Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2015 19:18

Και απεργοσπάστης και με τον φράχτη στον Έβρο ο Γ.Μουζάλας! Featured

Written by 
Rate this item
(1 Vote)

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΣΥΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΝΩΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ

Σε απαράδεκτη παρέμβαση υπέρ των εφοπλιστών προχώρησε ο υπουργός Μετανάστευσης Γ.Μουζάλας ζητώντας να ανασταλεί η απεργία της ΠΝΟ με πρόσχημα την μεταφορά των προσφύγων! Και αυτά την ίδια μέρα που δηλώνει ότι είναι επικίνδυνο να πέσει ο φράχτης στον Έβρο όταν πνίγηκαν δεκάδες βρέφη, παιδιά και γυναίκες στο Αιγαίο!

Την ώρα που η κυβέρνηση βάζει στο πάγκο του χασάπη τις συντάξεις , τα εργασιακά δικαιώματα και την ασφάλεια όλων μας, παριστάνει ότι ενδιαφέρεται για τους πρόσφυγες.

Αλήθεια, ζήτησε ποτέ από τους εφοπλιστές να μεταφέρουν δωρεάν τους πρόσφυγες ή ναυλώνονται καράβια ακόμη και με πιο ακριβό εισιτήριο για τους πρόσφυγες;

Προχώρησε σε αίτημα προς τη Τουρκία για να παραλαμβάνουν τα καράβια από τα λιμάνια της και να μην αφήνονται στους θαλασσοπνίχτες διακινητές;

Γιατί άραγε τις μέρες που προηγήθηκαν της απεργία αραίωσαν τα δρομολόγια από τα νησιά που έχουν πολλούς πρόσφυγες σε αναμονή; Προφανώς για να παίξουν το χαρτί του εκβιασμού των απεργών!

Δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας στο αγώνα των ναυτεργατών μέχρι τη νίκη, μέχρι η κυβέρνηση των φραχτών και των μνημονίων να υποχωρήσει!

Read 9342 times Last modified on Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2015 20:02