Print this page
Thursday, 24 September 2020 13:59

Τυπώστε μαθητική προκήρυξη: Αντιφασιστική απεργία και ξεσηκωμός στα σχολεία στις 7 Οκτώβρη Πορεία από το Μετρό Αμπελοκήπων στις 9πμ και συλλαλητήριο στο Εφετείο στις 9.30πμ

Written by
Rate this item
(0 votes)

poster sxoleia webΑντιφασιστική απεργία
και ξεσηκωμός στα σχολεία στις 7 Οκτώβρη
Πορεία από το Μετρό Αμπελοκήπων στις 9πμ και συλλαλητήριο στο Εφετείο στις 9.30πμ

Στη φυλακή οι δολοφόνοι νεοναζί της Χρυσής Αυγής
Καλοδεχούμενοι οι πρόσφυγες στα σχολεία και τις γειτονιές μας!

Μαθητές, μαθήτριες,
την Τετάρτη 7 Οκτώβρη,κλείνουμε τα σχολεία μας μαζί με τους εκπαιδευτικούς και κατεβαίνουμε στις 9πμ στο Μετρό Αμπελοκήπων για να βαδίσουμε με αντι-φασιστική πορεία στο Εφετείο, όπου θα ανακοινωθεί η απόφαση του δικαστη-ρίου για τους δολοφόνους της Χρυσής Αυγής.
Εκείνη την μέρα τα σχολεία κλείνουν με απεργιακές αποφάσεις της ΑΔΕΔΥ (στάση εργασίας 8.30πμ-11.30πμ) και της ΟΛΜΕ (στάση εργασίας 11πμ-2μμ).
Είμαστε αντιφασίστες και αντιφασίστριες!
Παλεύουμε μέσα στα σχολεία μας εδώ και χρόνια ενάντια σε κάθε φασιστική ιδέα και οργάνωση. Παλεύουμε ενάντια στο ρατσισμό και τις διακρίσεις που θέλουν να μας χωρίζουν με βάση την εθνικότητα, τη θρησκεία, το χρώμα και την καταγωγή. Μαζί με το αντιρατσιστικό και αντιφασιστικό κίνημα, παίξαμε ρόλο για να φτάσουν οι φασίστες να δικάζονται αλλά και για να τους απομονώσουμε σε κάθε γειτονιά.
Αυτή την περίοδο με τις καταλήψεις στα σχολεία δίνουμε τη μάχη για τη ζωή, για να μην εξαπλωθεί η πανδημία, για περισσότερες αίθουσες, με περισσότε-ρους εκπαιδευτικούς και καθαρίστριες. Σε αυτόν τον αγώνα η κυβέρνηση μας συκοφαντεί με ψέματα που εμφανίζουν τις καταλήψεις μας να γίνονται τάχα κατά της μάσκας(!), υποκινούμενες από την ακροδεξιά. Δεν το ανεχόμαστε!
Στις γειτονιές και τα σχολεία μας δεν χωράνε οι φασίστες, χωράνε τα αδέλφια μας οι πρόσφυγες και οι μετανάστες.Απαιτούμε το δικαστήριο να καταδικάσει τους δολοφόνους της Χρυσής Αυγής και να τους στείλει στη μόνη θέση που τους αξίζει, στη φυλακή για πάντα!

Read 1455 times Last modified on Thursday, 24 September 2020 14:03

Latest from ΚΕΕΡΦΑ