Tuesday, 14 November 2017 16:12

ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΕΦΟΔΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΟΥΝΙΑΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

 

ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΕΦΟΔΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΟΥΝΙΑΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ 

Κατά την έναρξη της 194ης συνεδρίασης της δίκης της Χρυσής Αυγής που διεξαγόταν στο Εφετείο, το γνωστό τάγμα εφόδου του Δεβελέκου επιτέθηκε σε τρεις γυναίκες, μία εκ των οποίων η δικηγόρος Ευγενία Κουνιάκη, μέλος της πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Η δράση της ως δικηγόρου στο πλευρό των μεταναστών είναι πολύχρονη.Το τάγμα από νωρίς περιπολούσε το χώρο γύρω από την είσοδο του δικαστηρίου, απειλώντας και τραμπουκίζοντας διερχόμενους.Μετά την επίθεση το τάγμα εφόδου αποχώρησε συνοδεία MAT κατευθυνόμενο προς τα «γραφεία»-ορμητήριο της ναζιστικής οργάνωσης στη Μεσογείων, χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα εμπόδιο.

Η αστυνομία άργησε να κάνει τις προσαγωγές, δίνοντας περιθώριο στην ομάδα του Δεβελέκου να εξαφανιστεί.H παρουσία του τάγματος του Δεβελέκου στο Εφετείο δεν είναι τυχαία: είναι αυτό που, από τότε που το κίνημα κέρδισε τη μάχη να μεταφερθεί η δίκη στο κέντρο της Αθήνας τον Ιούνη του 2016, ανά τακτά χρονικά διαστήματα κάνει επιθέσεις σε αντιφασίστες και αντιφασίστριες και προκαλεί επεισόδια στους χώρους του δικαστηρίου.

Στο στόχαστρο των ναζί στη δίκη βρέθηκε και η Μάγδα Φύσσα. Εκτός από το να φοβίσουν όποιον θέλει την καταδίκη των δολοφόνων ναζί, με αυτές τις τραμπούκικες τακτικές προσπαθούν να γυρίσουν τη δίκη πίσω στην απομόνωση του Κορυδαλλού. Δεν θα τους περάσει!Απαιτούμε την σύλληψη και την καταδίκη του τάγματος εφόδου που επιτέθηκε στην Ευγενία Κουνιάκη και στις άλλες δυο γυναίκες.Να ολοκληρωθεί η δίκη της Χρυσής Αυγής, ανεμπόδιστη από τις παρενοχλήσεις ταγμάτων εφόδου των ναζί. Να καταδικαστούν και να πάνε φυλακή οι δολοφόνοι νεοναζί. Να κλείσουν τα γραφεία-ορμητήρια των νεοναζί.

Στείλτε ψηφίσματα αλληλεγγύης στο email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Read 8095 times

Latest from ΚΕΕΡΦΑ