Sunday, 24 June 2018 20:10

Οι φασίστες επιτίθενται στην κατάληψη ΠΙΚΠΑ, η Αστυνομία προσαγάγει αντιφασίστες Άμεση απελευθέρωση των προσαχθέντων αντιφασιστών Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Οι φασίστες επιτίθενται στην κατάληψη ΠΙΚΠΑ, η Αστυνομία προσαγάγει αντιφασίστες


Άμεση απελευθέρωση των προσαχθέντων αντιφασιστών


Ομάδα φασιστών οργάνωσε επίθεση στην κατάληψη ΠΙΚΑΠ στα Πετράλωνα σήμερα στις 8.20μμ. Εκείνη την ώρα βρίσκονταν κόσμος στην κατάληψη και οι φασίστες έγιναν αντιληπτοί από το κόσμο της γειτονιάς. 

Οι φασίστες προσπάθησαν να κάψουν το χώρο ρίχνοντας μολότωφ για να προκαλέσουν φωτιά. Είχαν στα χέρια σιδηρολοστούς και αλυσίδες ενώ φορούσαν μάσκες. Φώναζαν σοβινιστικά συνθήματα  για τη Μακεδονία  και απειλούσαν ότι θα τους κάψουν όλους. Υπήρχαν επικεφαλής που καθοδηγούσαν το τάγμα εφόδου με εντολές για επίθεση αρχικά και μετά για αποχώρηση. Tραυμάτισαν με χτύπημα στο κεφάλι ένα αντιφασίστα.

Αφού απωθήθηκαν από τον κόσμο που υπεράσπισε την κατάληψη έφυγαν ανενόχλητοι από την Αστυνομία που δεν κατάφερε να τους εντοπίσει ενώ κινιόντουσαν ομαδικά με ρόπαλα και αλυσίδες στα χέρια, φτάνοντας μέχρι τον σταθμό των Πετραλώνων. Εκεί φώναζαν συνθήματα συνθήματα και δήλωναν ότι προέρχονται από την Καλλιθέα. Προχώρησαν σε επιθέσεις κατά μεταναστών που βρίσκοντας στο Σταθμό.

Για άλλη μια φορά η Αστυνομία έφτασε στο χώρο της επίθεσης των φασιστών και ασχολήθηκε με το να καταστείλει τους αντιφασίστες, προχωρώντας σε προσαγωγές τριών μελών της συνέλευσης της κατάληψης. Ποινικοποιούν την αντιφασιστική δράση με στημένες διώξεις για οπλοκατοχή!  Όλη την ώρα που το τάγμα εφόδου έκανε βόλτα στη περιοχή δεν μπορούσε να εντοπίσει ούτε ένα φασίστα!

Για την ώρα, στην Αστυνομία υπάρχουν έξι προσαχθέντες, άγνωστο ποιοι είναι οι άλλοι τρεις.
Οι φασίστες της Χρυσής Αυγής και το υπόλοιπο σινάφι έχει αποθρασυνθεί με την εκστρατεία μίσους που έχει εξαπολύσει η ΝΔ και η ακροδεξιά κατά της συμφωνίας των Πρεσπών και οργανώνουν ανοιχτά φασιστικές επιθέσεις. Και το θράσος τροφοδοτείται ακόμη περισσότερο, όταν καλούν σε πραξικόπημα μέσα στη Βουλή και ο Μπαρμπαρούσης, ο οποίος κόντεψε να πατήσει αστυνομικούς σε μπλόκα που τάχα τον καταδίωκαν, δεν κρίθηκε ύποπτος φυγής και αφέθηκε ελεύθερος!

Είναι ώρα να κλιμακώσουμε την αντιφασιστική δράση για να στείλουμε τους ναζί δολοφόνους στη φυλακή και στους υπονόμους, για να τους πετάξουμε έξω από τις γειτονιές μας.

Η δίκη της Χρυσής Αυγής είναι ώρα να ολοκληρωθεί και να πάνε όλοι οι δολοφόνοι φυλακή. Η δίκη στο Εφετείο, την Τρίτη 26/6, για τη δολοφονία του Σαχζάτ Λουκμάν στα Πετράλωνα δεν πρέπει να ρίξει στα μαλακά τους δολοφόνους νεοναζί Λιακόπουλο και Στεργιόπουλο.

Όλοι και όλες μαζί να τσακίσουμε τους φασίστες. Θέλουμε γειτονιές αλληλεγγύης και όχι χώρους εθνικιστικού και ρατσιστικού μίσους κατά των γειτόνων στη Μακεδονία, των μεταναστών και των προσφύγων.

Η ΚΕΕΡΦΑ Πετραλώνων συμμετέχει στην πορεία, που γίνεται απόψε και καλεί σε αντιφασιστική εκδήλωση, την Τετάρτη 4 Ιούλη, στις 7μμ, στην Πλατεία Μερκούρη.  

Read 3512 times

Latest from ΚΕΕΡΦΑ