Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2009 16:58

ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΟΧΑΜΕΝΤ ΚΑΜΡΑΝ Featured

Written by 
Rate this item
(0 votes)

ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΤ ΝΙΚΑΙΑΣ

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΟΚΤΩΒΡΗ, ΣΥΝΤΑΓΜΑ 2ΜΜ

Αύριο Παρασκευή 30 Οκτώβρη καλούνται στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιώς για να καταθέσουν οι μάρτυρες για τον Μοχάμεντ Καμράν, τον Πακιστανό μετανάστη που έχασε τη ζωή του μετά από βασανιστήρια στο Α.Τ. Νίκαιας στις 9 Οκτώβρη.

Οι συγκλονιστικές καταγγελίες του κρατούμενου μετανάστη που χρησιμοποίησαν οι βασανιστές αστυνομικοί ως μεταφραστή για τον Μοχάμεντ Καμράν την ώρα που τον προσήγαγαν στο Τμήμα , ο ξυλοδαρμός μπροστά στα μάτια του όπως και το ότι τον έσερναν από το κελί μέχρι το τρίτο όροφο σε δωμάτιο βασανιστηρίων δείχνουν πόσο αδίστακτα και ρατσιστικά έδρασαν οι ανθρωποφύλακες στη Νίκαια.

Ένα χρόνο μετά την δολοφονία του Μοχάμεντ Ασράφ στην ουρά για υποβολή αίτησης ασύλου στην Π.Ράλλη, απαιτούμε να σταματήσει η ατιμωρησία των βασανιστών αστυνομικών.

Οι συγγενείς του Μοχάμεντ Καμράν θα συμμετέχουν στο αντιρατσιστικό συλλαλητήριο το Σάββατο 31 Οκτώβρη 2μμ στο Σύνταγμα. Μαζί τους θα βρίσκονται οι απαχθέντες Πακιστανοί .Στο συλλαλητήριο καλούν η Κίνηση Ενωμένοι ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστική απειλή, οι Κοινότητες των μεταναστών από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, η Ένωση Αφρικανών Γυναικών, φοιτητικοί σύλλογοι, το Συντονιστικό Μαθητικών Πρωτοβουλιών Αντίστασης Αθήνας και συνδικάτα.

 

Read 1569 times Last modified on Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014 15:29

Latest from ΚΕΕΡΦΑ