Wednesday, 11 September 2019 15:01

Να μην αφήσουμε ΝΔ, ΕΕ και δικαστήρια να στρώσουν το δρόμο στους φασίστες Όλοι και όλες στις διαδηλώσεις για τα έξι χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Written by
Rate this item
(0 votes)

KERATSINI18S netΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Να μην αφήσουμε ΝΔ, ΕΕ και δικαστήρια να στρώσουν το δρόμο στους φασίστες
Όλοι και όλες στις διαδηλώσεις για τα έξι χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Αντιφασιστικά συλλαλητήρια, Τετάρτη 18 Σεπτέμβρη
Στη φυλακή οι νεοναζί, καλοδεχούμενοι οι πρόσφυγες, όχι στα ρατσιστικά μέτρα ΝΔ
Αθήνα, Κερατσίνι, Οδός Παύλου Φύσσα, 5.30μμ
Θεσσαλονίκη, Καμάρα 6μμ, Γιάννενα, Περιφέρεια 6μμ, Χανιά, Πλατεία Αγοράς 7μμ, Ηράκλειο, Λιοντάρια 7μμ, Πάτρα, Πλ.Γεωργίου 6μμ, Βόλος, Πλατεία Ελευθερίας 7μμ, Ξάνθη, Κεντρική Πλατεία 6μμ

Την ίδια μέρα που διορίζονταν ο Μαργαρίτης Σχοινάς αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για  την προστασία του “Ευρωπαϊκού τρόπου ζωής”(!) , η εισαγγελέας στη δίκη για την επίθεση τάγματος εφόδου της Χρυσής Αυγής στον κοινωνικό χώρο “Συνεργείο” SYNERGEIOεισηγούνταν την απαλλαγή του Λαγού και του Μίχου από τις κατηγορίες! Είναι προκλήσεις που δεν θα μείνουν αναπάντητες!
Το αντιφασιστικό κίνημα στην Ελλάδα πέταξε έξω από τη Βουλή την Χρυσή Αυγή. Τώρα, η κυβέρνηση της ΝΔ βιάζεται να αγκαλιάσει τους φασίστες, δίνοντας τους κάλυψη για χύνουν ρατσιστικό και σοβινιστικό δηλητήριο, όπως έκανε στη Θεσσαλονίκη την μέρα της ΔΕΘ και στο Δήμο της Αθήνας, όπου ο Μπακογιάννης έβαλε τους χρυσαυγίτες στις επιτροπές. Η ΝΔ τρέχει να υπερκεράσει τις κραυγές του Βελόπουλου με την ρατσιστική πολιτική της, με τα μέτρα του ΚΥΣΕΑ που γεμίζουν την χώρα με Μόριες και Αμυγδαλέζες ενω ξεκινάνε το κυνηγητό μεταναστών και προσφύγων όπως το 2012 με τον “Ξένιο Δία” του Δένδια.
Το “σήμα” της ανοχής και της ασυλίας για τους φασίστες από την κυβέρνηση της ΝΔ αποστέλλεται και στα δικαστήρια! Η περίπτωση της εισαγγελέως της έδρας στη δίκη των χρυσαυγιτών, με επικεφαλής τους Μίχο και Λαγό, η οποία εισηγήθηκε την παύση της δίωξης επικαλούμενη τις νέες διατάξεις του Ποινικού Κώδικα είναι δείγμα ότι αναβιώνουν οι πρακτικές παροχής πέπλmargaritis sxoinasου προστασίας στους νεοναζί από τους επίσημους θεσμούς του κράτους. Είναι  μια εξέλιξη που το αντιφασιστικό κίνημα πρέπει να μπει μπροστά για να την εμποδίσει. Αν η ίδια λογική επικρατήσει στη μεγάλη δίκη της Χρυσής Αυγής, θα πέσουν στα μαλακά και θα οργανώσουν ξανά τα τάγματα εφόδου στις γειτονιές μας.  
Ο διορισμός του Μαργαρίτη Σχοινά στη θέση του επιτρόπου της ΕΕ, ως προστάτη του “ευρωπαϊκού τρόπου ζωής”(!) μας προκαλεί οργή. Θα μπει επικεφαλής   σε ένα πανευρωπαϊκό πογκρόμ κατά των μεταναστών και των προσφύγων. Η ιδεολογία της ανωτερότητας του δυτικού χριστιανικού πολιτισμού απέναντι στην βάρβαρη Ασία και Αφρική είναι κληρονομιά της πιο μαύρης περιόδου της αποικιοκρατίας. Ο ναζί Αντερς Μπρέϊβικ που μακέλεψε 70 νέους στη Νορβηγία και ο ρατσιστής φονιάς στην Ν.Ζηλανδία, μοιράζονταν αυτές τις αηδιαστικές ρατσιστικές ισλαμοφοβικές ιδεολογίες μίσους και η ΕΕ την αναγορεύει σε πολιτισμό! Αυτές είναι οι πολιτικές που με το κλείσιμο των συνόρων και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης έστρωσαν το δρόμο στην ακροδεξιά στην Ευρώπη. Τώρα ο Σχοινάς αναλαμβάνει να σπρώξει επίσημα  την πολιτική Σαλβίνι και  Ορμπαν στην ΕΕ, στηρίζοντας την επιθετική ρατσιστική πολιτική Μητσοτάκη.
Είναι ανατριχιαστικό ότι έξι χρόνια μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, με την Νέα Δημοκρατία στο τιμόνι της κυβέρνησης, θεσμοί του κράτους όπως η  Αστυνομία, η Δικαιοσύνη, το Υπουργείο Εσωτερικών δείχνουν διατεθειμένοι ανοικτά να απλώσουν πέπλο ασυλίας στη δολοφονική δράση των νεοναζί της Χρυσής Αυγής και των νέων παραφυάδων τους.
Οι αντιφασιστικές διαδηλώσεις στα έξι χρόνια από τη δολοφονία του Πύλου Φύσσα στο  Κερατσίνι, τη Θεσσαλονίκη, τα Χανιά, το Ηράκλειο, το Βόλο, την Ξάνθη, τα Γιάννενα, την Πάτρα μπορούν να στείλουν αποφασιστικό μήνυμα οργής για τις προκλήσεις της ΝΔ, τις αγκαλιές με τους φασίστες και την επίθεση κατά των προσφύγων και των μεταναστών. Το αντιφασιστικό κίνημα,το κίνημα αλληλεγγύης στους πρόσφυγες, τα συνδικάτα, οι φοιτητικοί σύλλογοι, όλες και όλοι ενωμένοι να πλημμυρίσουμε τους δρόμους στις 18 Σεπτέμβρη.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΙς 8.30ΠΜ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ
ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Read 1762 times

Latest from ΚΕΕΡΦΑ