Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014 15:27

Αθωώθηκαν αλλά κρατούνται ξανά οι εξήντα πέντε εξεγερμένοι της Αμυγδαλέζας Featured

Written by 
Rate this item
(1 Vote)

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ

Αθωώθηκαν αλλά κρατούνται ξανά οι εξήντα πέντε εξεγερμένοι της Αμυγδαλέζας

Η αθώωση των εξήντα πέντε μεταναστών που πήραν μέρος στην εξέγερση στο στρατόπεδο συγκέντρωσης της Αμυγδαλέζας στις 10 Αυγούστου 2013 ήταν αποκαλυπτική για την αναγνώριση από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της βάρβαρης κατάστασης σε βάρος των μεταναστών αλλά και για την άθλια προσπάθεια συγκάλυψης της ρατσιστικής μεταχείρισης τους από την Αστυνομία. Έστησαν σκευωρία και κατασκεύασαν κατηγορούμενους στα γραφεία της ΕΛΑΣ!

 

Όμως υπάρχει ένα τεράστιο ερωτηματικό που βαραίνει όσους μεθόδευαν αυτή την δίωξη σε βάρος των εξεγερμένων της Αμυγδαλέζας. Πώς είναι δυνατόν να εμφανίζονται μάρτυρες αστυνομικοί με τουλάχιστον επτά πανομοιότυπες καταθέσεις στην προανάκριση και μάλιστα οι δύο να έγιναν ακριβώς την ίδια ώρα; Γιατί αυτήν την εικόνα δεν την εκτίμησε άραγε το Συμβούλιο που παρέπεμψε τους κατηγορούμενους , με κατηγορίες δηλαδή κατασκευασμένες;

Το σκάνδαλο είναι ότι οι περισσότεροι θα συνεχίσουν να κρατούνται στο ίδιο κολαστήριο για να εκπληρωθεί το 18μηνο διοικητικής κράτησης αφού η προφυλάκιση για τα αδικήματα για τα οποία αθωώθηκαν δε ν μετράει ως έκτιση ποινής!

Μετά από αυτή την απόφαση είναι σαφές ότι οι καταγγελίες της ΚΕΕΡΦΑ, της Πακιστανικής Κοινότητας και δεκάδων άλλων φορέων υπεράσπισης δικαιωμάτων των κρατούμενων μεταναστών χρειάζονται να οδηγήσουν στο μόνο λογικό συμπέρασμα.

Οι εξήντα πέντε κρατούμενοι πρέπει να αφεθούν ελεύθεροι από σήμερα! Ούτε μια μέρα παράτασης της κράτησης τους!

Είναι ώρα να κλείσουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης-κολαστήρια και να τιμωρηθούν οι ένοχοι για τους βασανισμούς, τους εξευτελισμούς και την απάνθρωπη μεταχείριση που υπέστησαν εκατοντάδες συλληφθέντες μετά τις ρατσιστικές επιχειρήσεις με την προκλητικά υποκριτική ονομασία Ξένιος Δίας.

Είναι ώρα να αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι κρατούμενοι των ρατσιστικών επιχειρήσεων σκούπα, με άμεσο κλείσιμο όλων των στρατοπέδων συγκέντρωσης.

Αποχαιρετώντας την συγκυβέρνηση των ρατσιστικών μέτρων σε βάρος των μεταναστών και των Μνημονίων είναι ώρα να κλείσουν οριστικά τα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Όχι άλλες σπατάλες για ρατσιστικά εγκλήματα της ΕΛΑΣ! Πάρτε τα μαζί σας και φύγετε από δω!

Read 1821 times Last modified on Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2015 15:39

Latest from ΚΕΕΡΦΑ