Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016 17:21

Ανοιχτή σύσκεψη την Παρασκευή, 1/4, 6.30μμ, Εργατικό Κέντρο Πειραιά, Αίθουσα Διοικητικού Συμβουλίου, 2ος όροφος, Σκυλίτση19 Featured

Written by 
Rate this item
(0 votes)

keerfalogo.jpg

ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΕ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ 

ΟΧΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ - ΟΧΙ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΙ

ΕΞΩ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΛΕΠΕΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ! ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΞΗ 

Ανοιχτή σύσκεψη την Παρασκευή, 1/4, 6.30μμ, ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 2ος ΟΡΟΦΟΣ(ΣΚΥΛΙΤΣΗ 19)

Με διαδικασίες εξπρες η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ προσπαθεί να εφαρμόσει τη νέα ρατσιστική συμφωνία ανάμεσα στην ΕΕ και τη Τουρκια , ξεσηκώνοντας έτσι ενα τεράστιο αντιραστικό κίνημα αντίστασης. Ηδη οι πρώτες εικόνες απο τα νησία με την αναγκαστική μετακίνηση των προσφύγων , με τη μετατροπή σε κέντρα κράτησης τα κέντρα φιλοξενίας με τη μεταφορά στο Λιμάνι του Πειραιά πρόσφυγες με χειροπέδες δείχνει το πρόσωπο τους. θέλουν να εφαρμόσουν μια συμφωνία ρατσιστική , με απελάσεις και στρατόπεδα συγκέντρωσης , χωρίς ίχνος ευαισθησιας για τα ανθρώπινα δικαιώματα την ίδια στιγμή που ενα τεράστιο κύμα προσφύγων σε όλη την ευρώπη έχει πραγματικά αγκαλιάσει τους πρόσφυγες.Το Λιμάνι του Πειραιά έχει γίνει ενα μεγάλο κέντρο που καθημερίνα φιλοξενουνται χιλιάδες πρόσφυγες απο το Αφγανισταν το Ιρακ το Ιραν και τη Συρία όπου ο κόσμος αγκάλιασε και τους έχει βοηθήσει να έχουν φαί και στέγη. Χρειάζεται μαζί με αυτό το κόσμο να παλέψουμε να για ανατραπεί η νέα συμφωνία! 

Παράλληλα χρειάζεται να μην αφήσουμε τους φασίστες να παίξουν το χαρτι τους Ρατσισμου και να εκμεταλευτούν τα ρατσιστικά ολισθήματα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Το κόμμα ΛΕΠΕΝ η φασιστική οργάνωση του πρώην Χρυσαυγίτη Ρήγα καλεί σε συγκέντρωση στις 10 Απρίλη στον ηλεκτρικο σταθμό Πειραιά. Οι γειτονιές του Παύλου Φύσσα που ξέρουν καλά απο προσφυγιά που έχουν αγκαλίασει τους πρόσφυγες δεν θα αφήσουν τους φασίστες να πατήσουν ξανα πόδι στο Πειραιά! Οπως και τις προηγούμενς φορές θα ματαιώσουμε και αυτή τη προσπάθεια! 

Η ΚΕΕΡΦΑ Πειραιά καλεί σε σύσκεψη σωματεία, συλλογικότητες, δημοτικές κινήσεις, για την οργάνωση αυτών των πρωτοβουλιών. 

Read 2204 times Last modified on Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016 11:16