Monday, 16 October 2017 20:27

Convocatòria de mobilització internacional el 17 de març de 2018, Dia paneuropeu de mobilització contra el racisme i el feixisme Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

Convocatòria de mobilització internacional el 17 de març de 2018, Dia paneuropeu de mobilització contra el racisme i el feixisme

El desenvolupament i el reforç del moviment antiracista i antifeixista és una batalla política central a nivell internacional.

La crisi econòmica i política de llarga durada està provocant una polarització que s'ha anat ampliant durant l'últim any. Vam veure als neonazis tornant-se arrogants als Estats Units després de la victoria de Trump i les exclusions racistes contra migrants, refugiats i musulmans. Vam veure a Le Pen a les eleccions franceses que passaven a la segona fase  i arribaven al 30%. Vam veure al AfD entrar al Parlament alemany. Vam veure la FPO a Àustria reclamant la presidència amb un alt percentatge i aumentant. Més recentment, els nostalgia de Franco van sortir als carrers d'Espanya.Però també vam veure massives manifestacions antifeixistes a Boston i San Francisco, França, Alemanya, Àustria i Suècia. Vam veure mobilitzacions de solidaritat amb els refugiats i contra l'islamofòbia a Gran Bretanya, Barcelona i Grècia. El 18 de març, vàrem coordinar amb èxit un dia d'acció a escala europea.

L'amenaça feixista és resolta mitjançant per l'acció unitària i massiva dels sindicats, el moviment obrer i juvenil, que la classifiquen en les seves prioritats.

Ara estem promovent demandes d'un moviment massiu anti-racista i antifeixista.

Defensem els immigrants i els refugiats. Demanem l'abolició de l'acord racista UE-Turquia i UE-Líbia per acabar amb l'ofegament al Mediterrani i abolir la negativa al dret d'asil. Obriu les fronteres, la llibertat de circulació des de les illes de l'Egeu fins al continent, tanque els camps de concentració i atureu les deportacions. Estem en contra de les intervencions i guerres imperialistes i defensem els drets civils democràtics.

Lluitem als barris i als carrers per acabar amb els brutals atacs de partits feixistes i d'extrema dreta a tot arreu. Construïm una resistència massiva a per destruir el racisme i l'amenaça feixista, per deixar el camí obert a l'alternativa dels treballadors, per a un món sense pobresa, guerres, explotació, sense neonazis i racisme.Fem una crida a la mobilització internacional el 17 de març de 2018, dia de mobilització paneuropea contra el racisme i el feixisme, l'islamofòbia i l'antisemitisme.
Atenes, 15 d'octubre de 2017, Reunió internacional contra el racisme i el feixisme

Read 3948 times

Latest from ΚΕΕΡΦΑ