Wednesday, 02 September 2020 14:33

Καμπάνια για τη δίκη-καταδίκη της Χρυσής Αυγής:Σχέδιο ψηφίσματος και κείμενο υπογραφών σε αρχεία PDF

Written by
Rate this item
(0 votes)

1. Είστε μέλος σωματείου ή συλλόγου εργαζόμενων; Μπορείτε να κατεβάσετε το συνημμένο αρχείο στο τέλος αυτής της δημοσίευσης και να ζητήσετε απο το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου να υπερψηφίσει την πρόταση για συμμετοχή στην αντιφασιστική συγκέντρωση και απεργιακή κινητοποίηση την ημέρα ανακοίνωσης της απόφασης της δίκης της Χρυσής Αυγής. Θα γνωστοποιηθεί πιθανότητα την Παρασκευή 4/9 η την μέρα που θα ολοκληρωθούν οι αγορεύσεις των δικηγόρων υπεράσπισης. Φορντίστε να γίνει η απόφαση ΠΡΑΞΗμε ενημέρωση όλων των εργαζόμενων, με αφίσες και προκηρύξεις. Η ΚΕΕΡΦΑ τοπικά μπορεί να σας στηρίξει.

2. Στις γειτονιές και σε κάθε εργασιακό η νεολαίστικο χώρο σπουδών διακινούμε κείμενο υπογραφών. Κατεβάστε το απο τα συνημμένα. Διακινείστε το στο περιβάλλον, την παρέα σας, τους φίλου σας, την πολυκατοικία σας, τους συναδέλφους σας. Δώστε μαζί ραντεβού για να πάτε σε τοπική εκδήλωση της ΚΕΕΡΦΑ και βέβαια στην αντιφασιστική συγκέντρωση την μέρα της ανακοίνωσης της απόφασης.

Αν θέλετε υλικά αφίσες, προκηρύξεις, αυτοκόλλητα στείλτε email στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. ΤΗλ. 2013232871, 6932828964

 

Read 1490 times Last modified on Wednesday, 02 September 2020 14:50

Latest from ΚΕΕΡΦΑ