Thursday, 30 January 2020 15:47

Ο υπόδικος νεοναζί Λαγός προκαλεί στην Ευρωβουλή!

Written by
Rate this item
(0 votes)

Ο υπόδικος νεοναζί Λαγός προκαλεί στην Ευρωβουλή!

Aπαντάμε με διεθνιστική αντιπολεμική συγκέντρωση, Σάββατο 1 Φλεβάρη, 3μμ Σύνταγμα

83687223 3890303184328293 3822047442015092736 o

Ο υπόδικος με τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής ευρωβουλευτής Λαγός χρησιμοποίησε το βήμα της Ευρωβουλής για να στείλει ένα σοβινιστικό μήνυμα μίσους κατά του γειτονικού λαού της Τουρκίας, σε μια περίοδο που δοκιμάστηκε από τους σεισμούς, ενώ δεν παρέλειψε να χύσει ρατσιστικό δηλητήριο κατά των μεταναστών.

Η θέση του Λαγού δεν είναι στην ευρωβουλή αλλά στη φυλακή μαζί με τους άλλους νεοναζί της Χρυσής Αυγής, με τους οποίους οργάνωσαν τις δολοφονίες του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν, τις δολοφονικές επιθέσεις κατά μεταναστών, συνδικαλιστών και άλλων αγωνιστών. Θα τον πετάξει επιτέλους έξω από τις πόρτες του το Ευρωκοινοβούλιο; Θα κλείσει τη κάνουλα της χρηματοδότησης; Τι περιμένει άραγε;

Αυτές τις μέρες κλείνουν 25 χρόνια από τη κρίση στα Ίμια όταν οι στόλοι Ελλάδας και Τουρκίας έφτασαν στο παρα πέντε του πολέμου.

Αυτό το Σάββατο στις 3μμ στο Σύνταγμα δίνουμε την δικιά μας διεθνιστική απάντηση στις προβοκάτσιες των νεοναζί Λαγών και την πολεμοκαπηλεία. Απλώνουμε το χέρι στους εργάτες της Τουρκίας, του Κουρδιστάν και της Κύπρου για ένα κοινό αγώνα για την ειρήνη και για ανοιχτά σύνορα στους πρόσφυγες.

Η κλιμάκωση των ανταγωνισμών για τις ΑΟΖ στο Αιγαίο και την Μεσόγειο είναι μια διαμάχη για τα συμφέροντα των καπιταλιστών και των πολυεθνικών εταιριών εξορύξεων για τα οποία αρνούμαστε να χύσουμε το αίμα μας σε ένα άδικο πόλεμο. Αρκετό αίμα χάθηκε στη Μ.Ανατολή και την Κύπρο στον βωμό αυτού του ανταγωνισμού στην περιοχή. Αρκετοί πρόσφυγες ξεριζώθηκαν και ξεριζώνονται για να αντιμετωπίσουν τις ρατσιστικές συμφωνίες ΕΕ-Τουρκίας, τους πνιγμούς στη Μεσόγειο.

Η εμπλοκή της Ελλάδας στις επεμβάσεις στη Μ.Ανατολή και τη Λιβύη με αγορά νέων φρεγατών και πολεμικών αεροσκαφών F35 πάει χέρι-χέρι με την κλιμάκωση του ρατσισμού κατά των προσφύγων, με γιγάντια στρατόπεδα συγκέντρωσης, με επέκταση του φράχτη στον Έβρο ακόμη και με πλωτό φράγμα στο Αιγαίο από το στρατό!!!

Στις δύο όχθες του Αιγαίου η πλειοψηφία είναι αλληλέγγυα με τους πρόσφυγες και τάσσεται κατά του πολέμου.

Όλοι και όλες στην αντιπολεμική διεθνιστική συγκέντρωση το Σάββατο 1 Φλεβάρη 3μμ στο Σύνταγμα!

Read 1846 times

Latest from ΚΕΕΡΦΑ