Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2013 16:35

Σε εκτεταμένο παιδομάζωμα κατά της μαθητικής κινητοποίησης για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο προχώρησε ο Δένδιας Featured

Written by 
Rate this item
(0 votes)

 

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

 

Σε εκτεταμένο παιδομάζωμα κατά της μαθητικής κινητοποίησης για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο προχώρησε ο Δένδιας

Δεκάδες μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου επέλεξε να προσαγάγει ο Δένδιας  πιάνοντας από το σωρό μαθητές που ανέβηκαν στον χώρο των Προπυλαίων την ώρα που ολοκληρώνοντας ένα μαχητικό συλλαλητήριο χιλιάδων  μαθητών και του Συντονισμού ενάντια στα κλεισίματα και τις απολύσεις που βρέθηκαν για να τιμήσουν το Αλέξη Γρηγορόπουλο αλλά και να αγωνιστούν ενάντια στις απολύσεις και τη διαθεσιμότητα.

Η Αστυνομία επιτέθηκε με ιδιαίτερη αγριότητα  στο μπλόκ των μαθητών Anticapitalsita που βάδισαν μαζί με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ και τους διοικητικούς των ΑΕ.Ι

Ετούτη η κυβέρνηση κάνει τα πάντα για να καταστείλει την οργή της νεολαίας απέναντι στις χρεοκοπημένες πολιτικές της ανεργίας και του ρατσισμού που ανοίγουν το δρόμο στους νεοναζί, βαδίζει σταθερά στα βήματα των δολοφόνων του Γρηγορόπουλου χαρίζοντας δισεκατομμύρια στους Τραπεζίτες και φτώχεια, εξαθλίωση και σφαίρες για την νεολαία.

Η ψήφιση του προϋπολογισμού-νέο μνημόνιο δεν θα περάσει, έστω και αν βρεθούν δένδρα μέσα στη Βουλή να τον ψηφίσουν. Θα μας βρούνε μπροστά τους με απεργίες και καταλήψεις, όπως το Δεκέμβρη του 2008 και ακόμη πιο δυνατά.

Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση όλων των προσαχθέντων.

Επικοινωνία με: Πέτρο Κωνσταντίνου, συντονιστής ΚΕΕΡΦΑ, 6932828964

 

Read 1560 times Last modified on Δευτέρα, 08 Ιουνίου 2015 19:40

Latest from ΚΕΕΡΦΑ