Tuesday, 13 March 2012 21:37

Απάντηση στη φασιστική προβοκάτσια του Α.Πλεύρη του ΛΑ.Ο.Σ στη Βουλή για το αντιναζιστικό συλλαλητήριο της 17ης Μάρτη

Written by
Rate this item
(0 votes)

Normal 0ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Αθήνα 13/3/2012

Απάντηση στη φασιστική προβοκάτσια του Α.Πλεύρη του ΛΑ.Ο.Σ στη Βουλή για το αντιναζιστικό συλλαλητήριο της 17ης Μάρτη

Α.Πλεύρης, ένας προσκυνημένος της Τρόικα παριστάνει τον σωτήρα των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα

Υβριστής των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα, και όχι μόνο, είναι ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ Α.Πλεύρης, κολαούζος του Παπαδήμου, της Τρόικα και των αφεντικών.  Με τη ψήφο του υπέρ των Μνημονίων τους έχει καταδικάσει στη φτώχεια και την εξαθλίωση, σε κόψιμο των μισθών και των συντάξεων, σε κλείσιμο των καταστημάτων τους,  στην πλήρη υποβάθμιση της ζωής στη γειτονιά. Έχει το θράσος να παριστάνει το προστάτη και να ζητάει μέτρα κατά του αντιναζιστικού συλλαλητηρίου στις 17 Μάρτη, ως χωροφύλακας της χούντας.
Μόνο κραγμένοι νεοναζί εγκρίνουν τις δολοφονικές επιθέσεις που οργανώνουν οι τραμπούκοι στη περιοχή με τη κάλυψη της ΕΛΑΣ. Πέρυσι, σε αντίστοιχη κινητοποίηση, στις επιθέσεις πρωτοστατούσε υποψήφιος δήμαρχος του ΛΑ.Ο.Σ στη Θήβα!
Ως παραδοσιακός δοσίλογος και κουκουλοφόρος σαν τους ομογάλακτους του της περιόδου της ναζιστικής κατοχής, τότε  που ο Χίτλερ συνεργαζόταν με τους ντόπιους γερμανοτσολιάδες, χύνει δηλητήριο από το στόμα του, εκσφενδονίζει ψέματα και τελώντας σε διατεταγμένη υπηρεσία ζητάει διώξεις σε βάρος των αριστερών και ιδιαίτερα αυτών που πρωτοστατούν στις μαχητικές απεργίες και τις καταλήψεις κατά των μέτρων σωτηρίας των Τραπεζιτών, των πλούσιων φίλων του κόμματος του.
Από την θέση του καλοπληρωμένου βουλευτή κατ΄ επάγγελμα στοχοποιεί τους μετανάστες, συγκαλύπτοντας τις ευθύνες  αυτών  που πραγματικά δημιουργούν τη φτώχεια και την εγκληματικότητα, τη τάξη των πλούσιων στηριγμάτων του ΛΑ.Ο.Σ που αυτό τον καιρό απολύουν μαζικά, καταργούν τις συλλογικές συμβάσεις.
Η νοσταλγία του για τη χούντα, τον ναζισμό, οι υστερικές ρατσιστικές κραυγές κατά των μεταναστών όταν υμνεί καθημερινά τους μεγαλοκαρχαρίες δείχνει πόσο εξευτελισμένοι γίνανε οι φασίστες βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ που σαν πειθήνια σκυλάκια στο κεφάλαιο έγλυψαν τα πόδια της Τρόικα και των Τραπεζιτών και πούλησαν πατριωτισμό.
Είναι ώρα να γυρίσουμε στη πλάτη στους νεοναζί είτε φόρεσαν γραβάτα σαν το Α.Πλεύρη,  είτε πέταξαν τα τσεκούρια σαν το Μ.Βορίδη και τους έβαλε το κατεστημένο σε υπουργικά γραφεία, είτε με ρόπαλα στα χέρια  επιτίθενται όπως η Χρυσή Αυγή στις 3 Μάρτη στο Πειραιά.
Είναι ώρα να στείλουμε τις προβοκάτσιες  ΛΑ.Ο.Σ και των νεοναζί στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, μαζί με συγκυβέρνηση του μαύρου μετώπου.
Όλοι και όλες στο αντιναζιστικό συλλαλητήριο στις 17 Μάρτη, Προπύλαια 2μμ και συναυλία στη Πλατεία Αγίου Παντελεήμονα στις 4μμ. Σε αυτήν έχουν θέση όλοι όσοι αγωνίζονται κατά των μνημονίων της φτώχειας, της ανεργίας και της εξαθλίωσης , όσοι θέλουν μια δυνατή και ενωμένη εργατική τάξη, ντόπιων και μεταναστών ενάντια στα αφεντικά.


Πέτρος Κωνσταντίνου, συντονιστής Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας και κάτοικος του 6ου Διαμερίσματος Αθήνας, 6932828964

Read 10491 times

Latest from ΚΕΕΡΦΑ