Print this page
Wednesday, 15 March 2017 14:36

Και ένα ευρώ κάνει διαφορά στον αγώνα για να τσακίσουμε τους νεοναζί, για να γκρεμίσουμε την Ευρώπη-φρούριο! Ενισχύστε οικονομικά την ΚΕΕΡΦΑ! Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)


Και ένα ευρώ κάνει διαφορά στον αγώνα για να τσακίσουμε τους νεοναζί,

για να γκρεμίσουμε την Ευρώπη-φρούριο!
Ενισχύστε οικονομικά την ΚΕΕΡΦΑ!

Η ΚΕΕΡΦΑ σας καλεί να δώσουμε μαζί τη μάχη για να ηττηθεί η απειλή της ακροδεξιάς και του φασισμού που σηκώνει κεφάλι μετά την άνοδο του Τράμπ στις ΗΠΑ, για να γκρεμίσουμε την ρατσιστική πολιτική της Ευρώπης-φρούριο, των στρατοπέδων συγκέντρωσης και των φραχτών.

 

Η δίκη της ναζιστικής Χρυσής Αυγής συνεχίζεται με την Μάγδα Φύσσα και τα θύματα των επιθέσεων των ταγμάτων εφόδου, μετανάστες,αγωνιστές της αριστεράς και των κινημάτων να στέκονται με θάρρος και να καταγγέλλουν την δολοφονική τους δράση. Οι δικηγόροι της πολιτικής αγωγής στάθηκαν  στο πλευρό τους σε κάθε μία από τις πάνω από 130 συνεδριάσεις που έγιναν από τις 20/4/2015.

Η δίκη θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμη για να ολοκληρωθεί. Μέχρι τότε στηρίζουμε την καμπάνια για την καταδίκη των δολοφόνων ναζιστών με παρουσία στα δικαστήρια. Ταυτόχρονα θα συνεχίσουμε την αντιφασιστική δράση για να μην βγουν ξανά τα τάγματα εφόδου στους δρόμους με το μανδύα των δήθεν “αγανακτισμένων κατοίκων”. Αγκαλιάζουμε τα προσφυγόπουλα για να πάνε όλα στα σχολεία και τσακίζουμε τις προσπάθειες των νεοναζί να τα εμποδίσουν.  

Δίνουμε την μάχη  για να έρθουν στις γειτονιές μας οι πρόσφυγες, να κλείσουν τα στρατόπεδα-γκέτο προσφύγων, να πάρουν όλοι άσυλο, να έχουν δικαιώματα και ελευθερία στη μετακίνηση, για να καταργηθεί η ρατσιστική συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας. Για να βρίσκουν μπροστά τους ανοιχτά σύνορα και όχι να πνίγονται στη Μεσόγειο στη προσπάθεια να ξεφύγουν από τις βόμβες και τη φτώχεια.

Αγωνιζόμαστε για να αποχτήσουν δικαιώματα οι μετανάστες, να κλείσουν οι Αμυγδαλέζες, να πάρουν όλοι χαρτιά, ιθαγένεια χωρίς αποκλεισμούς, δικαίωμα στη ψήφο. Συνεχίζουμε να είμαστε στο πλευρό τους, από την αντίσταση στις νέες ρατσιστικές επιθέσεις στον Ασπρόπυργο μέχρι τους αγώνες εργατών γης στη Ν.Μανωλάδα, την Θήβα και τους τόπους δουλειάς, κόντρα στην απλήρωτη δουλειά και την εργοδοτική τρομοκρατία.

Η ΚΕΕΡΦΑ στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις τις μεγάλες κινητοποιήσεις όπως η 18 Μάρτη, η διεθνής μέρα κατά του ρατσισμού και του φασισμού και τη συστηματική καμπάνια για την δίκη-καταδίκη των νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Αυτοί έχουν  τις πλάτες των πλούσιων χορηγών τους, εφοπλιστών και μεγαλοεργολάβων, εμείς έχουμε την στήριξη των εργαζόμενων και της νεολαίας.

Σας καλούμε να ενισχύσετε οικονομικά αυτήν τη δράση, για να ανταποκριθούμε στις μεγάλες προκλήσεις με την οργανωμένη δράση του κινήματος.
Για να τσακίσουμε το φασισμό και να γκρεμίσουμε τα τείχη της Ευρώπης-φρούριο!

Στείλτε αποφάσεις στήριξης από τα σωματεία, τους συλλόγους και τις συλλογικότητες σας στο email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Καταθέστε τις ενισχύσεις σας στον λογαριασμό της ΚΕΕΡΦΑ:
Εθνική Τράπεζα 167/470832-65,  IBAN GR78 0110 1670 0000 1674 7083 265 ΚΩΔ. SWIFT  ETHNGRAA

Read 14370 times

Latest from ΚΕΕΡΦΑ