Print this page
Monday, 30 October 2017 15:37

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ Τετάρτη 8/11, 8:30 π.μ. ΕΦΕΤΕΙΟ , Λ.Αλεξάνδρας και Λουκάρεως, Όλοι και όλες στο πλευρό του Αλέξη Λάζαρη! Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
Τετάρτη 8/11, 8:30 π.μ.
ΕΦΕΤΕΙΟ , Λ.Αλεξάνδρας και Λουκάρεως

OYTE ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ

ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ


ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Όλοι και όλες στο πλευρό του Αλέξη Λάζαρη!

Στις 8/11 δικάζεται ο  χρυσαυγίτης Χρ. Ζέρβας, πρωτοπαλίκαρο του Μιχαλολιάκου και μετακλητός του υπάλληλος στη Βουλή, για τη δολοφονική επίθεση εις βάρος του Αλέξη.
31-3-2017: ο συμπολίτης μας φοιτητής, Αλέξης Λάζαρης, πέφτει αιμόφυρτος και βαρειά τραυματισμένος από αναίτια και απρόκλητη επίθεση. Δράστης είναι τάγμα εφόδου χρυσαυγιτών, πού ξεκίνησε από τα κεντρικά γραφεία («Κομαντατούρ») της Χρυσής Αυγής στην οδό Μεσογείων. Επικεφαλής της ομάδας κρούσης είναι ο έμπιστος του αρχηγού της Ναζιστικής Χρυσής Αυγής, Χρήστος Ζέρβας, υπεύθυνος ασφαλείας των γραφείων της Χ. Α και έμπιστος του φύρερ της Χ.Α.
Μετά την ύπουλη επίθεση, χιλιάδες διαδηλώσαμε στις 8 Απρίλη, στους Αμπελόκηπους με αίτημα να κλείσουν τα γραφεία-ορμητήρια της εγκληματικής οργάνωσης.
17-09-2013: ένα παρόμοιο τάγμα εφόδου χρυσαυγιτών ξεκινά από τα γραφεία στη Νίκαιας της εγκληματικής οργάνωσης Χ.Α και δολοφονεί τον Παύλο Φύσσα. Οι μαζικές διαδηλώσεις οργής και διαμαρτυρίας για το φρικτό έγκλημα ανάγκασαν στο κλείσιμο των γραφείων της εγκληματικής οργάνωσης στη Νίκαια. Θέλουμε αυτό το παράδειγμα να φτάσει παντού, επειδή παντού τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, είναι ορμητήρια σχεδιασμού και εκτέλεσης των εγκλημάτων αυτής της Ναζιστικής οργάνωσης.
Όλες οι δολοφονίες και τα εγκλήματα για τα οποία δικάζονται τώρα στη δίκη πού είναι σε εξέλιξη στο Κακουργιοδικείο Αθηνών, η ηγεσία και τα βασικά στελέχη της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, έγιναν από ανάλογα τάγματα εφόδου χρυσαυγιτών με ορμητήριο τα κατά τόπους γραφεία της Χρυσής Αυγής.
Η Χρυσή Αυγή δεν είναι νόμιμο κοινοβουλευτικό κόμμα, είναι ναζιστική εγκληματική οργάνωση πού σκοπό έχει να εκφοβίζει και να τρομοκρατεί, με τα «τάγματα εφόδου», όποιους διαφωνούν μαζί της, συνδικαλιστές/στριες, μετανάστες/στριες , αντιφασίστες/στριες αλλά και άτομα που ντύνονται, σκέφτονται, δρούν διαφορετικά ήέτσι νομίζει εκείνη.
Είναι μόνιμος και διαρκής δημόσιος κίνδυνος για όλους μας, στη γειτονιά, στις πλατείες και τους δρόμους των Αμπελοκήπων. Είναι κίνδυνος για τη νεολαία, τους εργαζόμενους πού αγωνίζονται ενάντια στη λιτότητα, τους μετανάστες και τούς πρόσφυγες. Η πλήρης και οριστική απομόνωση της είναι καθήκον της μεγάλης δημοκρατικής πλειοψηφίας.
Σας καλούμε να απαιτήσουμε όλοι μαζί:
-Το κλείσιμο των κεντρικών «γραφείων»- ορμητηρίων εγκλημάτων της ναζιστικής Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων, και την διάλυση των ταγμάτων εφόδου.
-Την παραδειγματική καταδίκη του Χρυσαυγίτη Χρ. Ζέρβα  για την δολοφονική επίθεση στον Α. Λάζαρη.
-Την πλήρη διακοπή κάθε διευκόλυνσης από τη Βουλή, την Ευρωβουλή και το κράτος στη δράση της ναζιστικής-εγκληματικής οργάνωσης. Τέλος στον καταχρηστικό χρόνο στην ΕΡΤ για προβολή των κηρυγμάτων μίσους και των ναζιστικών φιεστών.
-Καμία κάλυψη των μελών των ταγμάτων εφόδου με την μετατροπή τους σε μετακλητούς υπαλλήλους της Βουλής.
Καλούμε το Δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας, τα σωματεία, τις συλλογικότητες, την νεολαία και όλους τους κατοίκους να αγωνιστούμε μαζί για γειτονιές χωρίς ορμητήρια των νεοναζί της Χρυσής Αυγής.
 
Σύλλογος εργαζομένων" Άγιος Σάββας", Β ΕΛΜΕ, Λαϊκή συνέλευση Γκύζη-Πολυγώνου,ΚΕΕΡΦΑ Αμπελοκήπων, Πρωτοβουλία για το κλείσιμο των γραφείων των νεοναζί της Χρυσής Αυγής

Read 4835 times

Latest from ΚΕΕΡΦΑ