Sunday, 28 June 2015 13:19

Στηρίξτε τη καμπάνια της ΚΕΕΡΦΑ για ψήφο στο ΟΧΙ στη συμφωνία στο δημοψήφισμα της 5ης Ιούλη 2015 Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Σας καλούμε να κατεβάσετε τη προκήρυξη, να την τυπώσετε και να την μοιράσετε σε συναδέλφους σας, στην πολυκατοικία και τη γειτονιά. Στο τέλος του κειμένου πατήστε Read More για να κατεβάσετε τα συνημμένα σε μορφή PDF.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ  ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ 5Ης ΙΟΥΛΗ!

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ-ΦΡΟΥΡΙΟ, ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ

ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΝΑ ΞΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

ΕΞΩ Η FRONTEX, ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ

ΝΟΜΙΜΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΑΣΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ

 Το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα για την συμφωνία των εκβιαστών της ΕΕ, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ χρειάζεται να στηριχτεί από όλους, όσους δίνουμε μάχες ενάντια στην αδικία, το ρατσισμό και το φασισμό.

            Έχουμε συγκρουστεί με τις πολιτικές της λιτότητας και των μνημονίων των Τροϊκανών χρόνια ολόκληρα στο πλευρό των εργατικών αγώνων. Τα μνημόνια έσπειραν την φτώχεια, την ανεργία και την εξαθλίωση και με τις πολιτικές του ρατσισμού, που πήγαν μαζί τους χέρι-χέρι και άνοιξαν το δρόμο στους φασίστες σε όλη την Ευρώπη, από τη Χρυσή Αυγή μέχρι τη Μαριν Λεπέν.

            Η ρατσιστική Ευρώπη- φρούριο και η ισλαμοφοβία οδήγησαν σε πνιγμούς χιλιάδων προσφύγων στα νερά της Μεσογείου. Οι Σαμαροβενιζέλοι ξεδίπλωσαν ρατσιστικές εκστρατείες και η Αστυνομία στα χρόνια των δικών τους κυβερνήσεων  έκανε πλάτες στους ναζί της Χρυσής Αυγής για να επιτίθονται με τάγματα εφόδου στις γειτονιές μας. Η ρατσιστική τους κληρονομιά δεν έχει ξηλωθεί ακόμη!

 

 

           Είναι ώρα να συγκρουστούμε και όχι να συμβιβαστούμε με τους θεσμούς εντός Ελλάδος και ΕΕ! Οι συμβιβασμοί δυναμώνουν τους εκβιασμούς και οδηγούν στη ενίσχυση της λιτότητας και του ρατσισμού, ανοίγοντας παραπέρα το δρόμο στο φασισμό. Με τέτοιες λογικές η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ οδηγήθηκε στην διατήρηση των στρατοπέδων συγκέντρωσης, σε ιθαγένεια για τα μισά μόνο παιδιά των μεταναστών δεύτερης γενιάς και σε καμία νομιμοποίηση των μεταναστών. Ακόμη χειρότερα, έφτασε να στηρίζει να υπάρχουν σχέδια ίδρυσης  πολεμικής βάσης στα Δωδεκάνησα για το κυνηγητό των προσφύγων και μεγαλύτερης εμπλοκής στους πολέμους στην Μ.Ανατολή, στο πλευρό μάλιστα του Ισραήλ!

            Είναι ώρα, μαζί με την καταψήφιση της εκβιαστικής συμφωνίας,  που προτείνουν τα γεράκια της ΕΕ, του ΔΝΤ και της ΕΚΤ να προχωρήσουμε σε λύσεις εργατικές, όπως η διαγραφή του χρέους, η κρατικοποίηση των Τραπεζών, ή έξοδος από ΕΕ και ευρώ. Μαζί με αυτό τον αγώνα, κλιμακώνουμε την πάλη κατά του ρατσισμού και του φασισμού.

            Απομονώνουμε τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής, που παριστάνουν τους αντιμνημονιακούς πατριώτες ενώ είναι ναζιστική εγκληματική οργάνωση. Το όχι τους είναι κίβδηλο όταν κάνουν πλάτες στους επιχειρηματίες και στήνουν εργοδοτικά σωματεία για λογαριασμό των εφοπλιστών στην Ζώνη Περάματος. Κανένα βήμα στους φασίστες δολοφόνους του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν στην ΕΡΤ και στα ΜΜΕ. Να μην τους επιτρέψουμε να βρωμίζουν τις γειτονιές μας με παρελάσεις τρόμου.

Διεκδικούμε την πλήρη ικανοποίηση των αιτημάτων του αντιρατσιστικού και αντιφασιστικού κινήματος. Θέλουμε να δικαιωθεί  το κίνημα που δίνει μάχη για να καταδικαστούν οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής και να μπουν για πάντα στη φυλακή. Το κίνημα που αγωνίζεται για ιθαγένεια για όλα τα παιδιά χωρίς αποκλεισμούς,  να κλείσουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, να φύγει ο φράχτης στον Έβρο και η FRONTEX από το Αιγαίο. Το κίνημα που συγκρούεται με τους ρατσιστικούς αποκλεισμούς και τις διακρίσεις σε βάρος των Ρομά, των ομοφυλόφιλων και των αναπήρων. Το κίνημα που διεκδικεί νομιμοποίηση των μεταναστών και άσυλο στους πρόσφυγες.

            Καλούμε όλο αυτό το κίνημα να στηρίξει ολόψυχα το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της 5ης Ιούλη και να απαιτήσει από την κυβέρνηση να πάρει πίσω τις υποχωρήσεις στους θεσμούς αλλά και να ξηλώσει όλη την άθλια ρατσιστική κληρονομιά, που μας άφησαν στο πέρασμα τους ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΑΘΗΝΑ, 10-11 ΟΚΤΩΒΡΗ, ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΡΟΥΦ

Ενισχύστε οικονομικά καταθέτοντας στον λογαριασμό  Εθνική Τράπεζα 167 47083265

IBAN:GR78 0110 1670 0000 1674 7083 265 SWIFT BIC: ETHNGRAA

Read 11836 times

Latest from ΚΕΕΡΦΑ