Friday, 25 May 2018 13:53

ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΜΑΗ, ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ, 10.30πμ Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΜΑΗ, ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ, 10.30πμ
ΣΤΟΠ ΣΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ
ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ
ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΕΓΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ - ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ

KEERFA 30 MAY 2018 Apergia poster

Στην πανεργατική απεργία στις 30 Μάη απεργούμε και διαδηλώνουμε μαζί, ντόπιοι, μετανάστες, πρόσφυγες εργάτες και όλο το αντιφασιστικό κίνημα. Πλάι στις μάχες για προσλήψεις, για μόνιμη και σταθερή δουλειά και ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις, παλεύουμε για να σταματήσουμε τη φασιστική απειλή.

Η βάρβαρη επίθεση στον Γ. Μπουτάρη από ομάδα φασιστών τραμπούκων ως δήθεν αγανακτισμένοι Πόντιοι είναι απειλή για τις ελευθερίες όλων μας και αποδεικνύει ότι δεν έχουμε ξεμπερδέψει με τις νεοναζιστικές συμμορίες.

Στην προσπάθειά τους να ξαναβγούν στις γειτονιές, έχουν ξαναρχίσει απροκάλυπτες επιθέσεις ταγμάτων εφόδου με θύματα φτωχούς μετανάστες εργάτες, όπως στο Περιστέρι και στα Σεπόλια. Αποθρασύνονται από την εγκληματική συγκάλυψη της αστυνομίας και από την έξαρση του εθνικιστικού λόγου για το Μακεδονικό και τους ελληνοτουρκικούς ανταγωνισμούς.

Διεκδικούμε να ολοκληρωθεί η δίκη της Χρυσής Αυγής με καταδίκη σε ισόβια των δολοφόνων νεοναζί και να κλείσουν τα γραφεία τους.

Να νομιμοποιηθούν όλοι οι μετανάστες και να δοθεί άσυλο και στέγη στους πρόσφυγες, όχι εγκλεισμός σε απάνθρωπες και ανθυγιεινές συνθήκες στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και αποκλεισμός στα νήσια. Λεφτά για υγεία και παιδεία, όχι για τον πόλεμο, για να μπορεί κάθε ανασφάλιστος, μετανάστης και πρόσφυγας να έχει πρόσβαση στα δημόσια νοσοκομεία, κάθε μεταναστόπουλο και προσφυγόπουλο καλοδεχούμενο στα σχολεία

ΚΕΕΡΦΑ - ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Read 4016 times

Latest from ΚΕΕΡΦΑ