Friday, 09 March 2018 14:16

Μετά τις συλλήψεις των φασιστών, κλείστε τα Γραφεία-ορμητήρια της Χρυσής Αυγής Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

combat 18 syllipseis

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ


Μετά τις συλλήψεις των φασιστών, κλείστε τα Γραφεία-ορμητήρια της Χρυσής Αυγής


Οι συλλήψεις των μελών της ναζιστικής οργάνωσης COMBAT-18 και ΑΜΕ και οι άμεσες διασυνδέσεις τους με την Χρυσή Αυγή έφεραν στο φως τις δολοφονικές επιθέσεις κατά μεταναστών και αγωνιστών των κινημάτων.
Η υπόδικη Χρυσή Αυγή όχι μόνο δεν ανέστειλε τις δολοφονικές επιθέσεις της, όχι μόνο δεν διάλυσε τα τάγματα εφόδου, αλλά επιχείρησε να δώσει συνέχεια με κέντρο τον πυρήνα της στον Πειραιά και το στέλεχος της Σ.Δεβελέκο. Πρόκειται για το τάγμα το οποίο ανέλαβε εργολαβικά να παριστάνει “το κοινό” στην διαδικασία της δίκης προχωρώντας στην οργανωμένη επίθεση κατά της δικηγόρου της πολιτικής αγωγής Ευγενίας Κουνιάκη και τους προπηλακισμούς κατά της Μάγδας Φύσσα.

Καμία ανοχή δεν μπορεί να υπάρχει στην προσπάθεια της Χρυσής Αυγής να επανακτήσει νομιμοποίηση ως “πολιτικό κόμμα” την ώρα που στελέχη της συμμετέχουν με την παρουσία τους στις επιθέσεις κατά μεταναστών και αντιφασιστικών κινήσεων.

Είναι ώρα να συλληφθούν και να τιμωρηθούν οι φασίστες ένοχοι των δολοφονικών επιθέσεων κατά του ΕΚΧ Φαβέλα στο Πειραιά με βαριά τραυματία την Ελευθερία Τομπατζάγλου, δικηγόρο της οικογένειας του Παύλου Φύσσα, ο Σ.Δεβελέκος και το τάγμα του για την επίθεση σε βάρος της Ευγενίας Κουνιάκη, οι φασίστες που επιτέθηκαν στον Ασπρόπυργο κατά των μεταναστών εργατών γης. Όσο, οι υποθέσεις αργοπορούν και χάνονται σε συρτάρια, τόσο οι νεοναζί θα αναγεννιούνται με νέα σχήματα.

Το αντιφασιστικό κίνημα θα συνεχίσει να δίνει τη μάχη για να κλείσουν ΑΜΕΣΩΣ όλα τα Γραφεία-ορμητήρια της Χρυσής Αυγής όπως αυτό το Πειραιά και όχι να απολαμβάνει την ασυλία από τα επιτελεία της ΕΛΑΣ.

Ετοιμαζόμαστε για την δικιά μας απάντηση, την μεγάλη αντιφασιστική κινητοποίηση το Σάββατο 17 Μάρτη στην Ομόνοια 3μμ σε συντονισμό με κινητοποιήσεις σε 70 πόλεις σε όλη την Ευρώπη για να τσακίσουμε τη φασιστική απειλή και το ρατσισμό παντού.

Read 4731 times

Latest from ΚΕΕΡΦΑ