Print this page
Friday, 21 April 2017 10:02

1η ΜΑΗ, Για έναν κόσμο χωρίς ρατσισμό, πόλεμο, φτώχεια - ∆ΙΑ∆ΗΛΩΣΗ Αθήνα, Μουσείο-Πολυτεχνείο, 10.30πµ., Πειραιάς, Πασαλιµάνι, 10πµ Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)


1η ΜΑΗ
Για έναν κόσμο χωρίς ρατσισμό, πόλεμο, φτώχεια

∆ΙΑ∆ΗΛΩΣΗ
Αθήνα, Μουσείο-Πολυτεχνείο, 10.30πµ
Πειραιάς, Πασαλιµάνι, 10πµ

Εργάτες ενωµένοι, ποτέ νικηµένοι
Όχι στην ΕΕ-φρούριο - Ανοιχτά σύνορα
Κλείστε τα στρατόπεδα συγκέντρωσης
Τσακίστε τους νεοναζί

Η 1η Μάη είναι µέρα ενότητας και αγώνα των εργατών και των εργατριών όλου του κόσµου. Μέρα αγώνα για ένα κόσµο χωρίς εκµετάλλευση, καταπίεση, ρατσισµό, πόλεµο και φασισµό.
Απεργούµε και διαδηλώνουµε για να µπει τέλος στις πολιτικές των µνηµονίων που σπέρνουν τη φτώχεια, την ανεργία και την εξαθλίωση παντού ενώ πλουτίζουν µια χούφτα Τραπεζίτες και βιοµηχάνους.


Οι κυβερνήσεις παίζουν το χαρτί του ρατσισµού, της ισλαµοφοβίας για αποπροσανατολίσουν για το ποιος φταίει για την κρίση και για να δικαιολογήσουν τις ιµπεριαλιστικές επεµβάσεις. Πρόσφατα ο Τράµπ έριξε την µεγαβόµβα στο Αφγανιστάν και πιο πριν δεκάδες πυραύλους, µε ορµητήριο τη βάση της Σούδας. Στοχοποιούν τους µετανάστες και τους πρόσφυγες και έτσι ανοίγουν το δρόµο στην άκρα δεξιά και στους φασίστες. Χτίζουν φράχτες και στρατόπεδα συγκέντρωσης, κλείνουν τα σύνορα στους κατατρεγµένους των πόλεµων για τους οποίος ξοδεύουν δισεκατοµµύρια για να βοµβαρδίζουν τις χώρες τους.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τηρώντας τη συµφωνία ΕΕ-Τουρκίας έχει καταπατήσει το δικαίωµα στο άσυλο ενώ οι “φυλακές Μουζάλα”, τα στρατόπεδα προσφύγων οδηγούν τους πρόσφυγες σε γκέτο, µε αποκλεισµό µάλιστα στα νησιά. Χιλια΄δες πρόσφυγες ζουν σε άθλιες συνθήκες, κάτω απόν έλεγχο του στρατού και της Αστυνοµίας, µε την “φροντίδα” των ΜΚΟ, µε προσωπικό που το ανακυκλώνουν ως “ωφελούµενους” του ΟΑΕ∆ λες και είναι σκουπίδια και όχι εργαζόµενοι. Με απλήρωτους τους συµβασιούχους της Υπηρεσίας Ασύλου!
Την ίδια ώρα οι µετανάστες εργάτες γης στον Ασπρόπυργο δέχονται ξανά ρατσιστικές επιθέσεις από τους φασίστες. Χιλιάδες µετανάστες δουλεύουν χωρίς χαρτιά στα χωράφια, τις βιοτεχνίες και τα καταστήµατα.
Και οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής προχώρησαν σε επίθεση τάγµατος εφόδου σε βάρος του φοιτητή Αλέξη Λάζαρη, µε ορµητήριο τα κεντρικά “Γραφεία” τους στην Μεσογείων.
∆ιαδηλώνουµε και διεκδικούµε:
Ανοιχτά σύνορα, άσυλο για όλους τους πρόσφυγες. Να καταργηθεί η ρατσιστική συµφωνία ΕΕ-Τουρκίας.
Να κλείσουν τα στρατόπεδα-γκέτο και να µπουν όλοι οι πρόσφυγες σε κατοικίες και δηµόσια κτίρια µέσα στις γειτονιές.
∆ηµόσιες και δηµοτικές δοµές αλληλεγγύης, µε µαζικές προσλήψεις µονίµων. Όχι στις ΜΚΟ
Να γραφτούν τώρα όλα τα προσφυγόπουλα στα σχολειά στη πρωινή ζώνη.

Στη φυλακή οι δολοφόνοι νεοναζί της Χρυσής Αυγής.
Εργάτες ενωµένοι ποτέ νικηµένοι.

Read 6540 times Last modified on Tuesday, 04 September 2018 07:06
ΚΕΕΡΦΑ

Latest from ΚΕΕΡΦΑ