • RAUS MIT DER FRONTEX, SCHLIESSUNG DER KONZENTRATIONSLAGER

  • DAS RASSISTISCHE ERBE VON NEA DIMOKRATIA/PASOK ABSCHAFFEN

  • LEGALISIERUNG DER EINWANDERER, ASYL DEN FLÜCHTLINGEN

  • STAATSBÜRGERSCHAFT AN ALLE KINDER ohne AUSSCHLUSS

Die NEIN-Stimme am Volksentscheid über das Abkommen der http://www.chateaudandlau.com/cialis-price-in-canada EU-, EZB und IWF-Erpresser muss von uns allen unterstützt werden, die gegen Ungerechtigkeit, Rassismus und Faschismus kämpfen. Wir haben jahrelang gegen die cheap levitra pills'>cheap levitra pills Politiken der Austerität und der Troika-Memoranden an der Seite der kämpfenden Arbeiter gekämpft. Die Memoranden führten zur Armut, Arbeitslosigkeit und Verelendung sowie zu Rassismuspolitiken, die den Weg der Faschisten ebneten in ganz Europa, von der Chryssi Avgi bis zu Mari Le Pen.

Das rassistische Europa und die Islamophobie führten zum Ertrinken tausender Flüchtlinge im Mittelmeer. Die beiden Regierungsführer Samaras und Venizelos eröffneten rassistische Expeditionen und die Polizei hat zu dieser Zeit die Nazis der Goldenen Morgenröte unterstützt, damit sie mit ihren Sturmtrupps unsere Stadtteile terrorisiert. Leider lebt Ihr rassistisches Erbe weiterhin!

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Σας καλούμε να κατεβάσετε τη προκήρυξη, να την τυπώσετε και να την μοιράσετε σε συναδέλφους σας, στην πολυκατοικία και τη γειτονιά. Στο τέλος του κειμένου πατήστε Read More για να κατεβάσετε τα συνημμένα σε μορφή PDF.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ  ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ 5Ης ΙΟΥΛΗ!

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ-ΦΡΟΥΡΙΟ, ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ

ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΝΑ ΞΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

ΕΞΩ Η FRONTEX, ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ

ΝΟΜΙΜΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΑΣΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ

 Το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα για την συμφωνία των εκβιαστών της ΕΕ, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ χρειάζεται να στηριχτεί από όλους, όσους δίνουμε μάχες ενάντια στην αδικία, το ρατσισμό και το φασισμό.

            Έχουμε συγκρουστεί με τις πολιτικές της λιτότητας και των μνημονίων των Τροϊκανών χρόνια ολόκληρα στο πλευρό των εργατικών αγώνων. Τα μνημόνια έσπειραν την φτώχεια, την ανεργία και την εξαθλίωση και με τις πολιτικές του ρατσισμού, που πήγαν μαζί τους χέρι-χέρι και άνοιξαν το δρόμο στους φασίστες σε όλη την Ευρώπη, από τη Χρυσή Αυγή μέχρι τη Μαριν Λεπέν.

            Η ρατσιστική Ευρώπη- φρούριο και η ισλαμοφοβία οδήγησαν σε πνιγμούς χιλιάδων προσφύγων στα νερά της Μεσογείου. Οι Σαμαροβενιζέλοι ξεδίπλωσαν ρατσιστικές εκστρατείες και η Αστυνομία στα χρόνια των δικών τους κυβερνήσεων  έκανε πλάτες στους ναζί της Χρυσής Αυγής για να επιτίθονται με τάγματα εφόδου στις γειτονιές μας. Η ρατσιστική τους κληρονομιά δεν έχει ξηλωθεί ακόμη!

 

portaliouΕισήγηση : Ε. Πορτάλιου,

στην εκδήλωση της ΚΕΕΡΦΑ, 26/6/2015, πλατεία Κυψέλης

Ο νόμος για την Ιθαγένεια που μόλις χθες ψηφίστηκε, η δίκη της Χρυσής Αυγής και τα στρατόπεδα μεταναστών, αυτά και άλλα συναφή μείζονα θέματα συμβαίνουν σ’ ένα κόσμο γενικευμένων πολέμων και βαρβαρότητας, ασύλληπτης φτώχειας και τεράστιων ανισοτήτων. Η καπιταλιστική παγκοσμιοποίηση, επιδιώκοντας να επικρατήσει με τη βία των όπλων, διέλυσε ή συναίνεσε στη διάλυση δεκάδων χωρών στη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αφρική και αλλού στον κόσμο.
Οι πόλεμοι και οι δικτατορίες γεννούν κύματα προσφυγιάς και μετανάστευσης που προσκρούουν στα θαλάσσια και χερσαία τείχη της Ευρώπης - φρούριο. Μέσα στο φρούριο η όξυνση των κοινωνικών ανισοτήτων και η περιθωριοποίηση εκατομμυρίων ανθρώπων οδηγούν, με θεωρίες όπως αυτή της σύγκρουσης των πολιτισμών, με την ισλαμοφοβία και τις θεσμικές διακρίσεις, στον κοινωνικό ρατσισμό και σε ακροδεξιές ή/και φασιστικές πολιτικές επιλογές.
Εμπόλεμες ζώνες, λεηλατημένες χώρες, κατεστραμμένες ζωές ! Τίποτε δεν μπορεί να σταματήσει την επιθυμία των ανθρώπων να ξεφύγουν από τον θάνατο. Για να ανακόψει αυτές τις ανθρώπινες ροές, η Ευρώπη ενισχύει  την καταστολή στα σύνορα και εντός των συνόρων της. Δαπάνησε από το 2000 έως το 2015 1,6 δις σε προγράμματα τεχνολογιών επιτήρησης συνόρων και 11,3 δις για απελάσεις, ενώ 15,7 δις έχουν δοθεί σε διακινητές για το πέρασμα των συνόρων. Ο δικός μας φράκτης του Έβρου στοίχισε 3.161.586 €. Σήμερα, με την εκστρατεία δίωξης των σύγχρονων δουλεμπόρων, η Ευρώπη κλείνει την μοναδική, αν και συχνά θανατηφόρα, οδό διαφυγής, εγκλωβίζοντας  εκατομμύρια ανθρώπων σε εμπόλεμες ζώνες.
Τα μνημόνια και η φτωχοποίηση που έφεραν, μαζί με τον ρατσιστικό λόγο του κράτους και τις επιχειρήσεις «σκούπας», τους εγκλεισμούς σε στρατόπεδα ή φυλακές και τις απελάσεις, συνέβαλαν στο στιγματισμό/ενοχοποίηση μεταναστών και προσφύγων.  Συνακόλουθα έθρεψαν τα ρατσιστικά φαινόμενα και οδήγησαν στη συγκρότηση της ακροδεξιάς εντός και εκτός συστημικών κομμάτων, εντέλει στήριξαν την ανάπτυξη της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής και την κοινωνική της επιδοκιμασία.

Αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε είναι να καταγράψουμε τους διαφορετικούς τρόπους, με τους οποίους η Χρυσή Αυγή προσπαθεί να παραπλανήσει την κοινωνία και τη δικαιοσύνη.

Είναι γνωστή η χρυσαυγίτικη προπαγάνδα περί πολιτικών διώξεων και περί κατασκευασμένου κατηγορητηρίου. Μόνο που βέβαια δεν διώκονται για τις ιδέες τους, ούτε για τον "αντιμνημονιακό" αγώνα τους, όπως ακούμε να λένε τελευταία. Διώκονται για τις εγκληματικές τους πράξεις.

Και βλέπουμε ότι μην έχοντας άλλο τρόπο να αντικρούσουν τα συντριπτικά στοιχεία για την ναζιστική εγκληματική τους δράση, οι χρυσαυγίτες επιστρατεύουν πλέον ως υπερασπιστική τους γραμμή και σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Χαρακτηριστικό είναι άρθρο, που δημοσιεύτηκε τον προηγούμενο μήνα (18/5/2015) στην εφημερίδα «Εμπρός» που είναι όργανο της ναζιστικής οργάνωσης. Λέει λοιπόν το άρθρο ότι εξυφαίνεται σχέδιο «τεχνητών περιστατικών», δηλαδή σκηνοθετημένων επιθέσεων των ταγμάτων εφόδου που θα αποδίδονται στη Χρυσή Αυγή. Σ’ αυτό το «κόλπο» λοιπόν σύμφωνα με την… έγκυρη εφημερίδα «Εμπρός», θα είναι: παρακρατικοί κύκλοι, η αστυνομία και η κρατική ασφάλεια, οι αντιρατσιστικές οργανώσεις, νοσοκομεία και γιατροί που θα βγάζουν ψεύτικες ιατρικές γνωματεύσεις για τα θύματα, μετανάστες φυσικά οι οποίοι θα είναι αυτοί που θα δέρνουν τους άλλους μετανάστες προκειμένου να αποδοθούν οι ευθύνες στη Χρυσή Αυγή, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τα οποία θα παρουσιάζουν, λέει, «ασύνδετες μεταξύ τους υποθέσεις ως επιθέσεις των ταγμάτων εφόδου, ασχέτως αν μετά», λέει, «αποδειχθεί ότι πρόκειται για παρεξηγήσεις της καθημερινότητας» και τέλος στο κόλπο θα είναι βέβαια και δικαστικοί προκειμένου να κάνουν «στημένες δίκες, αντίστοιχες με αυτές της Μόσχας του Στάλιν».

Καταλαβαίνουμε λοιπόν σε τι τέλμα έχει φτάσει η υπερασπιστική τους γραμμή. Και πώς να μη φτάσει εκεί, αφού καλούνται να διαψεύσουν τις πάνω από 100 συσχετισμένες εγκληματικές υποθέσεις, τις φωτογραφίες, τα βίντεο και το αποδεικτικό υλικό που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη δικογραφία και στοιχειοθετεί την υπόσταση της εγκληματικής οργάνωσης που είναι η Χρυσή Αυγή.

Στη φυλακή για πάντα οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής
Ιθαγένεια για όλα τα παιδιά χωρίς αποκλεισμούς
Κλείστε τα στρατόπεδα συγκέντρωσης

Ομιλητές: Δ. Ζώτος, δικηγόρος πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής, E. Πορτάλιου, καθηγήτρια Αρχιτεκτονικής, Άουαν, Ένωση Αφρικανών Γυναικών, Ν. Γκαρανέ, Γ ΕΛΜΕ, Λαμίν Καμπά, Κοινότητα Γουϊνέας

 

 

 

Σελίδα 1 από 70