Sunday, 25 February 2018 19:35

Χρυσαυγίτες τραυματίζουν την Ελευθερία Τομπατζόγλου, δικηγόρο της οικογένειας Παύλου Φύσσα στη δίκη της ΧΑ Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

KIΝΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ-ΚΕΕΡΦΑ

Χρυσαυγίτες τραυματίζουν την Ελευθερία Τομπατζόγλου, δικηγόρο της οικογένειας Παύλου Φύσσα στη δίκη της ΧΑ

Τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε στο κοινωνικό χώρο Φαβέλα στον Πειραιά. Ομάδα δέκα νεοναζί της Χρυσής Αυγής εισέβαλε στο χώρο, φορώντας κράνη και κρατώντας στειλιάρια και πυρσούς.
Τραυμάτισαν την Ελευθερία Τομπατζόγλου, δικηγόρο της πολιτικής αγωγής της οικογένειας του Παύλου Φύσσα και άλλα τέσσερα άτομα.
Όσο τα Γραφεία-ορμητήρια της Χρυσής Αυγής παραμένουν ανοικτά, οι ελευθερίες και οι ζωές όλων μας απειλούνται.
Η δίκη της Χρυσής Αυγής χρειάζεται να ολοκληρωθεί για να πάνε φυλακή οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα. Ηδη, στην διαδικασία έχει επιβεβαιωθεί με το πιό κραυγαλέο τρόπο ότι η Χρυσή Αυγη με το μανδύα πολιτικού κόμματος λειτούργησε και λειτουργεί ακόμη ως μιά εγκληματική ναζιστική συμμορία. Η απομόνωση του είναι πλήρης και καταφεύγουν σε χτυπήματα για να δηλώσουν ότι ακόμη μπορούν να κάνουν επιδείξεις πυγμής, για να συγκρατήσουν έτσι το ναζιστικό τους πυρήνα.
Απαιτούμε να κλείσει εδώ και τώρα το Γραφείο-ορμητήριο στο Πειραιά και να συλληφθούν οι χρυσαυγίτες που εισέβαλαν στη Φαβέλα.

Καλούμε τα συνδικάτα, τις οργανώσεις της αριστεράς και το αντιφασιστικό κίνημα να απαιτήσουμε από την κυβέρνηση το ΑΜΕΣΟ κλείσιμο του Γραφείων της συμμορίας στο Πειραιά και με μαζικές κινητοποιήσεις να τους σταματήσουμε.

Να δώσουμε δυναμική απάντηση με το μεγάλο αντιφασιστικό συλλαλητήριο το Σάββατο 17 Μάρτη, Ομόνοια 3μμ

Read 5370 times

Latest from ΚΕΕΡΦΑ