Print this page
Friday, 02 February 2018 20:12

Με σβάστικες καλούν στο εθνικιστικό συλλαλητήριο οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής Featured

Written by
Rate this item
(1 Vote)

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΠΕΙΡΑΙΑ

Με σβάστικες καλούν στο εθνικιστικό συλλαλητήριο οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής


Εξω οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής από τον Πειραιά!
Οχι στα εθνικιστικά συλλαλητήρια-θερμοκήπιο για τους νεοναζί!
Ολοι αύριο στην μαζική εξόρμηση στις 11.30πμ στη Σωτήρος και Καραϊσκου


Σε βεβήλωση των αφισών του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος και της ΚΕΕΡΦΑ που καλούν σε απομόνωση του εθνικιστιού συλλαλητηρίου και στις 17 Μάρτη με  σβάστικες , προχώρησαν οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά νωρίς σήμερα καθώς πρώτα είχαν βρωμίσει την περιοχή με τρικάκια που καλούν στα εθνικιστικά συλλαλητήρια. ‘Εφτασαν μέχρι και στο σημείο να γεμίσουν με αυτά το μνημείο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα! Δεν θα τους Περάσει!


Η εθνικιστική υστερία των τελευταίων ημερών και η οργάνωση των συλλαλητηρίων είναι το θερμοκήπιο για τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Τα εθνικιστικά συλλαλητήρια για το όνομα της Μακεδονίας είναι μια σωβινιστική εκστρατεία μίσους της ΝΔ και των φασιστών κατά του γειτονικού λαού που ζητάει το αυτονόητο δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού του.


Η προσπάθεια να εμφανιστούν τα εθνικιστικά συλλαλητήρια ως συνέχεια του αγώνα ενάντια στα μνημόνια είναι μιά απάτη των δεξιών και των ακροδεξιών που βάζουν πλάτη στα αφεντικά, στους εφοπλιστές και τους βιομήχανους και χτυπάνε τα συνδικάτα και την αριστερά που οργανώνει τις απεργίες και τους αγώνες για μιά καλύτερη ζωή. Σε κανάνε εργατικό συλλαητήριο δεν είχαν θέση οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν.

Το πρόβλημα ανήκει στους φιλελεύθερους που καλύπτουν την παρουσία των ναζί βαφτίζοντας τους πατριώτες.


Πρόσφατο παράδειγμα η παράταξη της ΝΔ που προσπάθησε χωρίς αποτελεσμα να βάλει ψήφισμα για το όνομα της Μακεδονίας στο δημοτικό συμβούλιο του Πειραιά όπως αντίστοιχα στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας προσπάθησαν οι φασίστες της Χρυσής Αυγής.

Θα συνεχίσουμε την καμπάνια μας κατά του σωβινισμού και της εθνικιστικής υστερίας , για να χτίσουμε ένα κίνημα μαζικό αντιπολεμικό στα Βαλκάνια των ενωμένων εργατών κατά των αφεντικών και του ΝΑΤΟ.
Η δικιά μας απάντηση είναι η κινητοποίηση κατα του φασισμού και του ρατσισμού στις 17 Μάρτη, διεκδικώντας να πάνε φυλακή οι δολοφόνοι νεοναζί της Χρυσής Αυγής.

Να κλείσουν τα Γραφεία-ορμητήρια των νεοναζί στο Πειραιά.

Οι εργάτες των Βαλκανίων είναι αδέρφια μας!
Όχι στα εθνικιστικά συλλαλητήρια!

Read 5194 times

Latest from ΚΕΕΡΦΑ