ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Διεθνής Συνάντηση και Πανελλαδική Συνέλευση κατά του ρατσισμού και του φασισμού

Αθήνα, 14-15 Οκτώβρη 2017, Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Ρουφ, Πειραιώς και Εγχελιδών

Σε όλη την Ευρώπη το κίνημα κατά του ρατσισμού και του φασισμού υψώνει την φωνή του για να μπει φρένο στις πολιτικές της Ευρώπης φρούριο που στρώνουν το έδαφος στην ακροδεξιά και τους φασίστες. Η αντίσταση στην Γαλλία, την Βρετανία, την Αυστρία, τη Γερμανία, την Ολλανδία βάζει φρένο στις φιλοδοξίες των ρατσιστών δημαγωγών που στοχοποιούν τους μουσουλμάνους για να διασπάσουν την αντίσταση στις πολιτικές της διαρκούς λιτότητας, της φτώχειας και των αιματοβαμμένων  ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων.

Οι αγώνες του κινήματος δίνουν φωνή στους πρόσφυγες και τους μετανάστες για να αντισταθούν στις ρατσιστικές πολιτικές, τις επιθέσεις και τον νεοναζισμό.
Βρεθήκαμε στο πλευρό των εργατών γης στη Γκορυτσά Ασπροπύργου κατά των ρατσιστικών επιθέσεων στέλνοντας το μήνυμα ότι δεν περνάει η απόπειρα της Χρυσής Αυγής να κρυφτεί πίσω από το προσωπείο των αγανακτισμένων κατοίκων.

Στηρίξαμε τους μετανάστες εργάτες στην εταιρία Κ.Γεωργίου στον Αυλώνα, οι οποίοι με την πολυήμερη απεργία τσάκισαν το ρατσισμό και την εργοδοτική τρομοκρατία.
Βρεθήκαμε στα στρατόπεδα προσφύγων δυναμώνοντας την αλληλεγγύη στους πρόσφυγες ενάντια στα ψέματα του Μουζάλα και τις κατασταλτικές εξορμήσεις κατά των καταλήψεων στέγης.
Μαζί με τους απεργούς της ΠΟΣΠΕΡΤ δεν αφήσαμε την ΕΡΤ να προβάλει τις ομιλίες στις εκδηλώσεις μίσους του φύρερ Μιχαλολιάκου.

keerfalogo.jpg

ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΕ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ 

ΟΧΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ - ΟΧΙ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΙ

ΕΞΩ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΛΕΠΕΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ! ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΞΗ 

Ανοιχτή σύσκεψη την Παρασκευή, 1/4, 6.30μμ, ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 2ος ΟΡΟΦΟΣ(ΣΚΥΛΙΤΣΗ 19)

Με διαδικασίες εξπρες η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ προσπαθεί να εφαρμόσει τη νέα ρατσιστική συμφωνία ανάμεσα στην ΕΕ και τη Τουρκια , ξεσηκώνοντας έτσι ενα τεράστιο αντιραστικό κίνημα αντίστασης. Ηδη οι πρώτες εικόνες απο τα νησία με την αναγκαστική μετακίνηση των προσφύγων , με τη μετατροπή σε κέντρα κράτησης τα κέντρα φιλοξενίας με τη μεταφορά στο Λιμάνι του Πειραιά πρόσφυγες με χειροπέδες δείχνει το πρόσωπο τους. θέλουν να εφαρμόσουν μια συμφωνία ρατσιστική , με απελάσεις και στρατόπεδα συγκέντρωσης , χωρίς ίχνος ευαισθησιας για τα ανθρώπινα δικαιώματα την ίδια στιγμή που ενα τεράστιο κύμα προσφύγων σε όλη την ευρώπη έχει πραγματικά αγκαλιάσει τους πρόσφυγες.Το Λιμάνι του Πειραιά έχει γίνει ενα μεγάλο κέντρο που καθημερίνα φιλοξενουνται χιλιάδες πρόσφυγες απο το Αφγανισταν το Ιρακ το Ιραν και τη Συρία όπου ο κόσμος αγκάλιασε και τους έχει βοηθήσει να έχουν φαί και στέγη. Χρειάζεται μαζί με αυτό το κόσμο να παλέψουμε να για ανατραπεί η νέα συμφωνία! 

Παράλληλα χρειάζεται να μην αφήσουμε τους φασίστες να παίξουν το χαρτι τους Ρατσισμου και να εκμεταλευτούν τα ρατσιστικά ολισθήματα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Το κόμμα ΛΕΠΕΝ η φασιστική οργάνωση του πρώην Χρυσαυγίτη Ρήγα καλεί σε συγκέντρωση στις 10 Απρίλη στον ηλεκτρικο σταθμό Πειραιά. Οι γειτονιές του Παύλου Φύσσα που ξέρουν καλά απο προσφυγιά που έχουν αγκαλίασει τους πρόσφυγες δεν θα αφήσουν τους φασίστες να πατήσουν ξανα πόδι στο Πειραιά! Οπως και τις προηγούμενς φορές θα ματαιώσουμε και αυτή τη προσπάθεια! 

Η ΚΕΕΡΦΑ Πειραιά καλεί σε σύσκεψη σωματεία, συλλογικότητες, δημοτικές κινήσεις, για την οργάνωση αυτών των πρωτοβουλιών. 

ekdksanti.jpg
Το Συντονιστικό της ΚΕΕΡΦΑ Ξάνθης για την οργάνωση της Πανελλαδικής Κινητοποίησης 23-24 Γενάρη στην Αλεξανδρούπολη και στους Κήπους του Έβρου συνεδρίασε την Τρίτη 10/11 στις 8μμ στο καφέ Βυζάντιο και αποφάσισε:
- Συμμετοχή με πανό στο απεργιακό συλλαλητήριο της Πέμπτης 12 Νοέμβρη με προσυγκέντρωση 10πμ στο Εργατικό Κέντρο.
- Συμμετοχή με πανό στη διαδήλωση του Πολυτεχνείου την Τρίτη 17 Νοέμβρη και παρέμβαση στις εκδηλώσεις του τριημέρου στην Πολυτεχνική Σχολή Ξάνθης (15-17/11).
- Παρέμβαση στη Γενική Συνέλευση του Διδασκαλικού Συλλόγου Ξάνθης την Τετάρτη 11 Νοέμβρη και κατάθεση του ψηφίσματος στήριξης της Πανελλαδικής Κινητοποίησης (το ψήφισμα πέρασε με μόλις μία ψήφο κατά).
- Εξόρμηση με το υλικό της καμπάνιας το Σάββατο 14 Νοέμβρη στις 11πμ στην Κεντρική Πλατεία.
- Διοργάνωση μονοήμερου φεστιβάλ με συναυλία, θέατρο και έκθεση φωτογραφίας για την οικονομική ενίσχυση της καμπάνιας το Σάββατο 28 Νοέμβρη στο αναγνωστήριο της Πολυτεχνικής Σχολής Ξάνθης.
- Συνεδρίαση του ανοιχτού συντονιστικού της ΚΕΕΡΦΑ κάθε Τρίτη στις 8μμ στο καφέ Βυζάντιο για το σχεδιασμό εβδομαδιαίου προγράμματος δράσης.
 
 
Ανοιχτό Συντονιστικό ΚΕΕΡΦΑ Ξάνθης
 
Διαβάστε εδώ το άρθρο της εργατικής αλληλεγγύης για την εκδήλωση της ΚΕΕΡΦΑ το Σάββατο 7/11 στο Εργατικό Κέντρο.

Δείτε εδώ τα βίντεο με όλες τις εισηγήσεις.

Για την οργάνωση της Αντιφασιστικής Συνάντησης

10-11 Οκτώβρη 2015, Αθήνα, Γήπεδο Ρουφ, Πειραιώς και Π. Ράλλη

( Πανελλαδική συνέλευση και Διεθνής Αντιφασιστική Συνάντηση)

Μετά το ΟΧΙ, συνεχίζουμε για να μην περάσει το νέο μνημόνιο, για να τσακίσουμε τους ναζί και το ρατσισμό!

                Το μεγάλο ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της 5ης Ιούλη ήταν μια ιστορική νίκη των εργαζόμενων και της νεολαίας, που αγωνίζονται για μια κοινωνία χωρίς λιτότητα, φτώχεια, ρατσισμό και φασισμό.

Η ΚΕΕΡΦΑ βρέθηκε, από την πρώτη στιγμή, στο πλευρό του κόσμου που πάλεψε και κέρδισε την πλειοψηφία, με 61,3%.

 

Οι εκλογές στις 18 Μάη και 25 Μάη έφεραν ξανά στο προσκήνιο τη φασιστική απειλή με την άνοδο των ποσοστών των νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Στην Γαλλία το φασιστικό Εθνικό Μέτωπο της Μαρί Λεπέν και στη Βρετανία το ρατσιστικό Κόμμα Ανεξαρτησίας ήταν πρώτα στις κάλπες για τις ευρωεκλογές. Η ανάγκη το αντιφασιστικό κίνημα να εντείνει τη πάλη είναι επίκαιρη όσο ποτέ.

  Η άνοδος των νεοναζί της Χρυσής Αυγής δεν έπεσε από τον ουρανό.H κύρια πηγή που την τροφοδοτεί είναι η συντριπτική πτώση της ΝΔ που βουλιάζει στη κρίση της. Οι νεοναζί είχαν και έχουν την στήριξη της ΝΔ του Σαμαρά και των Μπαλτάκων που φρόντισαν να στείλουν το μήνυμα στο Αρειο Πάγο για την ανακήρυξη της συμμετοχής τους στις  εκλογές ενώ ταυτόχρονα κωλυσιεργούν την έρευνα για την «εγκληματική οργάνωση» με κίνδυνο την αποφυλάκιση των έγκλειστών δολοφόνων της συμμορίας. Τους στήριξαν εφοπλιστές και επιχειρηματίες. Τα ίδια τα ΜΜΕ έτρεξαν να πάρουν συνεντεύξεις από τους νεοναζί για τη προβολή τους καλλιεργώντας την εικόνα ότι τάχα «άλλαξε η Χρυσή Αυγή.»

  Τους άνοιξε το δρόμο η κυβέρνηση με την ρατσιστική ατζέντα, όχι μόνο του Σπηλιωτόπουλου κατά του τζαμιού στην Αθήνα αλλά και του ίδιου του Σαμαρά που αναγόρευσε σε κεντρικό θέμα το κυνήγι των μεταναστών στην προεκλογική του φιέστα στο Σύνταγμα.

  Το αντιφασιστικό κίνημα και η ΚΕΕΡΦΑ μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα συνέχισε να δίνει τη μάχη στις γειτονιές για την απομόνωση των νεοναζί που αναγκάστηκαν να αποσύρουν τα τάγματα εφόδου και να φορέσουν την προβιά του εκλογικού κόμματος διαμαρτυρίας.

  Μπροστά μας βρίσκονται μεγάλες μάχες για να τους απομονώσουμε. Το αντιφασιστικό κίνημα μαζί με την αριστερά και τα συνδικάτα έχουν την δύναμη να τους βάλουν στο περιθώριο.

  Να κλείσουν το δρόμο στις απόπειρες τους να χτυπήσουν την αριστερά με διώξεις , όπως αυτή σε βάρος των τριών της Εργατικής Αλληλεγγύης, της Κ.Θωίδου, του Π.Γκαργκάνα, του Τ.Αναστασιάδη που δικάζονται στις 12 Ιούνη μετά από την χρυσαυγίτικη μήνυση και την αγωγή στο ποσό των 40.000 κατά άτομο διότι υπεράσπισαν με άρθρο το δικαίωμα στην ιθαγένεια.

  Στις 14 Ιούνη στο Λονδίνο, αγωνιστές του αντιφασιστικού κινήματος θα βρεθούν για να πάρουν πρωτοβουλίες σε πανευρωπαϊκή κλίμακα.

  Σας καλούμε να πάρετε μέρος στην ανοιχτή συγκέντρωση στις 2 Ιούνη ώστε να οργανώσουμε τα βήματα του αντιφασιστικού κινήματος και να πάρουμε τις πρωτοβουλίες για να κλείσουμε το δρόμο στους νεοναζί.

 

Σας καλούμε να συμμετέχετε με εκπροσώπους του φορέα σας στην Σύσκεψη την Τρίτη 28  Γενάρη 6μμ στα Γραφεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ,Καρόλου 24, Πλατεία Καραϊσκάκη για να συζητήσουμε  την οργάνωση της κινητοποίησης «22 Μάρτη,  Παγκόσμια  Μέρα Δράσης κατά του φασισμού και του ρατσισμού». 

Ο τραγικός πνιγμός δώδεκα προσφύγων στο Φαρμακονήσι , μητέρων με τα παιδιά τους, προκαλεί την οργή για την απάνθρωπη ρατσιστική πολιτική της κυβέρνησης και της Ευρώπης-φρούριο, της FRONETXκαι των στρατοπέδων συγκέντρωσης.  Είναι οι πολιτικές που ανοίγουν το δρόμο στο φασισμό και την ακροδεξιά σε όλη την Ευρώπη.

Στη σύσκεψη θα συζητηθεί η οργάνωση του αντιρατσιστικού συλλαλητηρίου της Πέμπτης 30 Γενάρη στα Προπύλαια στις 6μμ.

Ήδη συμμετέχει το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας, φοιτητικοί σύλλογοι, κοινότητες μεταναστών, κινήσεις ανθρώπων των Γραμμάτων και των Τεχνών, συνδικάτα.

Στην Βρετανία καλούν τα μεγαλύτερα συνδικάτα, κοινότητες μεταναστών. Το ΑΚΕΛ Λονδίνου κινητοποιεί τους ελληνοκύπριους. Σε αρκετές χώρες ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις.

Η πρόταση είχε υιοθετηθεί στην Διεθνή και  Πανελλαδική Αντιφασιστική Συνάντηση στην Αθήνα στις 5-6 Οκτώβρη με μεγάλη συμμετοχή συνδικάτων και αγωνιστών, λίγες μέρες μετά το αγωνιστικό αντιφασιστικό ξέσπασμα μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Στην Αθήνα στις 22 Μάρτη θα γίνει συλλαλητήριο στην Ομόνοια στις 2μμ και πορεία προς  το Σύνταγμα, όπου στις 4μμ θα ξεκινήσει μεγάλη συναυλία.

Σας καλούμε να στηρίξετε το ψήφισμα συμμετοχής στην «22 Μάρτη, Παγκόσμια  Μέρα Δράσης κατά του φασισμού και του ρατσισμού» , να ναυλώσετε πούλμαν για την μετακίνηση μελών σας και να ενισχύετε την καμπάνια οικονομικά. Καταθέστε τις ενισχύσεις σας στον λογαριασμό ΕΤΕ 159/620751-05.

Επικοινωνήστε με Πέτρο Κωνσταντίνου, συντονιστή της ΚΕΕΡΦΑ, 2103232871, 6932828964, Τζαβέντ Ασλάμ, επικεφαλής Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος, 6955295322

 

Σχέδιο ψηφίσματος

22 Μάρτη, Παγκόσμια  Μέρα Δράσης κατά του φασισμού και του ρατσισμού

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΟΜΟΝΟΙΑ 2ΜΜ, ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 4ΜΜ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΒΟΡΕΙΑΕΛΛΑΔΑ, ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 12ΜΕΣ,

ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ 12.30ΜΕΣ

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ

 

 

Συνέντευξη τύπου για τη δίκη δολοφόνων του Σαχζάτ Λουκμάν

Δευτέρα 9 Δεκέμβρη, 12.30μμ, ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας 20

 

Η δολοφονία του Σαχζάτ Λουκμάν, δύο μέρες πριν από το συλλαλητήριο  «19 Γενάρη, Αθήνα πόλη αντιφασιστική» ήταν μια κλιμάκωση της δράσης των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής στη περιοχή της Αθήνας. Είναι ώρα να καταδικαστούν οι δολοφόνοι και αυτοί που τους καθοδήγησαν από τους επικεφαλής της Χρυσής Αυγής.

 

Συμμετέχουν: Τζαβέντ Ασλάμ, επικεφαλής Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος, συγγενείς του Σαχζάτ Λουκμάν, Δημήτρης Χριστόπουλος, αντιπρόεδρος Διεθνούς Ομοσπονδίας  για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, Πέτρος Κωνσταντίνου, συντονιστής ΚΕΕΡΦΑ, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας, Βασιλική Κατριβάνου, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, εκπρόσωπος ΟΕΝΓΕ, Θανάσης Καμπαγιάννης, δικηγόρος

 

ΥΓ. Ελπίζουμε να ξεπεραστούν τα γραφειοκρατικά ζητήματα  για την άφιξη στην Ελλάδα του πατέρα και της μητέρας του δολοφονημένου Σαχζάτ Λουκμάν

 

Επικοινωνία με: Πέτρο Κωνσταντίνου, συντονιστής ΚΕΕΡΦΑ, 6932828964, Τζαβέντ Ασλάμ, επικεφαλής Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος 6955295322

Η εν ψυχρώ δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι από μαχαιροβγάλτες της Χρυσής Αυγής σε ναζιστική ενέδρα συγκλόνισε εκατομμύρια ανθρώπους όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σ' ολόκληρο τον κόσμο.

Πριν 8 μήνες ήταν ο Πακιστανός εργάτης Σαχζάτ Λουκμάν που έχανε τη ζωή του, μαχαιρωμένος από Χρυσαυγίτες στα Πετράλωνα. Τώρα η καμπάνα χτυπάει για όλους: τα παραστρατιωτικά τάγματα εφόδου των νεοναζί, με τις μαύρες μπλούζες και τις παραλλαγμένες σβάστικες, προχωράνε πλέον σε δολοφονικά χτυπήματα ενάντια σε αριστερούς, αναρχικούς, κομμουνιστές, συνδικαλιστές, ομοφυλόφιλους και αντιφασίστες. Την ίδια στιγμή, η οικονομική καταστροφή που αποτελεί το υπόβαθρο της ανάδυσης του φασισμού γίνεται όλο και βαθύτερη. Όσοι πίστευαν σε μια γρήγορη επιστροφή στην ομαλότητα που αντικειμενικά θα ξεφούσκωνε τη Χρυσή Αυγή διαψεύδονται. Οι σημαντικότερες προκλήσεις δεν είναι πίσω μας. Είναι μπροστά μας.

Διεθνής Αντιφασιστική Συνάντηση, 5,6 Οκτώβρη, Γήπεδο Μπάσκετ Ρούφ

Χαιρόμαστε γιατί το αντιφασιστικό και αντιρατσιστικό κίνημα ανάγκασε τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια, οι οποίοι προστάτευαν τη δράση της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής, να προχωρήσουν σε συλλήψεις των επικεφαλής των ταγμάτων εφόδου, του Μιχαλολιάκου και του Κασιδιάρη.

Η μαζική κατακραυγή και οι δυναμικές αντιφασιστικές διαδηλώσεις οργής μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι δεν άφησαν περιθώρια ανάσας ούτε στη κυβέρνηση ούτε στην δικαιοσύνη που σε προηγούμενες περιπτώσεις όπως στη δολοφονία του Σαχζάτ Λουκμάν, παρά τη φανερή σχέση των δολοφόνων με τη Χρυσή Αυγή αδράνησαν επιδεικτικά.

Δεν εφησυχάζουμε, δεν σταματάμε μέχρι να τους ξηλώσουμε όλους. Μαζί με το Μιχαλολιάκο και το Κασιδιάρη πρέπει να βρεθεί στη φυλακή και ο Δένδιας διότι ήταν ο πολιτικός προϊστάμενος της ΕΛΑΣ που πρωτοστάτησε στη κάλυψη της δράσης των νεοναζί με τα Αστυνομικά Τμήματα να έχουν γίνουν παραμάγαζα των χρυσαυγιτών, τόποι βασανισμών των μεταναστών, με τη ρατσιστική μεταχείριση να είναι κανόνας. Οι ρατσιστικές επιχειρήσεις σκούπα, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, οι βασανισμοί μέσα στην Αμυγδαλέζα ήταν η ανοιχτή υιοθέτηση της ρατσιστικής ατζέντας της Χρυσής Αυγής. Στη ΓΑΔΑ βασανίστηκαν οι αντιφασίστες που έκαναν πορεία στον Άγιο Παντελεήμονα. Το «πείραμα Αγιος Παντελεήμονας» έχει τη σφραγίδα υπουργών τόσο της ΝΔ όσο και του ΠΑΣΟΚ που συνεργάστηκαν στη κάλυψη των πογκρόμ στη περιοχή ανοίγοντας το δρόμο στη Χρυσή Αυγή. Οι συνεργάτες του Δένδια που πρωτοστάτησαν στη κάλυψη του σκανδάλου των απαγωγών των Πακιστανών δεν βρέθηκαν τυχαία στο τιμόνι της ΕΥΠ επικεφαλής των ερευνών για το Παύλο Φύσσα. Το 2ο Τμήμα Κρατικής Ασφάλειας είναι αυτό που κατεύθυνε τις φιλοναζιστικές διώξεις του συντονιστή της ΚΕΕΡΦΑ Πέτρου Κωνσταντίνου. Η θεωρία των δύο άκρων χρησίμευσε σαν όπλο νομιμοποίησης της Χρυσής Αυγής και δαιμονοποίησης της αριστεράς σαν τάχα πιο επικίνδυνης από το φασισμό!

Κλιμακώνουμε τη δράση με την διοργάνωση της διεθνούς και πανελλαδικής Αντιφασιστικής Συνάντησης στις 5 και 6 Οκτώβρη στο Γήπεδο Μπάσκετ του Ρούφ. Η Αντιφασιστική Συνάντηση µε την πανελλαδική Συνέλευση το Σάββατο 5 Οκτώβρη και τη ∆ιεθνή συνάντηση κατά του φασισµού την Κυριακή 6 Οκτώβρη είναι η ευκαιρία να συζητήσουµε τις εµπειρίες και να χαράξουµε την πολιτική µας για να φράξουµε το δρόµο στη Χρυσή Αυγή και να τσακίσουµε τη ρατσιστική εκστρατεία της κυβέρνησης.

Το αντιφασιστικό και αντιρατσιστικό κίνημα θα ξηλώσει τους νεοναζί και την κυβέρνηση που τους έκανε πλάτες.

Επικοινωνία με: Πέτρο Κωνσταντίνου, συντονιστής ΚΕΕΡΦΑ, 6932828964, Τζαβέντ Ασλάμ, πρόεδρος Ένωσης Μεταναστών Εργατών, 6955295322.

Σελίδα 1 από 2