Friday, 06 November 2015 05:47

Συνέχιση κινητοποίησης παρά την ρατσιστική αστυνομική καταστολή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

 Συνέχιση κινητοποίησης παρά την ρατσιστική αστυνομική καταστολή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

Συγκέντρωση στη πρεσβεία του Πακιστάν και πορεία την Κυριακή 8 Νοέμβρη 1μμ στην Λουκιανού και Καρνεάδου

Συγκέντρωση στα δικαστήρια Λουκάρεως, Δευτέρα 9 Νοέμβρη 9πμ

Όχι στα ρατσιστικά πρόστιμα σε βάρος της Πακιστανικής Κοινότητας

Να φύγει ο πρέσβης τώρα!

Η επίθεση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κατά της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος κλιμακώνεται τις τελευταίες μέρες. Σέρνουν στα δικαστήρια τον πρόεδρο της Κοινότητας και επιβάλλουν βαριά πρόστιμα για χρήση ντουκούκας με στόχο να φιμώσουν τους διαδηλωτές οι οποίοι καταγγέλλουν εδώ και εβδομήντα μέρες τον διεφθαρμένο πρέσβη με καθημερινή κινητοποίηση έξω από την πρεσβεία.

Την Πέμπτη συνέλαβαν το πρόεδρο της κοινότητας Τζαβέντ Ασλάμ, το παρέπεμψαν στο αυτόφωρο και η δίκη ο΄ριστηκε την επόμενη Τρίτη 10/11.

Την Δευτέρα 9/11 θα γίνει το δικαστήριο εξ αναβολής για άλλους πέντε που συνελήφθησαν την προηγούμενη βδομάδα.

Φαίνεται όμως ότι έχει πολιτική σκοπιμότητα αυτή η βιομηχανία διώξεων για χάρη του πρέσβη του Πακιστάν ο οποίος μετέτρεψε τη πρεσβεία σε προσωπική του επιχείρηση αποσπώντας τεράστια ποσά μαύρου χρήματος για ανανεώσεις διαβατηρίων και επικύρωση εγγράφων.

Θυμίζουμε ότι τα πρόστιμα ρατσιστικού χαραχτήρα για κινητοποιήσεις αντιμετώπισαν και οι εργάτες Γής της Ν.Μανωλάδας με την αίτηση να πληρώσουν δικαστικά έξοδα της δίκης –παρωδίας που έβγαλε λάδι τα αφεντικά και τους μπράβους που πυροβόλησαν τριάντα πέντε εργάτες στα φραουλοχώραφα. Τα πρόστιμα αυτά έφτασαν στους εργάτες Γης στη μεγάλη πλειοψηφία τους επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ποτέ δεν διεγράφησαν παρά τις υποσχέσεις στελεχών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Η κυβέρνηση επιδιώκει την συνεργασία για να προχωρήσουν το αμέσως επόμενο διάστημα οι απελάσεις μεταναστών χωρίς χαρτιά. Άλλωστε τα ποσά που εγκρίνει η ΕΕ για τον σκοπό αυτό είναι τεράστια. Πρόκειται για συνέχιση της πολιτικής των κυβερνήσεων Σαμαρά και Βενιζέλου που κλιμακώθηκαν με τις ρατσιστικές επιχειρήσεις σκούπα , τον Ξένιο Δία και το άνοιγμα της Αμυγδαλέζας που δεν κλείνει.

Η ρατσιστική αστυνόμευση και η καταστολή των κινητοποιήσεων της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος είναι απειλή για τα δικαιώματα και τις ελευθερίες όλων μας. Καλούμε τα συνδικάτα, τους φοιτητικούς συλλόγους τις οργανώσεις της αριστεράς να σταθούν στο πλευρό της Πακιστανικής Κοινότητας και να απαιτήσουν τη διαγραφή των ρατσιστικών προστίμων.

Read 18787 times