ΚΕΕΡΦΑ

ΚΕΕΡΦΑ

Οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής, οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη για την εγκληματική ναζιστική οργάνωση έχουν το θράσος να παριστάνουν το «νόμιμο πολιτικό κόμμα» που τάχα θα κάνει αντιπολίτευση. Την ίδια ώρα, στάζουν ρατσιστικό δηλητήριο κατά των κατατρεγμένων και θαλασσοπνιγμένων προσφύγων, των χιλιάδων γυναικών με τα παιδιά στην αγκαλιά, που προσπαθούν να ξεφύγουν από το θάνατο.

Οι πρόσφυγες είναι θύματα των πολέμων και των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ και της ΕΕ. Οι ελληνικές κυβερνήσεις τους διευκόλυναν με τις βάσεις της Σούδας και την αποστολή στρατού και φρεγατών.

Οι νοσταλγοί του Χίτλερ ζητάνε την εξόντωση των προσφύγων με κλείσιμο των συνόρων και μαζικές απελάσεις, φράχτες στα σύνορα και στρατόπεδα συγκέντρωσης. Τρία χρόνια πριν, ο Σαμαράς κραύγαζε για «ανακατάληψη των πόλεων από τους «λαθρομετανάστες», ο Χρυσοχοϊδης και ο Παπουτσής άνοιγαν την Αμυγδαλέζα και έστηναν τον φράχτη στον Έβρο. Έστρωσαν το δρόμο στην Χρυσή Αυγή, που έφτασε να οργανώνει ρατσιστικά πογκρόμ και δολοφονικές επιθέσεις κατά προσφύγων και μεταναστών με τις πλάτες της ΕΛΑΣ και τις ευλογίες του Μπαλτάκου.

Δεν αφήνουμε κανένα περιθώριο για το δυνάμωμα του ρατσισμού και της ισλαμοφοβίας, την ώρα που τα νέα και παλιά μνημόνια σκορπάνε την φτώχεια, την ανεργία και την απόγνωση.

 

PAK.jpg

ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ

ΚΕΕΡΦΑ – ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Οι μάσκες έπεσαν έξω από την Πακιστανική πρεσβεία. Ο Πανούσης με τα ΜΑΤ κάνει πλάτες στον πρέσβη του Πακιστάν κατά της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος. Η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος με την στήριξη της ΚΕΕΡΦΑ, από χθες οργανώνει καθημερινές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας απαιτώντας να φύγει ο πρέσβης και οι Γραμματείς του, οι οποίοι έχουν επιδοθεί σε ένα πρωτοφανές όργιο εκβιασμών, δωροδοκιών και απόχτησης μαύρου χρήματος από μετανάστες που ζητάνε να εξυπηρετηθούν με ανανέωση διαβατηρίων η άλλα έγγραφα.

Η ΕΛΑΣ επιτέθηκε χθες στην συγκέντρωση της Πακιστανικής Κοινότητας μετά από στημένες προκλήσεις των τραμπούκων της πρεσβείας στους οποίους επέτρεψε την παρουσία η ΕΛΑΣ και την χρησιμοποίησε ως άλλοθι για την επίθεση.

Σήμερα, κυριολεκτικά τα προσχήματα δεν κρατήθηκαν με την ΕΛΑΣ να επιτρέπει την αντισυγκέντρωση να βρίσκεται στη πόρτα της πρεσβείας κατά παραγγελία του πρέσβη και την συγκέντρωση της Πακιστανικής Κοινότητας να έχει απωθηθεί ξανά μακριά από την πρεσβεία!

Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν μέχρι να μπει τέλος στη μαφιόζικη λειτουργία της πρεσβείας που απαιτεί παρανοϊκά ποσά για το ατομικό τους όφελος κατακλέβοντας τους μετανάστες και ταλαιπωρώντας τους με καθυστερήσεις στις ανανεώσεις των εγγράφων.

Δέκα χρόνια μετά τις αρπαγές και την παράνομη ανάκριση των 28 Πακιστανών από τις μυστικές υπηρεσίες της Βρετανίας και της Ελλάδας σε συνεργασία με την χούντα του Πακιστάν και την πρεσβεία στην Αθήνα τους, εξακολουθεί να διεκδικεί ο πρέσβης ασυλία σε κάθε εγκληματική του ενέργεια.

Είναι αδιανόητο να δίνεται κάλυψη από  οποιαδήποτε ελληνική κυβέρνηση, πολύ περισσότερο από την σημερινή, την περίοδο που μάλιστα παραιτείται.

Καλούμε τα συνδικάτα, τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, την Λαϊκή Ενότητα, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ,  να καταγγείλουν τις άθλιες μεθοδεύσεις του Πανούση και να στηρίξουν το αίτημα της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος.

Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015 12:29

Καλοδεχούμενοι οι πρόσφυγες

https://www.youtube.com/watch?v=sXrds8T8ak0

Βίντεο της KEEΡΦΑ - ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ

Γραφεία Κρατίνου 7, 8ος. Τηλ.2103210016, 6955295322

Κινητοποίηση διαρκείας, στην πρεσβεία του Πακιστάν (Λουκιανού 6), με έναρξη τη Δευτέρα 24 Αυγούστου, 9π.μ.

Με την στήριξη της ΚΕΕΡΦΑ-Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή

           

            Η πρεσβεία του Πακιστάν στην Αθήνα έχει μετατραπεί σε μαφία που εκβιάζει τους Πακιστανούς μετανάστες, ακόμη και Έλληνες υπηκόους, και έχει μετατρέψει τις υπηρεσίες της, όπως η ανανέωση των διαβατηρίων και η παροχή άλλων εγγράφων και μεταφράσεων που ζητάμε, σε επιχείρηση με συγκεκριμένο κοστολόγιο!

            Δεν πάει άλλο. Ο πρέσβης του Πακιστάν στην Αθήνα  Σαίντ Χαν Μεχμάντ και οι Γραμματείς του, Σαφκάτ Ουλλά Χαν και Μοχάμεντ Αλί, που μετέτρεψαν τη πρεσβεία σε μαφιόζικο μαγαζί , που ληστεύει τα χρήματα του κόσμου ο οποίος τα κερδίζει δουλεύοντας σκληρά, πρέπει να φύγουν τώρα.

            Δεν είναι δυνατόν να απειλούν ακόμη και με θάνατο τους υπεύθυνους της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος διότι έχουν απαιτήσει να σταματήσει αυτή η εξευτελιστική και απαράδεκτη συμπεριφορά, να σταματήσουν οι δωροδοκίες εδώ και τώρα. Δεν είναι δυνατόν να παραπληροφορεί τις αρχές του Πακιστάν  και της Ελλάδος  για να συγκαλύψει την εγκληματική του διαχείριση ως πρέσβης.

            Δεν είναι δυνατό να μπαίνει στη μαύρη λίστα όποιος έχει σχέση με τη δημοκρατικά εκλεγμένη Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος η ΕΝΟΤΗΤΑ διότι αυτή καταδικάζει και δεν δέχεται αυτές τις άθλιες μεθοδεύσεις και τη διαφθορά.

ΚΕΕΡΦΑ - ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ "Η ΕΝΟΤΗΤΑ"

Αναβλήθηκε ξανά η δίκη του Τζαβέντ Ασλάμ, η οποία αναμενόταν να διεξαχθεί σήμερα, Πέμπτη, 21/8, καθώς οι τρείς αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι κατέθεσαν στημένες μηνύσεις εναντίον του, δεν παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο.

Η απουσία, για δεύτερη φορά, των ίδιων των μηνυτών, αποδεικνύει πως οι κατηγορίες οι οποίες αντιμετωπίζει ο επικεφαλής της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος «Η Ενότητα» και μέλος του ΣΕΜ-Συμβούλιου Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αθήνας είναι χαλκευμένες και ανυπόστατες.

Νέα ημερομηνία διεξαγωγής της δίκης δεν έχει οριστεί.

refugees-kos10

Κλείστε τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, να φύγει η FRONTEX, γκρεμίστε τον φράχτη στον Έβρο

Όχι στη ρατσιστική Ευρώπη-φρούριο, ανοίξτε τα σύνορα, σταματήστε τους πολέμους!

Στη φυλακή για πάντα οι δολοφόνοι ναζί της Χρυσής Αυγής

Οι χιλιάδες κατατρεγμένοι πρόσφυγες και μετανάστες που προσπαθούν να ξεφύγουν από τον βέβαιο θάνατο στις χώρες τους, τη Συρία, το Αφγανιστάν, το Ιράκ, το Πακιστάν και τις χώρες της Αφρικής, είναι καλοδεχούμενοι. Οι πρόσφυγες είναι θύματα των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ και της ΕΕ, αλλά και του ISIS, που τράφηκε από τις κατοχικές δυνάμεις του ιμπεριαλισμού. Είναι, επίση, θύματα των πολιτικών καταλήστευσης του ΔΝΤ, που στην Ελλάδα ονομάζονται μνημόνια.

Τα σύνορα πρέπει να ανοίξουν και να σταματήσει η ρατσιστική Ευρώπη-φρούριο να τους καταδιώκει με τους στρατούς της FRONTEX, τους φράχτες, τη ρατσιστική φύλαξη των συνόρων και την πολιτική παρεμπόδισης που οδηγεί σε μαζικούς θανάτους και πνιγμούς χιλιάδων γυναικών και παιδιών στις θάλασσες. Η πολιτική των κλειστών συνόρων τροφοδοτεί το κύκλωμα των δουλεμπόρων, που θησαυρίζει.

ΚΕΕΡΦΑ - ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Την Παρασκευή 21 Αυγούστου πρόκειται να διεξαχθεί η αναβληθείσα δίκη του Τζαβέντ Ασλάμ, επικεφαλής της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος και μέλους του ΣΕΜ - Συμβούλιου Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αθήνας, ύστερα από τις κατασκευασμένες μηνύσεις που κατέθεσαν άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ εναντίον του, για απείθεια, εξύβριση και απειλή διότι σε έλεγχο από ομάδα αστυνομικών της ΔΙΑΣ ζήτησε από έναν αστυνομικό που έβριζε χυδαία να είναι ευγενικός!

Ο Τζαβέντ Ασλάμ και η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος βρέθηκαν στο στόχαστρο των αστυνομικών μηχανισμών καταστολής και συκοφάντησης, όταν πριν μία δεκαετία, κατάγγειλαν τις απαγωγές των Πακιστανών από τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες σε συνεργασία με τις ελληνικές και αναδείχτηκαν σε κορμό της αντίστασης στο ρατσισμό και την ισλαμοφοβία.

Βρέθηκαν μπροστά στον αγώνα κατά των επιθέσεων της Χρυσής Αυγής. Ο Τζαβέντ Ασλάμ είναι παρών στην δίκη της Χρυσής Αυγής ως μάρτυρας κατηγορίας. Δίνει, επίσης, τη μάχη για να κλείσουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, να δοθούν άσυλο στους πρόσφυγες, χαρτιά στους μετανάστες και ιθαγένεια για όλα τα παιδιά.

Η επίθεση στον Τζαβέντ Ασλάμ είναι επίθεση σε ολόκληρο το αντιρατσιστικό και αντιφασιστικό κίνημα.

Καλούμε τα συνδικάτα, το Δήμο της Αθήνας, το ΣΕΜ, τις κινήσεις υπεράσπισης δικαιωμάτων και τα κόμματα της αριστεράς να καταδικάσουν τις μεθοδεύσεις φίμωσης της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος και να απαιτήσουν την αθώωση του.

Δώστε τώρα στέγη στους πρόσφυγες - Άσυλο με πλήρη δικαιώματα - Έξω η FRONTEX- Κλείστε τα στρατόπεδα συγκέντρωσης

https://www.youtube.com/watch?v=xF0h1QjRecw

Παρουσιάζει ο Κυριάκος Μπάνος, από την ΚΕΕΡΦΑ

Παρεμβαίνουν: Πέτρος Κωνσταντίνου συντονιστής της ΚΕΕΡΦΑ και δημοτικός σύμβουλος Αθήνας, Νίκος Σισμάνης και Μιχάλης Πέππας από τις τοπικές επιτροπές της ΚΕΕΡΦΑ,

Αντώνης Ρέλλας Κίνηση Χειραφέτησης Ατόμων με Αναπηρία: Μηδενική Ανοχή

https://www.youtube.com/watch?v=8cElsFFoWmg

Παρουσιάζει ο Κυριάκος Μπάνος, από την ΚΕΕΡΦΑ

Παρεμβαίνουν: Λένα Βερδέ δημοσιογράφος στην Εργατική Αλληλεγγύη, Νίκη Αργύρη συντονιστικό της ΚΕΕΡΦΑ, Λίζα Aστερίου, από το κίνημα του LGBT, Τζαβέντ Ασλάμ επικεφαλής της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος και μέλος του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αθήνας

https://www.youtube.com/watch?v=jUmi9UezbCg

Παρουσιάζει ο Πέτρος Κωνσταντίνου, συντονιστής της ΚΕΕΡΦΑ

Παρεμβαίνουν:

Ντίνα Γκαρανέ ΔΣ Γ΄ ΕΛΜΕ Αθήνας, Χρήστος Αργύρης Γενικό Συμβούλιο ΑΔΕΔΥ, Αντώνης Νταλακογιώργος Πρόεδρος ΠΕΝΕΝ,

Για την επέτειο των Ιουλιανών του 1965, ο Μιχάλης Λυμπεράτος, ιστορικός

Σελίδα 1 από 74