Sunday, 05 November 2017 08:24

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΝΟΕΜΒΡΗ, 12.30ΜΜ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΔΕΔΥ, ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΨΥΛΛΑ Η δίκη του χρυσαυγίτη Χ.Ζέρβα για την επίθεση στο φοιτητή Αλέξη Λάζαρη Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΝΟΕΜΒΡΗ, 12.30ΜΜ
ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΔΕΔΥ, ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΨΥΛΛΑ

Η δίκη του χρυσαυγίτη Χ.Ζέρβα για την επίθεση στο φοιτητή Αλέξη Λάζαρη

Στην συνέντευξη παρεμβαίνουν:

Μαρία Κασκαρίκα, μητέρα φοιτητή Αλέξη Λάζαρη, Δημήτρης Ζώτος-Κλειώ Παπαντολέων δικηγόροι Αλέξη Λάζαρη, Ευγενία Κουνιάκη και Θανάσης Καμπαγιάννης, δικηγόροι πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής,  Πέτρος Κωνσταντίνου, συντονιστής ΚΕΕΡΦΑ, εκπρόσωπος της ΑΔΕΔΥ, Κώστας Καταραχιάς, πρόεδρος σωματείου εργαζομένων νοσοκομείου Άγιος Σάββας

Την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου δικάζεται ο χρυσαυγίτης Χρ. Ζέρβας, πρωτοπαλίκαρο του Μιχαλολιάκου και μετακλητός του υπάλληλος στη Βουλή, για τη δολοφονική επίθεση εις βάρος του φοιτητή Αλέξη Λάζαρη.

Η δίκη γίνεται αμέσως μετά την άγρια επίθεση τάγματος εφόδου της Χ.Α. με επικεφαλής τον Σ. Δεβελέκο κατά της Ευγενίας Κουνιάκη, δικηγόρου της Πολιτικής Αγωγής στη δίκη της Χ.Α. και άλλων δύο γυναικών.

Η Πρωτοβουλία για το κλείσιμο των γραφείων των νεοναζί της Χρυσής Αυγής, η ΑΔΕΔΥ, σωματεία, η ΚΕΕΡΦΑ και συλλογικότητες καλούν σε αντιφασιστική συγκέντρωση την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου στις 8.30πμ, εξω από το Εφετείο, Λ.Αλεξάνδρας και Λουκάρεως.
Απαιτούν να πάνε φυλακή οι δολοφόνοι νεοναζί της Χρυσής Αυγής και να κλείσουν τα γραφεία-ορμητήρια της Χρυσής Αυγής.

Πρωτοβουλία για το κλείσιμο των γραφείων των νεοναζί της Χρυσής Αυγής
KEΕΡΦΑ-Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή

Read 3440 times

Latest from ΚΕΕΡΦΑ