Saturday, 14 September 2019 14:13

To κλείσιμο των κεντρικών γραφείων-Κομαντατούρ της Χρυσής Αυγής, νίκη του αντιφασιστικού κινήματος

Written by
Rate this item
(0 votes)

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

To κλείσιμο των κεντρικών γραφείων-Κομαντατούρ της Χρυσής Αυγής, νίκη του αντιφασιστικού κινήματος

Χαιρόμαστε για το κλείσιμο των κεντρικών γραφείων των ναζί της Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων. Είναι μια νίκη των χιλιάδων αγωνιστών και αγωνιστριών του αντιφασιστικού κινήματος που οδήγησαν σε πλήρη απομόνωση την Χρυσή Αυγή με τις διαρκείς και επίμονες κινητοποιήσεις.
Η εκλογική ήττα της Χρυσής Αυγής έκλεισε πλήρως την νόμιμη κάνουλα χρηματοδότησης των γραφείων-ορμητηρίων της ναζιστικής συμμορίας και έτσι ο φύρερ Μιχαλολιάκος παρέδωσε το κτίριο.
Ήταν το ορμητήριο από όπου οργάνωσαν την δολοφονική επίθεση κατά του φοιτητή Αλέξη Λάζαρη πριν από δύο χρόνια.
Έξι χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η Χρυσή Αυγή έχασε πολλά γραφεία-ορμητήρια και τώρα χάνει τα κεντρικά της. Είναι λόγος να κλιμακώσουμε τη δράση μας για να τους διαλύσουμε μια για πάντα, για να μην έχουν ούτε ενα ορμητήριο για δολοφονικές επιθέσεις.
Είναι πρόκληση, η κυβέρνηση της ΝΔ να εξακολουθεί να τις παρέχει ασυλία και κάλυψη από την Αστυνομία για να ξαναβγαίνει στο δρόμο όπως έγινε στη Θεσσαλονίκη στη ΔΕΘ. Είναι η ίδια η κυβέρνηση που με τις ρατσιστικές επιθέσεις που ξεδιπλώνει κατά των προσφύγων ανοίγει το δρόμο στους Βελόπουλους και τους Μιχαλολιάκους. Είναι η ΕΕ που διορίζει επίτροπο τον Μαργαρίτη Σχοινά για την "προστασία του ευρωπαϊκού τρόπου ζωής" που πριμοδοτεί την ακροδεξιά ατζέντα.
Γι αυτο κανένας εφησυχασμός απέναντι στην φασιστική απειλή.
Την Τετάρτη 18 Σεπτέμβρη στις 5.30μμ, όλοι και όλες μαζι ενωμένοι, πλημμυρίζουμε τους δρόμους στο Κερατσίνι και απαιτούμε να μπουν στη φυλακή οι νεοναζί, να ανοίξουν τα σύνορα και οι πόλεις για τους πρόσφυγες.
Και τη μέρα της απολογίας του Μιχαλολιάκου στη δίκη της Χρυσής Αυγής προχωράμε σε αποφάσεις συνδικάτων και φοιτητικών συλλόγων και με απεργίες και καταλήψεις διαδηλώνουμε μαζικά στα δικαστήρια για να ακουστεί ηχηρά η φωνής: επιτέλους κλείστε τους ναζί φυλακή!

Read 1614 times Last modified on Saturday, 14 September 2019 14:19

Latest from ΚΕΕΡΦΑ