Saturday, 28 October 2017 17:40

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤIΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 1/11 ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΣΑΠ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, 6.00 μμ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΘΕΙ Η ΦΙΕΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟ Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

ΚΕΕΡΦΑ-Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή N.Ηρακλείου-Ν.Ιωνίας

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤIΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 1/11 ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΣΑΠ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, 6.00 μμ

ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΘΕΙ Η ΦΙΕΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΔΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ – ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΡΜΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ


ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣΟι νεοναζί της Χρυσής Αυγής καλούν σε φιέστα μίσους με ομιλητή τον υπόδικο "φύρερ" Μιχαλολιάκο, την Τετάρτη 01/11 μπροστά από τα πρώην Γραφεία τους στη Λ. Ηρακλείου.

Αυτή η νέα πρόκληση έρχεται μετά από μια σειρά επιθέσεων των ταγμάτων εφόδου σε μετανάστες εργάτες στον Ασπρόπυργο και στη Ν. Ιωνία, σε από κοινού επίθεση με τα ΜΑΤ ενάντια σε αντιφασίστες στις 20/09 στο Πέραμα, σε μέλη του σωματείου της ΠΕΝΕΝ στον Πειραιά την Τετάρτη 10/10 κατά την διάρκεια αφισοκόλλησης. Είναι γνωστό ότι οι εκδηλώσεις και τα γραφεία της Χ.Α. λειτουργούν ως ορμητήρια βίας και εκκολαπτήρια δολοφόνων, άλλωστε με ορμητήριο τα γραφεία τους επιτέθηκαν στα μέλη της ΠΕΝΕΝ, έκαναν τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του φοιτητή Αλέξη Λάζαρη με τον ιδιο τρόπο που το βράδυ της 17ης Σεπτέμβρη ξεκινώντας από τα γραφεία της Νίκαιας δολοφόνησαν στο Κερατσίνι τον Παύλο Φύσσα.


Αυτός ο νέος κύκλος βίας δεν είναι τυχαίος, είναι ο βρυχηθμός του κτήνους πριν ξεψυχήσει, η προσπάθεια επανασυσπείρωσης του ναζιστικού της πυρήνα στέλνοντας το μήνυμα ότι τα τάγματα εφόδου είναι ακόμα εδώ. Η Χρυση Αυγή διαλύεται κάτω από την πίεση του μαζικού αντιφασιστικού κινήματος που της φράζει το δρόμο όπου προσπάθει να εμφανιστεί, σε μια περίοδο που στη δίκη καθημερινά αποδεικνύεται ο ναζιστικός της χαρακτήρας και ο ρόλος της ηγεσίας στα εγκλήματα που έχει διαπράξει. Ενα - ένα τα ποντίκια εγκαταλείπουν το πλοίο της νεοναζιστικής συμμορίας με παραιτήσεις βουλευτών και περιφερειακών συμβούλων, κλεισίματα γραφείων και πισώπλατα αλληλομαχαιρώματα. Πόσο ακόμα να αντέξει το “αντισυστημικό” προφίλ όταν παραμένεις πιστό σκυλί του κάθε “Μητσοτακέικου και Μαρινάκηδων”.

Οι γειτονιές του Ηρακλείου, της Ν. Ιωνίας και της ευρύτερης περιοχής που μαστίζονται από τις μνημονιακές πολιτικές Κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ, πρέπει να απομονώσουν τις ναζιστικές ιαχές της Χ.Α. Να παλέψουν ενάντια στη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που συνεχίζει και εντείνει τα αντιλαϊκά μέτρα και τις περικοπές που θρέφουν το φασισμό ενώ σπαταλάει δις για πολεμικούς εξοπλισμούς και στρατόπεδα συγκέντρωσης, που διαλύει εργατικά και δημοκρατικά δικαιώματα ενώ χαρίζει γη και ύδωρ σε Η.Π.Α και Ε.Ε., που φυλακίζει χωρίς κανένα στοιχείο την Ηριάννα και τον Περικλή ενώ αφήνει ελεύθερους τους φασίστες δολοφόνους, που καταστέλλει άγρια κάθε αντίσταση και αγώνα ενώ παρέχει πλήρη ανοχή και ασυλία στους φασίστες της Χ.Α.

Δεν πρέπει να δώσουμε χώρο και ανοχή στους δολοφόνους νεοναζί της Χρυσής Αυγής, στους απόγονους των SS και των ταγματασφαλιτών. Ο μόνος χώρος που αναλογεί στον φασισμό είναι πίσω στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και για τους φασίστες πίσω από τα κάγκελα της φυλακής κάτι που μόνο η μαζική αντιφασιστική δράση του λαού και του εργατικού κινήματος μπορεί να εξασφαλίσει.

• ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΘΕΙ Η Η ΦΙΕΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΣ.
• ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ. ΑΣΥΛΟ ΣΤΕΓΗ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ. ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΕ - ΤΟΥΡΚΙΑΣ
• ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΛΑΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΕΕ ΔΝΤ
• ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ

Read 3099 times

Latest from ΚΕΕΡΦΑ